تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 215 از 337 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام
    ما توي شركتمون يه دومين داريم.سرورمون ويندوز سرور 2008 هست و همه كلاينت ها ويندوز ايكس پي سرويس پك 2.
    من مامور شدم تا ويندوز سيستم مدير شركت رو عوض كنم.ويندوز رو عوض كردم و Computer Name رو هم همون اسم سابق قرار دادم.موقعي كه ميخواستم اسم دومين رو به ويندوز بدم ازم يوزر نيم و پسورد ادمين روي سرور رو ميخواست كه با وارد كردن اكانت ادمين جوين دومين شد.
    اما بعد از اينكه با همين اكانت ادمين به دومين لاگين كردم ديدم دسترسي هاي يوزرم مثل سابق نيست و حتي فايل هاي اجرايي رو اجازه باز كردن نيمده يعني سطح دسترسي يوزر مدير شركت از بعد ويندوز عوض كردن خيلي كمتر شده.چه كار كنم؟
    مشكلتون فقط از Username و Password اكانت ويندوز هست.

كلاينتها براي دسترسي به منابع در يك دومين سرور نياز به تعريف Account در اكتوي دايركتوري دارند.

براي نمونه شما از اكانت Administrator با رمز سرور روي يكي از كلاينتها امتحان كنيد. متوجه خواهيد شد كه تمامي منابع در اختيارتون هست.

در اين موردي كه شما بيان كرديد نام كامپيوتر هيچ تأثيري ندارد و اكانت ويندوز بيشترين تأثير رو دارد.

شاد باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مشكلتون فقط از Username و Password اكانت ويندوز هست.

كلاينتها براي دسترسي به منابع در يك دومين سرور نياز به تعريف Account در اكتوي دايركتوري دارند.

براي نمونه شما از اكانت Administrator با رمز سرور روي يكي از كلاينتها امتحان كنيد. متوجه خواهيد شد كه تمامي منابع در اختيارتون هست.

در اين موردي كه شما بيان كرديد نام كامپيوتر هيچ تأثيري ندارد و اكانت ويندوز بيشترين تأثير رو دارد.

شاد باشيد
    سلام من درست متوجه منظور شما نشدم.اكانت ويندوز براي چي؟؟من اكانت مدير رو كه روي سرور هست و دسترسي ادمين داره رو امتحان كردم تا قبل از عوض كردن ويندوز دسترسي بالايي داشت و لي ديگه الان نداره

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سلام من درست متوجه منظور شما نشدم.اكانت ويندوز براي چي؟؟من اكانت مدير رو كه روي سرور هست و دسترسي ادمين داره رو امتحان كردم تا قبل از عوض كردن ويندوز دسترسي بالايي داشت و لي ديگه الان نداره
    ببينيد شما يك اكانت روي سرور ايجاد كنيد.

حالا همون اكانت رو روي كلاينت تون ايجاد كنيد.

مطمئناً مشكلتون حل ميشه.

اگه مشكلتون حل شد حالا در اكتيو دايركتوري سرور اكانتها رو ايجاد كنيد.

شاد باشيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطمئناً مشكلتون حل ميشه.

شاد باشيد

يوزر نيم اكانت مدير روي اكتيو دايركتوري Managment هستش.اكانت ادمين روي خود ويندوز(اكانت لوكالي) Administrator هست.يعني منظور شما اين هست كه من يه اكانت ادمين روي خود ويندوز به همون اسم managment درست كنم؟؟يا بر عكس يه اكانت روي سرور درست كنم به نام administrator و به مدير بگم از اين به بعد با اين اكانت لاگين كنه؟ايا فقط هم نام بودن يوز نيم ها كافيه يا بايد پسوردشون هم عين هم باشه؟

خب اگه منظور شما از فرمايشتون هميني باشه كه من عرض كردم پس چرا قبل از اين(عوض كردن ويندوز) چنين مشكلي نبود و مدير همه جور دسترسي داشت؟قبل از اين هم يوزر نيم اكانت مدير همين managment بود و البته نميدونم ايا اكانتي توي lcd خود ويندوز هم به همين اسم بوده يا نه؟؟ا

در ضمن شما يكبار فرموديد كه روي سرور اكانت درست كنم اگه جواب داد روي اكتيو هم درست كنم..اين كه امكان نداره..چون كامپيوتري كه روش اكتيو نصب شه ديگه قابليت درست كردن اكانت لوكال روش وجود نداره چون به محض نصب اكتيو lcd پاك ميشه از روي ويندوز
    Last edited by hexman; 20-05-2011 at 13:05.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئناً مشكلتون حل ميشه.

