لطفا پچها و اضافات بازی (هرچی هست و نیست) واسه دانلود بزارید(لینکش رو منظورمه) ما هم دانلود کنیم و بازی رو بهتر و با تغییرات بازی کنیم..
ممنون
لطفا پچها و اضافات بازی (هرچی هست و نیست) واسه دانلود بزارید(لینکش رو منظورمه) ما هم دانلود کنیم و بازی رو بهتر و با تغییرات بازی کنیم..
ممنون
کسی بلد نیست؟
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر منظور برنامه ای برای ادیت club boss هستش این برنامه رو دان کنیدتوی مد club boss من به هر بازیکنی پیشنهاد میدم نمیاد.حتی بازیکنان معمولی.تیمم میلانه اول جدولم.مربی هم minanda (که قبلا نوجوانان بود یادش بخیر) گذاشتم.چرا کسی نمیاد؟
برنامه برای ویرایش ادیت فایل می خوام.
میشه باهاش پول ، بودجه و تماشاگرا رو افزایش داد
اگر هم ویرایش ادیت فایل بازی منظورتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخریم ورژن PESEditor رو از اینجا میتونی بگیری
Last edited by ..Parsa..; 06-11-2011 at 01:51.
ممنون
پچهای دیگه اش رو نمیخواد دانلود کنم؟
همین کافیه دیگه؟
بجز پچ چیز دیگه ای واسش نیومده؟ مثل dlc یا این تنظیمات گیم پلی (نمیدونم چی هست اصلا) ....
ولی اگه اومده بگین که دانلود کنم...اگه لینک دارین بزارین لطفا.
متشکر
اقا كسي فيس جرارد دئلفئو بازيكن 17 ساله بارسا رو داره كه سالم باشه؟؟ من از سايت هاي خارجي گرفتم ولي خرابه ميري تو بازي دماغ بازيكن كج ميشه يا چشش 4 تا ميشه![]()
دیگه نیازی نیست پچ های دیگه رو دانلود کنی
این پچی که دوستمون قرار داده رو اگه نصب کنی هم dlc نصب میشه و هم پچ ورژن 1 کونامی![]()
سلام دوستان
ببخشید حوصله ندارم تو کل صفحات تاپیک بگردم واسه همین مشکلم رو میگم، ممنون میشم جواب بدید. اگر هم تکراری بود ببخشید
من امروز یه نسخه از این بازی رو نصب کردم. ولی خیلی چیزهاش برام عجیب بود. اول اینکه گرافیک بازی خیلی به نظرم کارتونی شده. مثل بازی های adventure فانتزی در اومده. یه چیز دیگه هم نوع حرکت بازیکن ها بود که مثل خرچنگ به پهلو حرکت میکردن. و آخریش هم گزارش بود که اصلا هیچ ربطی به بازی نداشت. یه گزارشگر آلمانی که داشت یه بازی تیم ملی آلمان رو گزارش میکرد و از یه جایی به بعد هم قطع میشد
همه این مشکلات باعث شد مشکوک بشم که اصلا این نسخه اصلی بازیه یا نه. چون اگر اینجوری باشه که خیلی ضایع است. مخصوصا گرافیکش از 2011 برای من ضعیفتره
سوالات مشابه بارها و بارها جواب داده شده توی همین دو صفحه قبل همچین سوالاتی پاسخ داده شده
وژن اصلی نیست اما با این فایل ها تموم مشکلات برطرف میشه
برای رفع تاریه تصویر :
برای بهبود گرافیک و گیم پلی بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای گزارش انگلیسیه سالم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال فنی!
پی اس 2011 با 2010 خیلی از نظر بازی فزق داره؟؟
من فقط 2010بازی کردم ولی توی مسابقاتی که توی دانشگامون برگزار میشه نسخه2011 هست.میخواستم ببینم منی که به 2010 واردم اونجا هم میتونم موفق باشم/؟
سلام دوست عزیز
اینجا تاپیک 2012 هست نه10 یا 11 بهتره سوالت رو از تاپیک مخصوص خودش بپرسی
حالا یه جواب مختصر بهت میدم که آره کمی با هم فرق میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)