سرعت دانلودتون چقدره شما حداکثر؟
سرعت دانلودتون چقدره شما حداکثر؟
الان طرح امگ ۲گیگ
رفتم گفت پهنای باند 1.5 میشه حالا که وصل شده اصلا تغییر نکرده اینا چقدر دزد هستند!!!!!
درسته اینا خیلی دزدن ولی من قضاوت عجولانه کردم مودمم را خاموش نکرده بودم!!!!!
الان سرعتم امروز از ۱۳۰ به ۲۰۰ ارتقا پیدا کرد
Last edited by saeed871; 03-05-2013 at 11:47.
vpi , vci چنده؟
پس شما درواقع طرح نقره ایی رو گرفتی که شده 1.5مگ
البته 200هم زیاده شما حداکثرباید 180سرعتت باشه
بهرحال مبارک باشه
من موندم این فیبر نوری مگه چشه که باید اینقدر بخوره تو سرش ؟
باقی کشور الان روی همون فیبر نوری دارند پهنای باند گیگابایتی ارائه میدند.
الان دوستانی که بعثت داشتن میتونن طرح ۲۵۶ با ۴گیگ بگیرن که میاد رو قبض سرعتش مثل بعثته با ۱۳.500 تومان هرماه شارژ هم نمیسوزه هیچوقت یا
۱ مگ با ۲گیگ ۱۴.500 در ماه که سرعتش بیشتره یعنی بعثت من ۱۳۰ بود این که الان دارم ۲۰۰ هست
اینا بهترین انتخاب هستند که نیاز نداره هزینه زیادی رو یکجا بپر دازید!!!! مثل او ۹۸ تومن راستی همه ی اینها دانلود شبانه از ۱ تا ۷ صبح دارن.
راستی پیشنهاد میکنم با این گرونی ها نرم افزار dumeter دانلود کنید هم میزار مصرف در روز ماه و... را میده هم میتونید تنظیمش کنید که اگه از یه حدی رد شد اخطار بده بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 9 8 . i r/soft/DU.Meter.6.20.Build.4628.rar
قبلش فاصله بین حروف اسم سایت رو بردارین پسورد هم تو خوده فیل دانلود شده نوشته
Last edited by saeed871; 03-05-2013 at 14:50.
جدی ؟
یعنی لازم به پیش پرداخت نیست ؟ میاد رو قبض ؟
بعد از این که 4 گیگ حجمم بدون هیچ استفاده ای رفت دوباره 1 گیگ شارژ کردم دیشب چنتا تست تو ساعت رایگان گرفتم اینم نتیجش:
واقعا معلوم نیست این سامانه مخابرات با خودش چن چنده
به صورت عشقی یه سری رو رایگان حساب کرده یه سری رو غیر رایگان!!!
آدم بلاخره با خودش تکلیفش معلوم نیست ساعت 1 تا 7 رایگانه یا رایگان نیست
به عنوان مثال ساعت 2 و39 دقیقه بامداد که 2 دقیقه وصل بودم 16 مگابایت مصرفی رو غیر رایگان حساب کرده ولی تایمهای قبل و بعدش رو یه مقدارش رو رایگان حساب کرده...واقعا با چه الگوریتمی این مقادیر رو حساب می کنن
هی این چند روزه با خودم فکر می کنم الانه که یکی از 2020 زنگ بزنه بگه شما در مقابل دوربین مخفی قرار گرفتید لطفا لبخند بزنید
دوستان برای حل مشکلات به جز 2020 راه ارتباطیه دیگه ای وجود نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)