رویداد : راء
- تاریخ برگذاری : دوشنبه | 31آگوست سال 2009
- محل برگزاری : دیترویت , میشیگان
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- اینتروی دبلیو دبلیو ای زده میشه ...
- سپس شاهد پخش اینتروی راء هستیم .
- مایکل کول و جری لالر به تماشاگران خوش آمد میگن و اعلام میکنن امشب قراره یک بازی چهار نفره بین کوفی کینگزتن و جک سوئگر و میز و کارلیتو برگزار خواهد شد لیلیان گارسیا مهمان امشب رو معرفی میکنه و اون کسی نیست جز داستی رودز هال آف فیمر کمپانی.موزیک داستی رودز زده میشه و او وارد میشه یک رقص کوتاهی هم انجام میده و وارد رینگ میشه میکروفون رو میگیره و میگه من میخوام در مورد کودی حرف بزنم فردی که با رفتنش به لگسی خیلی مغرور شده کودی با رندی در لگسی هیچ وقت نمیتونه به موفقیت برسه من امیدوارم که روزی برسه که کودی دوباره به حالت اول برگرده و از این گروه جدا بشه داستی رودز ادامه میده و میگه در بریکینگ پوینت رندی بر سر کمربند در یک بازی آی کوییت به مصاف سینا میره اما من یک سوپرایز دارم و او باید امشب به مصاف کودی بره در بازی که بر سر کمربند خواهد بود.
- موزیک رندی اورتن زده میشه و رندی وارد میشه رندی میکروفون رو میگیره و میگه داستی تو سعی داری با استفاده از این مسابقه چیکار کنی؟عشق کودی رو نشون بدی؟ جالب هست اما اون اومده تو لگسی تو خودت فکر میکنی که کودی انجام این مسابقه رو با من قبول کنه؟داستی میگه آره یادت میاد دو سال پیش در گریت آمریکن بش من و تو با هم بازی داشتیم و کودی اومد و از من حمایت کرد این بارهم قبول میکنه و با تو بازی میکنه سپس داستی از کودی میخواد که وارد بشه موزیک کودی زده میشه و کودی وارد میشه میکروفون رو میگیره و میگه من جریان رو میدونم اما پدر (داستی رودز) باید بدونی که رندی با وجود این اخلاقش دوست من هست من حاضرم به خاطرش هر کاری بکنم اما من اگه امشب این بازی رو انجام بدم میتونم جوانترین فردی که دارنده ی این کمربند بود بشم پس قبول میکنم رندی عصبانی میشه و میگه کودی میدونی داری چیکار میکنی دست داستی و سینا با هم هست سپس رینگ رو ترک میکنه اما قبل از ترک داستی رودز میگه امشب داوری این مسابقه رو جان سینا انجان میده رندی بر میگرده نگاه میکنه و سپس رینگ رو ترک میکنه .
- اعلام میشه برنده ی این بازی حریف میکی جیمز بر سر کمربند دیواس رو خواهد گرفت ابتدا کلی کلی وارد میشه سپس بث فینیکس و روزا مندر وارد میشن سپس جیلیان وارد میشه بعد از اون آلیشا فاکس و در آخر هم گیل کیم وارد میشه بعد از ورود این افراد میکی جیمز وارد میشه و با کمربند ش در کنار مایکل کول و جری لالر قرار میگیره همه با هم در گیر میشن گیل کیم با جیلیان در گیر میشه و آلیشا فاکس هم با کلی کلی روزا مندز با بث فینیکس در گیر میشه و بث اونو از رینگ بیرون میکنه و روزا مندز حذف میشه کلی کلی و گیل کیم به کمک هم آلیشا فاکس رو حذف میکنن کلی کلی میره و با جیلیان در گیر میشه کلی کلی موفق تر هست و جیلیان رو بیرون میکنه اما وقتی بر میگرده بث فینیکس اونو از رینگ بیرون میکنه بث و گیل کیم موندند هر دو با هم در گیر میشن گیل کیم تلاش میکنه بث رو از رینگ بیرون کنه اما نمیتونه و با یک بیگ کیک بث گیل کیم رو بیرون میکنه و برنده ی بازی میشه .
---> نتیجه ی بازی : برد بث فینیکس ( نامبر وان کنتندر )
- موزیک دارنده ی کمربند یونیفاید تگ تیم کریس جریکو وارد میشه سپس موزیک ام وی پی زده میشه و او نیز وارد میشه بازی آغاز میشه ام وی پی و جریکو با هم در گیر میشن ام وی پی جریکو رو تیک دان میکنه جریکو ضربه ای رو به سر ام وی پی میزنه و ام وی پی روی زمین میفته جریکو ام وی پی رو بلند میکنه و به گوشه ی رینگ میبره سپس یک بیگ بک دراپ میزنه میره برای کاور 1...2.. اما نمیتونه جریکو از جاش بلند میشه سعی داره ام وی پی رو بلند کنه اما یک سوپلکس از ام وی پی میخوره جریکو یک ضربه به ام وی پی میزنه سپس پاهای ام وی پی رو میگیره و میره برای والز آف جریکو اما ام وی پی بلند میشه و یک بیگ بوت به جریکو میزنه و جریکو روی زمین میفته ام وی پی میره برای کاور 1....2...اما موفق نیست جریکو از جاش بلند میشه ام وی پی یک کلوزیلاین بهش میزنه باز هم میره برای کاور اما موفق نیست جریکو بلند میشه ام وی پی سر جریکو رو میگیره جریکو خودشو نجات میده سپس یک بولداگ میزنه و ام وی پی روی زمین میفته میره باهای ام وی پی رو میگیره آماده برای والز آف جریکو میشه اما ام وی پی رول آپ میکنه اما موفق نیست ام وی پی بلند میشه جریکو یک کلوزیلاین میزنه سپس کود بریکر رو اجرا میکنه ، میره برای کاور1...2...3.
---> نتیجه ی بازی : برد کریس جریکو
Texas Bullrope Match: Hornswoggle vs. Chavo Guerrero O
- ابتدا داستی رودز میاد و طناب ها رو آماده میکنه سپس موزیک هورنسواگل زده میشه و او با لباس کابوی وارد میشه سپس موزیک چاوو گررو زده میشه و او نیز وارد رینگ میشه بازی با صدای زنگی که داستی رودز میزنه آغاز میشه چاوو گررو میره سمت گوشه ی رینگ اما هورنسواگل با یک حرکت چاوو رو از رینگ بیرون میکنه چاوو رینگ بر میگرده هورنسواگل یک کیک زیبا به کمر چاوو گررو میزنه چاوو بلند میشه و هورنسواگل رو میزنه میره سمت گوشه ی رینگ که اوان بورن وارد میشه و شروع میکنه به زدن چاوو سپس هورنسواگل رو بلند میکنه هورنسواگل میره بالای تاپ روپ و روی چاوو میپره و برنده ی بازی میشه .
---> نتیجه ی بازی : برد هورنسواگل
- موزیک یونیفاید تگ تیم چمپیون بیگ شو زده میشه و او به همراه دو کمربندش وارد میشه سپس موزیک مارک هنری زده میشه و او نیز وارد میشه بازی آغاز میشه بیگ شو چند ضربه تو صورت مارک هنری میزنه سپس چند هد بات تو سر مارک هنری میزنه مارک هنری هم در جواب بیگشو یک هد بات بهش میزنه مارک هنری سر بیگ شو رو میگیره و هد لاک رو اجرا میکنه بیگشو به هر ترتیب خودشو آزاد میکنه بیگ شو میره عقب و یک بیگ اسپیر روی مارک هنری اجرا میکنه میره برای کاور اما موفق نیست بیگ شو مارک هنری رو به کرنر میبره و در گوشه ی رینگ روی مارک کار میکنه که در یک لحظه غفلت مارک هنری یک اسپلش به بیگ شو میزنه میره برای کاور اما موفق نیست مارک هنری بیگ شو رو بلند میکنه و به گوشه ی رینگ میبره و یک البو بهش میزنه بیگ شو بلند میشه مارک هنری رو به گوشه ی رینگ میبره به گردن مارک فشار میاره مارک طناب رو گرفته داور به بیگ شو تذکر میده اما بیگ شو مارک رو ول نمی کنه و داور زنگ بازی رو به صدا در میاره و بازی به نفع مارک هنری تموم میشه بیگ شو مارک رو هنوز ول نکرده یک ناک اوت پانچ به مارک هنری میزنه و سپس رینگ رو ترک میکنه .
---> نتیجه ی بازی : برد مارک هنری ( با قانون دی کیو )
- موزیک جک سوئگر زده میشه و او وارد میشه سپس موزیک کارلیتو زده میشه و او نیز وارد میشه سپس موزیک میز زده میشه او نیز وارد میشه و در پایان موزیک کوفی کینگزتن زده میشه و او با تشویق تماشاگران به رینگ میاد بازی آغاز میشه کوفی یک بیگ دراپ کیک به سوئگر میزنه سپس میره و روی کارلیتو کار میکنه جک میاد و از بغل یک سوپلکس به کوفی میزنه کارلیتو هم یک دراپ کیک به جک میزنه میره برای کاور اما موفق نیست میز و کارلیتو با هم به صورت تیمی کوفی رو میزنن کوفی از جاش بلند میشه و میره و با میز درگیر میشه جک از جاش بلند میشه و شروع به درگیری با کوفی میکنه جک موفق تر هست و کوفی رو میزنه در یک لحظه میز میاد و یک نک بریکر به جک میزنه میز میره برای کاور اما کارلیتو نمیزاره و یک دراپ کیک روی میز اجرا میکنه جک کارلیتو و میز رو به گوشه ی رینگ میبره در یک لحظه کوفی با سرعت به سمت میز و کارلیتو میاد و روی اونا میپره جک کوفی رو روی زمین میندازه بر میگرده و یک کلوزیلاین از میز میخوره میز چند ضربه با آرنج به سینه ی کوفی وارد میکنه جک میاد و یک پاور بمب روی کارلیتو اجرا میکنه میره برای کاور اما موفق نیست میز جک رو از رینگ بیرون میکنه بر میگرده یک بک استیبر از کارلیتو میخوره کارلیتو بر میگرده یک تروبل این پارادایس از کوفی میخوره کوفی میره برای کاور و حریف رو پین میکنه .
---> نتیجه ی بازی : برد کوفی کینگستون ( همچنان قهرمان کمربند یونایتد استیتس )
Divas Title Match: Beth Phoenix vs. Mickie James O
- موزیک بث فینیکس زده میشه و او وارد میشه سپس موزیک میکی جیمز زده میشه و او با تشویق تماشاگران وارد رینگ میشه کمربند بالای دست داور قرار میگیره و بازی آغاز میشه هر دو دیوا با هم در گیر میشن میکی هد لاک رو روی بث اجرا میکنه بث به هر ترتیب خودشو آزاد میکنه بث یک بادی اسلم در گوشه ی رینگ به میکی میزنه سپس یک کیک تو صورت میکی میزنه سپس یک شلدر بریکر روی میکی اجرا میکنه میره برای کاور اما موفق نمیشه میکی بلند میشه میخواد یک شلدر رو روی بث اجرا کنه اما بث اونو به البو تبدیل میکنه میکی بلند میشه و با یک دراپ کیک به بازی بر میگرده سپس آرنج بث رو میگیره و اونو قفل میکنه میکی میره بالای تاپ روپ روی سر بث میپره سپس بث رو بلند میکنه و یک دی دی تی بهش میزنه میره برای کاور و تمام میکی موفق میشه از کمربند خودش دفاع بکنه .
---> نتیجه ی بازی : برد میکی جیمز ( همچنان قهرماند کمربند دیواس )
WWE Title Match: Cody Rhodes vs. Randy Orton O
- موزیک جان سینا زده میشه و او به عنوان داور مخصوص بازی وارد میشه سپس موزیک رندی اورتن زده میشه و او نیز وارد میشه و کمربندش رو جلوی سینا بالا میبره در پایان موزیک کودی رودز زده میشه و او نیز وارد میشه بازی آغاز میشه و کودی و رندی خیلی سریع شروع میکنن به حمله به سمت سینا سینا یک نفره در برابر رندی و کودی دفاع میکنه تد دیبیاسی هم وارد میشه و سه نفری سینا رو میزنن .
---> نتیجه بازی : -
- موزیک گروه دی اکس زده میشه و شان مایکلز سریع میاد و تد رو میزنه سپس وارد رینگ میشه پشت سر تریپل اچ وارد میشه و به رندی حمله میکنه لگسی به کمک داستی رودز دی اکس و سینا رو میزنن پس از چند ضربه دی اکس و سینا رینگ رو ترک میکنن رندی بلند میشه و با کودی و تد و داستی دست هم رو بالا میبرن اما در یک لحظه رندی به داستی رودز یک آر کی او میزنه و رندی و کودی به هم نگاه میکنن و شو این هفته به پایان میرسه ...