شاد باشيد
    ببخشید، اکانت لوکال چه ربطی به اکانت دومین داره ؟

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

يوزر نيم اكانت مدير روي اكتيو دايركتوري Managment هستش.اكانت ادمين روي خود ويندوز(اكانت لوكالي) Administrator هست.يعني منظور شما اين هست كه من يه اكانت ادمين روي خود ويندوز به همون اسم managment درست كنم؟؟يا بر عكس يه اكانت روي سرور درست كنم به نام administrator و به مدير بگم از اين به بعد با اين اكانت لاگين كنه؟ايا فقط هم نام بودن يوز نيم ها كافيه يا بايد پسوردشون هم عين هم باشه؟

خب اگه منظور شما از فرمايشتون هميني باشه كه من عرض كردم پس چرا قبل از اين(عوض كردن ويندوز) چنين مشكلي نبود و مدير همه جور دسترسي داشت؟قبل از اين هم يوزر نيم اكانت مدير همين managment بود و البته نميدونم ايا اكانتي توي lcd خود ويندوز هم به همين اسم بوده يا نه؟؟ا
    شما جوابی که من تو صفحه پیش دادم رو دیدی ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما جوابی که من تو صفحه پیش دادم رو دیدی ؟
    شما فرمودي اول ديس جوين كنم.اين يعني چيكار؟؟همين كه ويندوز عوض شد مگه اين اتفاق نيوفتاده؟؟
    بعد هم فرمودي اكانت مديررو پاك كنم و از اول يه اكانت درست كنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان خواهش ميكنم يه راه حل قطعي به من بديد فردا صبح بايد سيستم رو اماده كنم و تحويل بدم

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام به همه ,مخلص شما پارازيت
    دوست عزيز شما اومدى پى سى رو فورمت كردى ,بعد هم جوين كردى تو دومين ,,,,,,,خوب الان كار فورمت تموم شده به دومين هم وصل هستى مشكلى كه شما عرض كرديد خيلى ساده هستش , به دليلى اون كاربر كه مديرتون داره ( user name ) توى گروه (Administrators ) بر روى لوكال قرار نداره شما فقط لوكالى لوگين كن و اونو به Administrator اضافه کن >>> اره قربونش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به همه ,مخلص شما پارازيت
    دوست عزيز شما اومدى پى سى رو فورمت كردى ,بعد هم جوين كردى تو دومين ,,,,,,,خوب الان كار فورمت تموم شده به دومين هم وصل هستى مشكلى كه شما عرض كرديد خيلى ساده هستش , به دليلى اون كاربر كه مديرتون داره ( user name ) توى گروه (Administrators ) بر روى لوكال قرار نداره شما فقط لوكالى لوگين كن و اونو به Administrator اضافه کن >>> اره قربونش
    سيانور عزيز ممنونم ازت .اين قضيه خيلي برام مهمه..

پس من اول بايد يه اكانت با همون مشخصات (يوزر و پس يكسان) با اكانتي كه مدير توي اكتيو دايركتوري داره توي ويندوز (لوكال) بسازم؟

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

نه شما فقط برو توى لوكال روى گروه Administratorrs دابل كليك كن بعد اسم يوزر مديرت رو بزن خودش اوتماتيك وار اون ميشناسونه ( مثلا اگه دومين test .com باشه و یوزر ali با زدن اسم یوزر ميشه TEST\aliهمین حالا بزار مدير حالش رو ببره !!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •