تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 339 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجید جلالی هیچوقت تیمشو تدافعی به زمین نمیفرسته.فولاد همیشه هجومی بازی میکنه و روی سرعت افشینو نوروزی برنامه داره
    باید چند تا روش برای گلزنی داشته باشیم تا بتونیم به گل برسیم مثلا فقط عمق دفاعشونو هدف قرار بدیم جلالی خیلی راحت راه گلزنیو به رومون میبنده....هر بار که به سمت دروازشون میریم باید برنامه متفاوتی برای گل زدن داشته باشیم یه جورایی گیجشون کنیم از چپ.راست.عمق.شوت از راه دور.سانتر کردن توپ رو دروازه......

ترکیب اگه قرار باشه 4 - 2 - 3 - 1 بازی کنیم

...............................رحمتی......... ......................

حسینی ......... عمرانزاده ....... منتظری ........ حیدری

............................... کیارحمتی ..........................

............................... زندی .................................

شریفات ................... جباری ..................... حمودی

..............................میداودی...... ..........................

اینطوری فاصله هافبکا با مدافعامون کم میشه و رحمتی وظیفش تخریب بازی فولادو رسوندن توپ از دفاع به زندیه.فریدون هم توپو به هافبکامون میرسونه

و اگه 4 - 4 - 2 بازی کنیم(که پیشنهاد منم همینه)

...............................رحمتی......... ......................

حسینی ........ عمرانزاده ....... منتظری ........ حیدری

............................. کیارحمتی ............................

شریفات .................. جباری .................... حمودی

................ میداودی ............... برهانی ..................

حمودی و شریفات چون سرعتی هستن باید حتما دو تا وینگرامون تو این بازی باشن....اصلا دوست ندارم میلاد وینگر راست بشه ارش چپ گوران نوک.این روش دیگه جواب نمیده چون دستمونو خوندن

خسرو دفاع راست باشه خیلی بهتر نفوذ میکنه اینطوری زوج خسرو حمودی خیلی بهتر جواب میده

ساموئلو به خاطر سانتراش به حسینی ترجیح میدم.سانتراش از چپ مثل سانترهای خسرو از راسته
    بهترین کار استفاده از میلاد در نوکه

.....

فقط هرکی میتونه بره استادیومو نره به استقلال خیانت کرده
    یرای استقلال تو تهران 3-4 هزار تا بیان؟خدایی بهتون بر نمیخوره؟

پ.ن
    ساموئل از لیست 18 نفره خط خورد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-01-2012 at 01:33.

2. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دفاعی چیدن جلالی با دفاعی چیدن بقیه فرق می کنه!
    مجید جلالی موقعی که بخواد دفاع کنه توپ رو می ده به حریف و فضا ها رو می بنده!
    البته من اتفاقا حدس می زنم با توجه به سرعت افشین و قدرت گلزنی نوروزی زمین رو کوچیک کنه تا بتونه از سرعت افشین حداکثر استفاده رو بکنه!

4. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي:به فکر صندلي لرزانم در استقلال نيستم

سرمربي تيم فوتبال استقلال از هواداران مي‌خواهد در بازي با فولاد، تيمشان را حمايت کنند تا استقلال با فراموش کردن دو شکست پياپي به روزهاي اوج بازگردد.
    پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر فولاد خوزستان با تسليت شهادت امام رضا (ع) در مورد وضعيت تيمش و همچنين شرايط بازيکنان خارجي تازه پيوسته به استقلال گفت: ما بايد اين وضعيت را عوض کنيم و در حال تلاش براي اين تغيير هستيم. هواداران از ما توقع دارند و ما هم از آن‌ها انتظار داريم اگر قهرماني مي‌خواهند به استاديوم بيايند. فرقي نمي‌کند که قهرماني را چه کسي بياورد. انتظارم از هواداران اين است که به استاديوم بيايند و استقلال را تشويق کنند چون نياز به حمايت ان‌ها داريم، هر زماني هم که نياز داشتيم آن‌ها به ورزشگاه آمده‌اند. اين يک موضوع است و مسئله بعدي اين است که من دنبال بهانه آوردن نيستم. هميشه گفته‌ام باخت براي من است و برد براي ديگران. مثالي که مورينيو بعد از شکست برابر بارسلونا زد را هميشه گفته‌ام. در باخت فقط سرمربي پدر است ولي در پيروزي‌ پدران زيادي وجود دارد.

مظلومي ادامه داد:‌ در دو بازي گذشته حداقل گرفتن تساوي حق ما بود ولي چيزي که نبايد پنهان بشود، شرايط تيم ماست. ما تغييرات زيادي داشتيم. سه بازيکن خارجي که بر حسب نيازمان جذب کرديم را در زمين گذاشتيم و اين در حالي بود که آنها آماده نبودند. بعد از بازي با فجر آن‌ها را به بدنساز تيم سپردم تا آن‌ها را آماده کند. حتي خود اين بازيکنان هم ضرر مي‌کردند. الونگ ناآماده را مقابل سپاهان به ميدان فرستاديم و اين در حالي بود که او فقط سه جلسه تمرين کرده بود. شايد بايد به آرامي او را در زمين مي‌گذاشتيم، ساموئل و يرکوويچ نيز همين شرايط را دارند. به خاطر مصدوم‌هايي که داشتيم مجبور بوديم از آن‌ها استفاده کنيم و اصل قضيه را ناهماهنگي تيم مي‌دانم.

مظلومي ادامه داد: با بودن فرهاد و جاسم کرار، سيستم تاکتيکي ما جا افتاده بود و در نيم فصل اول و جام حذفي اين مسئله را نشان داديم. اما در ادامه تغييرات و مصدوم‌هايي داشتيم که روي کار ما تاثير گذاشت. از حق نبايد بگذاريم که زماني که حريفان ما در اردوي ترکيه تيم‌شان را بازسازي مي‌کردند، ما نتوانستيم در نيم فصل خودمان را بازسازي کنيم. سال گذشته تيم ما در نيم فصل دوم عالي بود چون در ترکيه اردوي خوبي داشتيم و توانستيم در نيم فصل دوم امتيازهاي زيادي را بگيريم و با يک اختلاف امتياز تا نايب قهرماني پيش برويم ولي در حال حاضر در کوران مسابقه‌ها تيم خود را مي‌سازيم، چون در تعطيلات نيم فصل درگير جام حذفي بوديم و نمي‌توانستيم به اردو برويم. دقيقا زماني که تيم‌ها در اردوي خارجي بودند ما بايد بازي مي‌کرديم.

سرمربي استقلال در ادامه بيان کرد: شاهين هم مثل ما بود و دچار همين مسئله شد و به مشکل برخورد. همچنين مس کرمان هم چند بازي دچار مشکل شد ولي در حال حاضر وضعيت بهتر است و خوشبختانه مصدومان ما هم رسيده‌اند.

مظلومي ادامه داد: چون بازي‌هاي سختي به ما خورده است بايد بازيکنان‌مان را آماده کنيم و نتيجه بگيريم و حق نداريم اين امتيازها را از دست بدهيم. با اينکه دو باخت داشتيم، هنوز در صدر جدول هستيم و در حال حاضر زماني نيست که دنبال زيبا بازي کردن باشيم. بيشتر هدف ما اين است که در اين دو، سه هفته که سه بازي سنگين در ليگ برتر و پلي‌اف داريم از ديگر تيمها عقب نيفتيم.

مظلومي در پاسخ به اين سوال که آيا فکر مي کنيد بعضي از بازيکنان استقلال در حد و اندازه خودشان نبودند و به اين خاطر به آن ها اولتيماتوم داديد؟ گفت:‌ حق هر مربي است که از بازيکنش انتظار لازم را داشته باشد. اين همه مي‌گويند استقلال ستاره دارد و کهکشاني است، اما بعضي از بازيکنان ما به اندازه يک بازيکن جوان انرژي نگذاشته‌اند. حق مربي است که از آن ها بخواهد بهتر باشند. من گفته‌ام اگر اين جوري باشد ممکن است که برخي از آنها را نخواهم. با چند بازيکن که در حد خود نبودند پدرانه صحبت کردم و سعي کردم آن ها را آگاه کنم، به هر حال مردم از تيم ما توقع دارند و از سرمربي تيم استقلال توقع دارند که با بازيکني که انرژي لازم را نگذاشته، برخورد کند.

مظلومي در واکنش به حضور زرينچه در باشگاه استقلال و اين که آيا ممکن است او گزينه احتمالي جانشيني مظلومي باشد؟ اظهار کرد: من داستان حضور زرينچه را نمي دانم. شايد اگر مي‌دانستيم آخرش جالب مي‌شد (با خنده). زرينچه از اعضاي هيات مديره استقلال است. او بايد درجريان مسائل فني تيم باشد و به مدير عامل به عنوان مشاور فني گزارش دهد. او از پيشکسوتان باشگاه استقلال است که سعي مي‌کنيم از نظراتش استفاده کنيم. من دنبال اين نيستم که چه کسي جاي من مي‌آيد يا نمي‌آيد. من با قدرت کارم را شروع کردم و ادامه مي دهم واگر خدا کمک کند، به قول قهرماني که به هواداران دادم، عمل مي‌کنم.

سرمربي تيم استقلال با بيان اين ‌که استقلال در وضعيت بحراني قرار ندارد، گفت:‌ در هر تيم بزرگي از اين جور صحبت‌ها وجود دارد؛ صحبت از جانشيني و صندلي لغزان من. از روز اول با اين آگاهي به استقلال آمده‌ام. سعي کردم هميشه با قدرت کارم را انجام دهم و با قدرت در استقلال حضور داشته باشم. هميشه پشت باخت عده‌اي پنهان مي‌شوند، اما زمان پيروزي‌ها همه عيان هستند. ممکن است از ادبياتي استفاده کنم که به تيم ما کمک نکند و وضعيت را بدتر کند، تيم ما صدر جدول است و درجام حذفي هم مدعي قهرماني است. بايد نتيجه گيري از وضعيت فعلي خارج شود و دراين راه هواداران نقش مهمي دارند. من از هواداران نمي‌خواهم از من تعريف کنند و به من لقب پرويز سوبله و چوبله بدهند، آن‌ها بيايند تيمشان را حمايت کند. بارها وقتي هواداران صبور بودند تيم ما هم نتيجه گرفته است، اميدوارم فردا و فرداها هم شرايط همين باشد.

وي در ارزيابي از تيم فولاد نيز گفت: تيم مجيد جلالي تيم خوبي است. آن‌ها هدف مشخصي دارند و با برنامه بازي مي کنند. به خوبي آن‌ها را آناليز کرديم واز نقاط قوت و ضعفشان آگاه هستيم، ما در بازي فردا محکوم به برد هستيم تا با روحيه بالايي به سراغ بازي‌هاي بعدي برويم. اميدوارم بازيکنانمان وظايفشان را به خوبي انجام دهند تا برنده باشيم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا استقلال با رفتن فرهاد مجيدي در نتيجه گيري دچار مشکل شد و آيا اگر جباري هم به دلايلي در ترکيبتان نباشد، اوضاع بدتر از اين مي‌شود؟ گفت: ما خيلي از بازي‌ها مجتبي جباري را نداشتيم که مشکلي نبود و نتيجه گرفتيم، دليل نتيجه نگرفتن استقلال در دو بازي اخير نبودن فقط يک بازيکن نبود. به طور مثال ما تيموريان را در وسط زمين نداشتيم. حضور تيموريان باعث شده بود هيچ خلايي در خط هافبک ما احساس نشود، اما مصدوميت اين بازيکن ضربه زيادي به ما زد. بازيکنان خارجي را هم در خط مياني گذاشتيم، اما هماهنگي‌شان با ساير نفرات کمتر بود. در شروع نيم فصل دوم هفت بازيکن اصلي ما نبودند. ما مجيدي را نداشتيم، جاسم کرار هم رفت. تيموريان و ميداودي هم مصدوم بودند. خسرو حيدري هم به وضعيت عادي‌اش نرسيده بود. نبود چنين بازيکناني براي يک تيم مشکل است و تا نفرات جديد بخواهند در ترکيب جا بيافتند زمان مي‌برد. ما سعي کرديم نسبت به نيم فصل اول مشکلات را کمتر کنيم و روند خوب گذشته به تيم برگردد. ما بايد سعي کنيم جلوي اتفاقات ساده‌اي که باعث گل خوردن استقلال مي شود را بگيريم. در بازي هاي قبلي به مساوي راضي نبوديم که در دقايق پاياني گل خورديم و باختيم. شايد اگر مي خواستيم مساوي بگيريم کارمان راحت تر بود. سکوها از ما برد مي خواهند، متاسفانه در دقايق پاياني دو بازي اخير تمرکز لازم را نداشتيم و روي يک غافلگيري گل ‌خورديم، تلاش ما براي رفع نقص‌ها است و اگر هواداران صبور و شکيبا باشند به اين مهم مي رسيم.

وي گفت: ‌در فوتبال برد و باخت وجود دارد و يک تيم هميشه نمي‌برد. ما بايد جوري برنامه ريزي کنيم که امتيازات را از دست ندهيم. برايتان سوال نشده است که چرا پرسپوليس رقيب ديرينه ما اوضاع نابساماني را در نيم فصل اول پيدا کرد؟ چرا پرسپوليس دچار مشکل شد؟ مگر تيمشان بد بود؟‌ نتايجشان به خاطر فشارهاي روحي و رواني بود که به اين تيم وارد شد. هواداران بايد کمک کنند تا اوضاع يک تيم خراب نشود.

منبع:ورزش 3

6. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حاجی داره کادر فنی رو اذیت میکنه به نظرم! نمیدونم چرا ولی فکر میکنم اختلاف عمیقی بین حاجی و مظلومی باشه!

8. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

حاجی داره کادر فنی رو اذیت میکنه به نظرم! نمیدونم چرا ولی فکر میکنم اختلاف عمیقی بین حاجی و مظلومی باشه!
    باهات موافقم ، کارشو تایید نمی کنم ، ولی سخته سعی کنی تو کارت بهترین باشی و تمام کارهای لازم برای نتیجه گیری تیمت انجام بدی ولی نتیجه نگیری اونم جایی که کاری از دستت برنمیاد (مربیگری) ، یک مشکلی هم که داریم اونم جو گیر بودن حاجیه ، آخه مرد مومن وقتی تیمت یکتازه چرا جوگیر میشی می گی می خوام یکی در حد کیروش بیارم ، میمردی اینو آخر فصل می گفتی؟
    چیزی که امسال مشخصه اگه از مظلومی حمایت نکنیم خود زنی کردیم و با دست خودمون تیم رو نابود کردیم.

10. 2 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

آیا استقلال از زیر سایه نام مجیدی بیرون خواهد آمد؟/ آمادگی میداوودی، خوشحالی مظلومی

شریقات و میداوودی احتمالا زوج خط حمله فردای استقلال خواهند بود. دو بازیکنی که همیشه مقابل مجید جلالی به شدت انگیزه دارند

سایت گل- تیم فوتبال استقلال تهران که صدرنشین فعلی لیگ برتر به حساب می آید، در دور برگشت یازدهمین دوره این مسابقات چهره مقتدر نیم فصل خود را از خود به نمایش نگذاشته و با دو شکست پی در پی رقیبان خود از جمله تراکتورسازی و سپاهان را در یکقدمی خود می بیند.
    به گزارش سایت گل، این در حالی است که تمام ناکامی های استقلال در نیم فصل دوم مصادف با رفتن فرهاد مجیدی از این تیم شده و به نوعی همه کارشناسان و هواداران این تیم یکی از نتایج ضعیف اخیر استقلال را نبود فرهاد مجیدی در پیشانی حمله آبی پوشان می دانند. استقلالی ها که در چهار بازی اخیر خود چندان در امر گلزنی موفق نشان نداده اند، باعث شده انتقادها از مهاجمان این تیم شدت بگیرد. با تمام این وجود استقلالی ها فردا در یک بازی سخت باید به مصاف فولاد مجید جلالی ای بروند که آنها در چند بازی اخیر خود نتایج قابل قبولی گرفته اند و می خواهند در ورزشگاه آزادی انتقام شکست دور رفت را از این تیم بگیرند.
    با این حال خبرهای خوبی پس از مدت ها خبرهای ناخوش از اردوی استقلالی ها شنیده می شود و اینکه میلاد میداوودی یکی از بهترین خریدهای دوفصل اخیر استقلال پس از مدت ها دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت می تواند در بازی فردا در خط حمله استقلال قرار گیرد و به نوعی خیال پرویز مظلومی را بعد از مدت ها راحت کند با اینکه استقلال دارای مهاجمان خوبی است ولی مظلومی بعد از رفتن مجیدی اعتقاد ویژه ای به گلزنی میداوودی دارد، البته میداوودی که آماده آماده باشد و مثل فصل گذشته برای استقلال مثمرثمر باشد.
    از طرفی دیگر هم سرمربی آبی پوشان قصد دارد زوج میداوودی در بازی مقابل فولاد را شریفات قرار دهد. دو بازیکنی که در بازی رفت بلای جان فولاد و مجید جلالی شدند و موفق شدند دقایق پایانی شکستی سنگین را تحمیل آقا مجید و یارانش کنند.
    استقلال فردا اتمالا شیوه 4-4-2 را آزمایش می کند که در این چیدمان زوج میداوودی و شریفات با سابقه دلخوری شدید از آقا مجید آماده مسابقه اند . مظلومی از چون مجتبی جباری، فریدون زندی (یوسفی)، کیانوش رحمتی و خسرو حیدری پشت این دو مهاجم استفاده می کند.البته مظلومی می تواند از بازیکنی چون آرش برهانی هم که این روزها انگیزه مضاعفی در تمرینات دارد استفاده کند و با جابه جایی خسرو ، شریفات را به خط هافبک ببرد.

12. 5 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان تبریک بابت برد و پس گرفتن دوباره صدر جدول.

اما بابت گلی که رحمتی خورد واقعا متاسفم:

1-یا مشکل از مربی دروازه بانان هست.

2-یا اینکه واقعا دوره ی رحمتی تموم شده.

14. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فولاد خم شد، استقلال صدر را پس گرفت
    خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال فولاد خوزستان را شکست داد و به صدر جدول بازگشت.
    به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین دیدار هفته بیست و دوم لیگ برتر از ساعت ۱۸ بین دو تیم استقلال و فولاد خوزستان در ورزشگاه آزادی در حضور حدود ۹ هزار تماشاگر برگزار شد و با نتیجه ۲بر یک به سود استقلال به پایان رسید.

آرش برهانی در دقایق ۶۰ و ۷۷ برای استقلال گلزنی کرد و رضا نوروزی در دقیقه ۹۰+۳ تک گل فولاد را به ثمر رساند.

یدالله جهانبازی داور مسابقه به علی سلیمی و میثم کریمی از فولاد خوزستان کارت زرد نشان داد.

استقلال با این برد ۴۳ امتیازی شد و بالاتر از تراکتورسازی 42 امتیازی در صدر جدول ایستاد و فولاد ۳۰ امتیازی در رده ششم باقی-ماند.

ترکیب استقلال:
    سید مهدی رحمتی، پژمان منتظری، حنیف عمران-زاده، میثم حسینی، خسرو حیدری، کیانوش رحمتی، علی حمودی، مجتبی جباری، فریدون زندی( از دقیقه ۸۰ الونگ الونگ)، آرش برهانی( از دقیقه ۸۹ اسماعیل شریفات) و میلاد میداودی
    سرمربی: پرویز مظلومی

ترکیب فولاد خوزستان:
    علی سلیمی، عبدالله کرمی، جابا مجیری، سامال سعید، مهرداد جماعتی( از دقیقه ۸۷ امید خالدی)، میثم کریمی، بختیار رحمانی، حکیم نثاری، مهدی مومنی( از دقیقه ۶۸ کاوه رضایی)، آرش افشین( از دقیقه ۸۳ ساسان انصاری) و رضا نوروزی
    سرمربی: مجید جلالی

16. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم این پیروزی‌ها ادامه پیدا کند
    رحمتی: بازی با تراکتورسازی فینال نیست/به خاطر سردی هوا مصدوم می‌شوم
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال گفت: بازی با تراکتورسازی فینال نیست و خیلی بازی مانده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی رحمتی پس از پیروزی ۲ بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: از هواداران ممنون هستم که برای حمایت ما به ورزشگاه آمدند. امیدوارم از بازی‌های آینده تعدادشان بیشتر شود، چون ما به حمایت نیاز داریم. بعد از ۲ بازی که باختیم امروز خوب بودیم و از فرصت استفاده کردیم.

وی در خصوص اینکه آیا این پیروزی‌ها ادامه دارد و بازی با تراکتورسازی مثل فینال است، عنوان کرد: امیدوارم پیروزی‌ها ادامه پیدا کند اما بازی با تراکتورسازی فینال نیست و خیلی بازی مانده است. سعی می‌کنیم این روند ادامه داشته باشد ولی در بازی‌های خانگی حریفان تدافعی بازی می‌کنند و کارمان سخت‌تر است.

دروازه‌بان استقلال در خصوص اینکه در جریان مسابقه مصدوم می‌شود، گفت: این مصدومیت‌های من به خاطر سردی هواست بخصوص در بازی‌های داخل خانه چون توپ کمتری به سمت دروازه می‌آید تحرک کمتری دارم.

رحمتی در خصوص اینکه آیا دوست دارد در بازی با تیم ملی قطر که تشریفاتی است در درون دروازه نباشد، گفت: این به نظر کادر فنی برمی‌گردد اما من دوست دارم در همه بازی‌ها باشم.

وی در خصوص ایکه چرا اخلاق در فوتبال کمرنگ شده، گفت: در مدت کوتاه نمی‌توانم توضیح دهم اما چند وقتی است که همه بسیج شدند تا چهره فوتبالیست‌ها را بد نشان دهند و مدام بحث‌های دلالی و بی‌اخلاقی را مطرح می‌کنند. هیچ وقت کارهای خوب بازیکنان نشان داده نشده، چرا برنامه‌ای درست نمی‌کنید که کارهای خیر بازیکنان نمایش داده شود. بازیکنان در همه تیم‌ها دستشان در کار خیر است اما یک بار هم بیان نشده است.

به سه امتیاز بازی با تراکتورسازی نیاز داریم
    میداودی: استقلال متکی به یک بازیکن نیست
    خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: در اینکه مجیدی یکی از بهترین‌های ایران است شکی نیست اما استقلال متکی به یک بازیکن نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس، میلاد میداودی در خصوص پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: برای حفظ صدرنشینی باید این مسابقه را می‌بردیم.

وی درباره بازی هفته آینده مقابل تراکتورسازی، عنوان کرد: بازی سختی با تراکتورسازی داریم. این تیم یکی از خوب‌های لیگ است اما برای حفظ صدرنشینی به ۳ امتیاز این مسابقه نیاز داریم.

میداودی درباره اینکه بعد از جدایی فرهاد مجیدی به خط حمله استقلال انتقاداتی شده، گفت: در اینکه مجیدی یکی از بهترین‌های ایران است شکی نیست و قطعا او تأثیرگذار است اما استقلال متکی به یک بازیکن نیست. مجیدی وقتی از استقلال جدا شد که من، خسرو حیدری و آندو مصدوم شده بودیم و شرایط طوری شد که نتیجه نگرفتیم. ما با هم صحبت کردیم تا بتوانیم جای مجیدی را پر کنیم و این فشارها کم شود.

وی در خصوص اینکه آیا بهتر نیست در نوک حمله بازی کند، گفت: دوست دارم مهاجم نوک باشم اما تصمیم نهایی با کادر فنی است و فکر می‌کنم امروز روز خوبی داشتم.

حجازی: مستحق این برد بودیم
    خبرگزاری فارس: آتیلا حجازی تاکید کرد که استقلال مستحق برد مقابل فولاد خوزستان بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، آتیلا حجازی مربی تیم استقلال پس از پیروزی 2 بر یک مقابل فولاد، گفت: بازی جذابی بود و استقلال مستحق این پیروزی بود. فولاد هم بد کار نکرد.

وی افزود: بچه‌ها با هم صحبت کرده بودند و قرار بود ۳ امتیاز را از آن خود کنیم. سیستمی هم که در نظر گرفته بودیم خیلی به ما کمک کرد و یکی از دلایل جذابیت بازی همین بود. بر حسب شرایط بازی ارنج‌های مختلفی داریم.

پایم سر خورد و توپ‌هایم گل نشد
    زندی: می‌خواهم با استقلال چند قهرمانی به دست بیاورم
    خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: هدف من این است که با استقلال چند قهرمانی به دست آورم.

به گزارش خبرگزاری فارس، فریدون زندی در خصوص بازی با فولاد عنوان کرد:‌۹۰ دقیقه خوب بازی کردیم و حق ما پیروزی بود.

وی در خصوص موقعیت‌هایی که از دست داد، اظهار داشت: متاسفانه پایم سُر خورد و توپ‌هایم به گل نرفت.

زندی در خصوص اینکه آیا استقلال می‌تواند این روند را ادامه دهد، گفت: هیچ اتفاق خاصی قبل از این مسابقه نیفتاده بود تا نخواهیم به قهرمانی برسیم. ما بد بازی نمی‌کردیم. نباید خیلی حساس شویم. من خوشحالم که در تیم خوبی بازی می‌‌کنم و می‌خواهم نتیجه بگیرم.

وی در خصوص اینکه آیا به تیم ملی فکر می‌کند یا خیر، گفت: هدف من این است که با استقلال چند قهرمانی به دست آورم و سپس به تیم ملی فکر کنم.

زندی در خصوص کی‌روش تصریح کرد: کی‌روش مربی بزرگی است اما من با او کار نکرده‌ام و نمی‌توانم نظری درباره او بدهم.

باید برای قهرمان بجنگیم
    هنکه: نشان دادیم صدرنشینی حقمان است/ مظلومی تصمیم نهایی را می‌گیرد
    خبرگزاری فارس: مربی تیم استقلال گفت: نشان دادیم حقمان است که در صدر جدول باشیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، هنکه پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: در نیمه اول در پاس دادن اشتباهاتی داشتیم، اما چون این تصور را داشتیم که باید حتماً‌ ببریم به پیروزی رسیدیم. استقلال نشان داد که حقش است در صدر جدول باشد و باید تمام بازی‌ها برای قهرمانی بجنگیم.

وی در پاسخ به این سؤال که او انتخاب ترکیب استقلال را برعهده دارد یا مظلومی، گفت: من برای تمرینات جوابگو هستم اما همیشه با مظلومی هماهنگم. نظرم را می‌دهم اما تصمیم نهایی را مظلومی می‌گیرد.

با این برد فشارها را کم کردیم
    برهانی: بازی با تراکتورسازی 6 امتیازی است/ انگار نیم‌فصل گل نزده بودم!
    خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: بعد از ۳ هفته گل زدم اما شرایط طوری بود که انگار یک نیم فصل گل نزدم.

به گزارش خبرگزاری فارس، آرش برهانی پس از برتری 2 بر یک استقلال مقابل فولاد گفت: خدا را شکر که توانستم در این مسابقه برای استقلال مثمرثمر باشم و امیدوار هستم بازی‌های حساس هفته‌های آینده را هم ببریم و صدر جدول را حفظ کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا روند گلزنی‌اش را ادامه می‌دهد یا خیر، عنوان کرد: سعی و تلاش خود را می‌کنم تا این روند ادامه پیدا کند. همه ما حساسیت‌ بازی آینده را می‌دانیم و امیدوارم با یک ریکاوری خوب مقابل تیم خوب تراکتورسازی قرار گیریم.

برهانی در خصوص اینکه جدایی مجیدی باعث شده انتقاداتی به مهاجمان استقلال وارد شود، گفت: متاسفانه همینطور است. این قضیه باعث شده فشار روحی روی خط حمله باشد اما با این پیروزی توانستیم فشارها را کم کنیم. من بعد از ۳ هفته گلزنی کردم. یک بازی روی نیمکت بودم و در ۲ بازی دیگر هم فرصت آنچنانی نداشتم.

این بازیکن در خصوص اینکه به نظر به دلیل مشکلات روحی در ۲، ۳ هفته اخیر موفق نبوده، اظهار داشت: این فشار در کل تیم بود. بعد از رفتن فرهاد مجیدی صحبت‌هایی مطرح شد که درست نبود و خدا را شکر که این بازی را بردیم و باید با تمرکز بیشتری به کار ادامه دهیم.

برهانی در این باره که در نوک حمله قرار گیرد بهتر است یا در پست‌های دیگر، اظهار داشت: اگر در نوک حمله باشم موقعیت بیشتری برای گلزنی دارم. مظلومی این مسئله را می‌داند ولی بعضی مواقع صلاح است که در گوشه بازی کنم مثل بازی با شهرداری تبریز. در هر صورت من هرجا که مثمرثمر باشد قرار می‌گیرم.

وی افزود: بطور کلی انتقادات همیشه زیاد است. من بعد از ۳ هفته گل زدم اما انگار یک نیم فصل گل نزدم. یک مهاجم هر بازی نباید گل بزند و اینقدر که ما زیر ذره‌بین هستیم بقیه نیستند. اگر تمرکزم بهتر شود، انتقادها کمتر می‌شود.

برهانی در خصوص بازی با تراکتورسازی تاکید کرد: شرایط ما خوب شده و بعد از ۲ شکست شوک بزرگی به ما وارد شد. بازی با تراکتورسازی یک بازی ۶ امتیازی است و خوشبختانه جای جبران داریم.

وی در خصوص برخوردش با سلیمی دروازه‌بان فولاد، گفت: یک برخورد عادی بود و فکر می‌کنم سلیمی هیجانش را زیاد کرد ولی مشکل خاصی نبود.

او در پاسخ به این سؤال که به آقای گلی فکر می‌کند یا خیر، گفت: من فعلا ۶ گله هستم و امیدوارم موفق شوم.

حسینی: هم‌قسم شده بودیم سه امتیاز را بگیریم
    خبرگزاری فارس: بازیکن استقلال گفت: بچه‌ها هم قسم شده بودند تا ۳ امتیاز را بگیریم.

به گزارش خبرگزاری فارس، میثم حسینی پس از پیروزی 2 بر یک استقلال مقابل فولاد اظهار داشت: خدا را شکر که دو هفته خیلی بد را پشت سر گذاشتیم. بچه‌ها هم قسم شده بودند تا ۳ امتیاز را بگیریم و این مسئله رخ داد.

وی افزود: به لحاظ فکری دچار مشکل و روحیه بچه‌ها تضعیف شده بود اما گفتیم هر طور که شده باید ۳ امتیاز بازی فولاد را بگیریم چون در غیر این صورت صدر را از دست می‌دادیم.

حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی حل شده‌ گفت: این موضوع حل شده است.

داور می‌توانست برای ما پنالتی بگیرد
    جلالی: استقلال را می‌بردیم شانس قهرمانی پیدا می‌کردیم/رحمتی نبود، نتیجه تغییر می‌کرد
    خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فولاد خوزستان گفت:‌ باورم این بود که اگر استقلال را شکست می‌دادیم شانس قهرمانی پیدا می‌کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس مجید جلالی پس از شکست ۲ بر یک برابر استقلال گفت: بد بازی نکردیم اما خیلی چیزها هست که در تمرین نمی‌توان به بازیکن یاد داد. چیزهایی مثل تجربه، باورها، ظرفیت ذهنی و روانی بازیکنان و اینکه آنها اینقدر پیشرفت کرده‌اند که می‌توانند هر تیم بزرگی را شکست دهند. چیزهایی مثل نوع بازی و گرداندن بازی را نمی‌توان در تمرین یاد داد. ما زمان می‌خواهیم.

وی ادامه داد: در نیمه دوم اگر مهدی رحمتی نبود نتیجه تغییر می‌کرد. حریف بازیکنی مثل رحمتی داشت اما دروازه‌بان ما به دلیل بی‌تجربگی بی‌مورد به بازی التهاب داد. ما در چنین ورزشگاه‌هایی نباید این فضا را به وجود بیاوریم زیرا فقط ۱۱ نفر وسط زمین هستیم. نمی‌توانم بگویم از آنچه در زمین انجام شد راضی هستم. بازیکنان ما بهتر از این هم می‌توانند باشند.

جلالی در مورد اینکه هفته آینده با نفت آبادان بازی دارند که ۴ گل به پرسپولیس زده اظهار داشت: بازیکنان ما هر موقع روحیه جبران سراغشان می‌آید خوب می‌شوند اما هنگامی که می‌خواهند پرواز کنند کار را زمین می‌گذارند. روحیه جبران به ما کمک می‌کند. در بازی با استقلال نوع کارمان بد نبود. البته بی‌نقص هم نبودیم نقص‌های زیادی داشتیم. ۱۸ توپ به دفاع چپ رساندیم که نتوانستیم از هیچ کدام استفاده کنند.

سرمربی فولاد در مورد ناهماهنگی جابا مجیری و عبدالله کرمی گفت: ما امروز ترکیب ثابت دفاعی‌مان را در اختیار نداشتیم. جلال کاملی تا آخرین تمرین با ما بود اما سرما خورد و نتوانست به تهران بیاید. امید خورج هم مصدوم شد. در دفاع وسط اشکال داشتیم.

جلالی تصریح کرد: کم تجربه بودیم وگرنه باید در فضایی آرام کار می‌کردیم نه اینکه به بازی التهاب می‌دادیم. برخی از بازیکنان ما برای دومین بار است که در ورزشگاه آزادی بازی می‌کنند. برای آنکه بازیکنان ما به ظرفیت‌های ذهنی و روانی خوبی برسند به زمان نیاز داریم. می‌توانستیم برنده باشیم البته اگر بازیکنان خودشان را باور می‌کردند. با زور نمی‌توان کاری انجام داد.

وی در مورد صحنه مشکوک روی مهاجمان فولاد گفت: آن صحنه می‌توانست پنالتی باشد و اگر پنالتی گرفته می‌شد نتیجه بازی تغییر می‌کرد اما متأسفانه هفته‌هاست که چنین اتفاقاتی برای ما می‌افتد. در بازی با ذوب‌آهن در دقیقه ۸ پنالتی مسلم ما را نمی‌گیرند. انتظار ما این است که وقتی باشگاهی مثل فولاد سکوت می‌کند مرجعی برای رسیدگی باشد که حق ما را بگیرد که متأسفانه اینطور نیست.

سرمربی فولاد در مورد اینکه تصور می‌کنید فولاد در پایان فصل چندم شود، گفت: باور خودم این بود که اگر استقلال را می‌بردیم شانس قهرمانی داشتیم اما این کافی نیست بازیکنان هم باید تجربه و ظرفیت ذهنی خود را افزایش دهند. اکنون می‌توانیم جزو 6 تیم برتر باشیم و این برای تیم جوان فولاد نتیجه خوبی است.

سلیمی: داور ما را عصبی کرد/ رحمتی بیشتر از من تاخیر داشت
    خبرگزاری فارس: دروازه‌بان تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: داور بازی با استقلال ما را عصبانی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی سلیمی پس از شکست ۲ بر یک مقابل استقلال، گفت: داور تیم ما را عصبی کرد و باعث شد محتاط بازی کنیم و به آنچه که می‌خواستیم نرسیدیم. استقلال مقابل هواداران خود بازی می‌کرد و چون چند بازی بود نتیجه نگرفته بود در این بازی همه توان خود را گذاشت و خوب هم بودند.

وی در پاسخ به این سؤال که قضاوت داور باعث شد فولاد ببازد، گفت:‌ مشکل سوت داور نبود اما او ما را عصبی کرد.

دروازه‌بان فولاد در خصوص اینکه تماشاگران استقلال علیه او شعار دادند، گفت: تماشاگر هرچه دوست دارد می‌تواند به داور و یا بازیکن حریف بگوید. من سالم بازی خودم را انجام دادم و شاید روی حساب اینکه بازی را دیر شروع می‌کردم ناراحت بودند. درحالی که مهدی رحمتی هم مثل من بود و شاید با تأخیر بیشتری بازی را شروع می‌کرد.

سلیمی درباره اینکه آیا روی گل‌های خورده مقصر است یا خیر، گفت: فکر می‌کنم روی گل دوم نباید به محوطه بیرون ۱۸ می‌آمدم.

وی در خصوص اینکه به نظر می‌رسید با آرش برهانی بحثش شد، اظهار داشت: مشکلی با برهانی نداشتم و یک صحبت دوستانه بین ما رد و بدل شد. داور اوت او را گرفته بود و برهانی کم اعتراض کرد و من به او گفتم که این تصمیم داور بوده است.

نوروزی: برتر از استقلال بودیم/ میداودی: خطا روی من پنالتی بود
    خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: ما برتر از استقلال بودیم و آنها موقعیت زیادی برای گل‌زنی نداشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس رضا نوروزی پس از شکست ۲ بر یک برابر استقلال اظهار داشت: برتر از حریف بودیم و اگر کارشناسان بازی را دیده باشند می‌دانند استقلال موقعیت چندانی برای گل‌زنی نداشت. آنها دو توپ روی دروازه ما آوردند و گل زدند.

وی در مورد علت نوسان فولاد گفت: نمی‌دانم چرا اینگونه است. خوب بازی می‌کنیم ولی در آینده جبران خواهیم کرد. بازیکنان کنونی فولاد آینده‌های فوتبال فولاد هستند.

نوروزی در مورد اینکه هنگام گل‌زنی او کی‌روش در ورزشگاه حضور نداشت، گفت: برای من این چیزها مهم نیست. در طول ۹۰ دقیقه خوب بازی کردم و امیدوارم توانسته باشم نظر کی‌روش را تغییر دهم. هرچند در نیم فصل اول مدام مصدوم بودم و از ناحیه ران و کشاله خیلی اذیت شدم.

به گزارش فارس همچنین میلاد میداودی مهاجم استقلال گفت: بازیکن فولاد روی من مرتکب خطای پنالتی شد.

همچنین حکیم نثاری بازیکن فولاد هم معتقد بود بازیکنان استقلال بر روی او خطای پنالتی مرتکب شده بودند.

نتایج کامل هفته بیست‌ودوم و جدول رده‌بندی لیگ برتر
    پرسپولیس نهم شد، رنگ صدر آبی ماند/خوزستان نیمی گریان، نیمی خندان
    خبرگزاری فارس: هفته بیست و دوم لیگ برتر با تداوم صدرنشینی استقلال خاتمه یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته بیست و دوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال امروز با برگزاری 9 دیدار و ادامه صدرنشینی استقلال به پایان رسید. پرسپولیس هم در این هفته باخت و در رده نهم ایستاد. امروز یک تیم خوزستانی باخت و یک تیم دیگر برد تا این استان نیمی گریان و نیم خندان باشد.

*نتایج هفته بیست و دوم لیگ برتر:
    ذوب‌آهن اصفهان صفر - ملوان بندرانزلی صفر
    صبای قم یک - شاهین بوشهر یک
    فجرسپاسی شیراز یک - مس کرمان صفر
    نفت تهران صفر - سپاهان اصفهان یک
    داماش گیلان صفر - سایپای البرز 3
    شهرداری تبریز صفر - تراکتورسازی تبریز یک
    مس سرچشمه کرمان 2 - راه‌آهن شهرری یک
    صنعت نفت آبادان 4 - پرسپولیس 2
    استقلال 2- فولاد خوزستان یک

*جدول ‌رده‌بندی لیگ برتر:
    1- استقلال 43 امتیاز
    2- تراکتورسازی 42 امتیاز
    3- سپاهان 40 امتیاز
    4- صبای قم 38 امتیاز
    5- نفت تهران 36 امتیاز
    6- فولاد 30 امتیاز
    7- نفت آبادان 30 امتیاز
    8- سایپا 29 امتیاز
    9- پرسپولیس 29 امتیاز
    10- ذوب آهن 28 امتیاز
    11- داماش 26 امتیاز
    ۱2- فجرسپاسی 25 امتیاز
    13- ملوان 24 امتیاز
    14- شهرداری تبریز 24 امتیاز
    15- مس کرمان 23 امتیاز
    16- راه‌آهن 22 امتیاز
    17- شاهین بوشهر 22 امتیاز
    18- مس سرچشمه 17 امتیاز

برنامه هفته بیست و سوم:
    یکشنبه - 9/11/90
    * مس کرمان - داماش گیلان، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
    * سپاهان اصفهان - فجرسپاسی شیراز، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب‌آهن فولادشهر اصفهان
    * ملوان بندرانزلی - صبای قم، ساعت 15:30، ورزشگاه تختی انزلی
    * راه‌آهن شهرری - شهرداری تبریز، ساعت 15:30، ورزشگاه اکباتان تهران
    * سایپای البرز - نفت تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه انقلاب کرج
    * تراکتورسازی تبریز - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
    * فولاد خوزستان - صنعت نفت آبادان، ساعت 16، ورزشگاه تختی اهواز
    * شاهین بوشهر - مس سرچشمه کرمان ساعت 16، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
    * پرسپولیس - ذوب‌آهن اصفهان، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران

19. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •