شما سنتون چقده؟
اگه بالای ۱۲ هستی، و حرافاتون عینِ حقیقت باشه، باید بستری بشید!
Sent from my Xperia L
شما سنتون چقده؟
اگه بالای ۱۲ هستی، و حرافاتون عینِ حقیقت باشه، باید بستری بشید!
Sent from my Xperia L
روانپزشک رو واسه همین وقتها ساختن
جسارت نباشه،جدی گفتم،قصد توهین ندارم
پ ن :: اگه نوجوان هستین و فیلم رجب رو تازه دیدین و تحت تاثیر شخصیت رجب قرار گرفتین ، به نظرم اشکالی نداره چون یکم که بزرگتر بشین این مشکل درست میشه ، ولی اگه نوجوان نیستین به دنبال یک روانپزشک خوب بگردید
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
ببینید کار شما یک کار زشته
مثل این میمونه که من برم جیب ادم ها رو بزنم
مثل این میمونه که من برم توی خیابان به همه یه چک بزنم
مثل خیلی از کارهای زشت دیگه
شما فکر کن من بیام بزنم در گوش شما.یا شما رو مسخره کنم.یا شما رو هل بدم مسلما از این کار من خوشحال نمیشید
شما ببینید دوست دارید دیگران چه رفتاری با شما داشته باشند شما هم همان رفتار را با دیگران داشته باشبد
تا پیغام میده
بعد از سلام و احوال پرسی بگید راستی ببخشید امروز سرم شلوغه مراقب مادر بزرگ هستم یک مقداری هم کار دارم ببخش اگر دیر جواب میدم
یااین جمله رو بگو قبل از صحبتمون من عذر خواهی میکنم چون امروز سرم خیلی شلوغه نمیتونم زود جواب پیغام ها رو بدم.یه مقدار دیر میشه..
اینجوری دیگه طرف همون اول خیالش راحت میشه
داداش من 24سالمه یعنی باید برم روانپزشک
شما میتونید با لحنی کاملا محترمانه بهش بگید:
سلام،خوبی؟معذرت میخوام اگه جواب پیامتو دیر میدم.این روزا خیلی سرم شلوغه هم باید درس بخونم و هم ازمادر بزرگم نگه داری کنم.
سرم که خلوت شد بیشتر میام تو لاین یا وایبر یا...
شما چرا اصلا این کار رو میکنید؟
به نظر من این یه عادته و باید ترکش کنید.(اگه میخواید روانپزشک نرید).
هر کسی میتونه خودشو کنترل کنه،شما دوبار به کسی چیزی نگید دفعه سوم این عادت از سر شما میره
داداش ما یه دوست داشتیم تقریبا رفتارش مثه شما بود! بقول خودتون لذت میبرد از این کاراش، خونواده و محله هم کم وبیش از دسش شاکی بودن! یه اتفاق افتاد که از این رو به اون رو شد! الان ببینیش باور نمیکنی همون قبلیس! بنطرت چی شد ...؟
این کارای که شما میکنی باید ریشش رو پیدا کنی و بسوزونی، و گر نه اینا همه شاخ و برگ او ریشن، اگه ترکم کنی یا دوباره برمیگرده یا جای دیگه خودشو نشون میده، چون ریشه سر جاشه.
اما دوست ما، با وجود اینکه قبلا از معنویت و دین متنفر بود و مذهبیا رو مسخره میکرد، اما اتفاقی افتاد و امد سمت معنویت و خدا، از این رو به اون رو شد، الان چند سال میگذره و روز به روز بهتر میشه. حالا شما رو نمیدونم چقد اهل معنویت هستین، ولی بنظرم این راه رو هم امتحان کنی بد نباشه![]()
جدی میگم این کارارو بزار کنار.... من تو یکی از بدترین محل های تهران بزرگ شدم از نظر اوباش بازی و اذیت کردن مردم خیلی از اون بچه ها الان یا سینه قبرستون خوابیدن یا گوشه زندانن یا افتادن گوشه خونه شدن سربار بقیه ...
یه روز گیر بدر از خودت می افتی اونموقع است که ....![]()
خودت را در نظر بگیر که روزی پیر میشی و معلوم نیست قیافهات تو اون سن خیلی جالب باشه! بعد انتظار داری جوانها و نوجوانها تو خیابان چطور باهات برخورد کنند؟
به پیرمردها و پیرزنها به چشم خودت و همسرت در 50 سال بعد نگاه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)