یه ویدئوی جدید به نام Mass effect paragon lost اومده خبری ندارم دقیقا چیه ولی به صورت انیمیشن هست. لطفا اگه کسی لینکی از دانلود داشت بزاره
![]()
یه ویدئوی جدید به نام Mass effect paragon lost اومده خبری ندارم دقیقا چیه ولی به صورت انیمیشن هست. لطفا اگه کسی لینکی از دانلود داشت بزاره
![]()
لینک IMDB:
Mass Effect-Paragon Lost (2012) BluRay 720p 700MB Ganoolکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود رود فایل:
با تشکر از NET DOCTOR عزیز برای مستقیم کردن لینک ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Malware; 07-01-2013 at 22:49.
سلام. دوستان يک جايي هست که (نميدونم چي بگم) همينطور حمله ميکنند دو دستيار زن هم همرام هستند
يه موجود بزرگ هست که فقط با اين اسلحه اي که گذاشتم کشته میشه اين اسلحه هم يک بمب! بيشتر نداره
هر چي هم اين موجودات را ميکشيم باز بوجود مياند.
![]()
اسپویلر
چه جالب مانیتورتون عینهو ماله منهولی جدا از این من فکر کنم شما اونجا هستید که توی لندن هستید. ببینید اون ساعت معروف لندن (بیگ بن) رو میبینید اگه بودش اونجا با اون اسلحه به طرف موجود بزرگ شلیک کنید تا بترکه بعدش باید تا میتونید دووم بیارید که دوستاتون میرسن و با یک وسیله از اونجا میرید
ولی با توجه به اون اسلحه که اونجاست فکر نکنم M-920 cain باشه پس حتما تو اون مرحله نیستید اگه میشه یه چند تا عکس از محیط بگیرید گه بفهمیم تو کدوم مرحله هستید.![]()
Last edited by ashil1234; 18-01-2013 at 21:17.
سلام.من سعی کردم چندتایی عکس بگیرم اما چون سریع می زنند همچین جالب نشد.
![]()
اوه اوه .. اینجا یه کم دوشواره ..
2 تا احتمال میدم : یا فک کنم تا اونجا که یادمه درسته که خیلی زیادن ولی باید تا وقتی که تموم میشن همشونو بکشین ...
دومیشم این که اگه جولوتر راه فرار دارین . یه کم میری جولوتر.. یه دونه از اون پرنده بزرگاس.. اونو میکشی بعد کلا تموم میشن...دقیقا یادم نیست..ولی فک میکنم همون اولیه درسته .. باید همه رو بکشین..
من که خودم خیلی کم پیش میومد با این اسلحه هایی که نمونشو میزاره و یه بمب توشه کسیو بکشم .. تو طول بازی فقط با اون اسلحه ای که از مرحله ی جاویک گرفتیم میرفتم .. لیزری بود .. واقعا به نظرم بهترین اسلحه بود..همه رو هم با همون میکشتم...
Last edited by Daniel-Fire; 19-01-2013 at 20:29.
دوشواری ؟ دوشواری نداره اونجا خیلیم خوبه یکه (نقل قول از حضرت دوشواری)
همونطور که دوست عزیزمون Steps-Rap گفتن اونجا باید تمام موجودات رو بکشین و اون موجود بزرگه (harvester) رو هم بکشین بعدش
اسپویلر
میرسین به یه فرمانده ی تورین که یه اشتباه بزرگ کرد و باعث شناساییشون توسط ریپرا شده بود![]()
Last edited by ashil1234; 20-01-2013 at 15:39.
بچه ها من نمی تونم این مرحله را رد کنم فکر کنم یه جای کار میلنگه!
اين عکس زيري که مشخص شده همش داره شليک ميکنه به کي را نميدونم اسلح را که به طرفش میبرم علامت ابیه !
اين گندهه را هم که مشخصه حتما بايد کشته شه تا تازه اون پرنده ابيه که چيزي شبيه موشک ميزنه پيداش شه
بعد هم نیمدونم پرنده را بزنم یا این موجودات که هر چی میزنیمشون دوباره بوجود می یاند
راستی این اسپویلر چیه یا یعنی چی؟
دو تا شد ادیت شد!
Last edited by meshkiposh2200; 20-01-2013 at 17:07.
ظاهرا کلاسی که برداشتی Soldier ـه ( کلاس سختیه چون فقط باید با اسلحه بازی کنی )
از منوی تنظیمات درجه سختی رو بیار پایین تا بتونی بکشیشون
اگه بازم نتونستی سیوت رو بزار تا برات ردش کنم
مسیر سیو هم اینجاست :
Documents\BioWare\Mass Effect 3\Save
اسپویلر هم یعنی خطر لو رفتن داستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)