تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 421 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه AHP-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین
    شما سنتون چقده؟
    اگه بالای ۱۲ هستی، و حرافاتون عینِ حقیقت باشه، باید بستری بشید!

Sent from my Xperia L

2. 10 کاربر از AHP-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین
    روانپزشک رو واسه همین وقتها ساختن
    جسارت نباشه،جدی گفتم،قصد توهین ندارم

پ ن :: اگه نوجوان هستین و فیلم رجب رو تازه دیدین و تحت تاثیر شخصیت رجب قرار گرفتین ، به نظرم اشکالی نداره چون یکم که بزرگتر بشین این مشکل درست میشه ، ولی اگه نوجوان نیستین به دنبال یک روانپزشک خوب بگردید

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

4. 9 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

ببینید کار شما یک کار زشته
    مثل این میمونه که من برم جیب ادم ها رو بزنم
    مثل این میمونه که من برم توی خیابان به همه یه چک بزنم
    مثل خیلی از کارهای زشت دیگه
    شما فکر کن من بیام بزنم در گوش شما.یا شما رو مسخره کنم.یا شما رو هل بدم مسلما از این کار من خوشحال نمیشید

شما ببینید دوست دارید دیگران چه رفتاری با شما داشته باشند شما هم همان رفتار را با دیگران داشته باشبد

6. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام . یکی از فامیلای دورمون تازه اومده تو لاین چند روزه همش داره پیام میده تا بهشم دیر پیام میدم نارحتم میشه
    جیکارش کنم ؟ نمیزاره درس بخونم
    باهاش رودر وایسی هم دارم. جواب کوتاهم میدم باز نمیفهمه . اصلا جرات ندارم برم تو لاین دیگه
    تازه میدونه مادربزگرم مریضه همش مراقب اونم بازم تا دیر جواب میدم گریش در میاد
    تا پیغام میده
    بعد از سلام و احوال پرسی بگید راستی ببخشید امروز سرم شلوغه مراقب مادر بزرگ هستم یک مقداری هم کار دارم ببخش اگر دیر جواب میدم

یااین جمله رو بگو قبل از صحبتمون من عذر خواهی میکنم چون امروز سرم خیلی شلوغه نمیتونم زود جواب پیغام ها رو بدم.یه مقدار دیر میشه..
    اینجوری دیگه طرف همون اول خیالش راحت میشه

8. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

روانپزشک رو واسه همین وقتها ساختن
    جسارت نباشه،جدی گفتم،قصد توهین ندارم

پ ن :: اگه نوجوان هستین و فیلم رجب رو تازه دیدین و تحت تاثیر شخصیت رجب قرار گرفتین ، به نظرم اشکالی نداره چون یکم که بزرگتر بشین این مشکل درست میشه ، ولی اگه نوجوان نیستین به دنبال یک روانپزشک خوب بگردید

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    داداش من 24سالمه یعنی باید برم روانپزشک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام . یکی از فامیلای دورمون تازه اومده تو لاین چند روزه همش داره پیام میده تا بهشم دیر پیام میدم نارحتم میشه
    جیکارش کنم ؟ نمیزاره درس بخونم
    باهاش رودر وایسی هم دارم. جواب کوتاهم میدم باز نمیفهمه . اصلا جرات ندارم برم تو لاین دیگه
    تازه میدونه مادربزگرم مریضه همش مراقب اونم بازم تا دیر جواب میدم گریش در میاد
    شما میتونید با لحنی کاملا محترمانه بهش بگید:
    سلام،خوبی؟معذرت میخوام اگه جواب پیامتو دیر میدم.این روزا خیلی سرم شلوغه هم باید درس بخونم و هم ازمادر بزرگم نگه داری کنم.
    سرم که خلوت شد بیشتر میام تو لاین یا وایبر یا...

11. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

داداش من 24سالمه یعنی باید برم روانپزشک
    شما چرا اصلا این کار رو میکنید؟
    به نظر من این یه عادته و باید ترکش کنید.(اگه میخواید روانپزشک نرید).
    هر کسی میتونه خودشو کنترل کنه،شما دوبار به کسی چیزی نگید دفعه سوم این عادت از سر شما میره

13. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداش ما یه دوست داشتیم تقریبا رفتارش مثه شما بود! بقول خودتون لذت میبرد از این کاراش، خونواده و محله هم کم وبیش از دسش شاکی بودن! یه اتفاق افتاد که از این رو به اون رو شد! الان ببینیش باور نمیکنی همون قبلیس! بنطرت چی شد ...؟
    این کارای که شما میکنی باید ریشش رو پیدا کنی و بسوزونی، و گر نه اینا همه شاخ و برگ او ریشن، اگه ترکم کنی یا دوباره برمیگرده یا جای دیگه خودشو نشون میده، چون ریشه سر جاشه.
    اما دوست ما، با وجود اینکه قبلا از معنویت و دین متنفر بود و مذهبیا رو مسخره میکرد، اما اتفاقی افتاد و امد سمت معنویت و خدا، از این رو به اون رو شد، الان چند سال میگذره و روز به روز بهتر میشه. حالا شما رو نمیدونم چقد اهل معنویت هستین، ولی بنظرم این راه رو هم امتحان کنی بد نباشه

15. 3 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدی میگم این کارارو بزار کنار.... من تو یکی از بدترین محل های تهران بزرگ شدم از نظر اوباش بازی و اذیت کردن مردم خیلی از اون بچه ها الان یا سینه قبرستون خوابیدن یا گوشه زندانن یا افتادن گوشه خونه شدن سربار بقیه ...
    یه روز گیر بدر از خودت می افتی اونموقع است که ....

17. 2 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خودت را در نظر بگیر که روزی پیر میشی و معلوم نیست قیافه‌ات تو اون سن خیلی جالب باشه! بعد انتظار داری جوانها و نوجوانها تو خیابان چطور باهات برخورد کنند؟

به پیرمردها و پیرزنها به چشم خودت و همسرت در 50 سال بعد نگاه کن

19. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •