سود روز شمار چطوری محاسبه میشه؟؟
بانک دی الان 19% هست.....چطوری حساب میشه؟؟
سود روز شمار چطوری محاسبه میشه؟؟
بانک دی الان 19% هست.....چطوری حساب میشه؟؟
به صورت اتوماتیک به بالاترین سپرده شما در 24 ساعت شما اگه حساب 19 درصد بانک دی دارین پیامک بانک رو فعال کنین تا از جزعیات دقیق واریز سود مطلع بشید
به کمترین مانده در هر روز سود 19 درصد تعلق میگیره
انتقال وجه اینترنتی بوده
وام های بانک های خصوصی چطوره؟
اقا دیروز عصری رفتم عابر بانک صادرات و کارتم رو وارد کردم و یه صورت حساب گرفتم ...
امروز زنگ زدن بهم گفتن ...دیروز قبل از من یکی کارتش رو وارد میکنه و 60 تومن میخاسته پول بگیره ...و دستگاه طول میکشه و کارش رو انجام نمیده و طرف ول میکنه میره ...
و طبق گفته یارو بانک داره و اون پرینتی که نشون من داد ...دقیقا 4 ثانیه قبل از اینکه من کارتم رو وارد کنم پول و کارت طرف قبلی از باجه میاد بیرون و یکی هم پول رو بر میداره و هم کارت عابر بانک طرف رو
حالا سوالم اینه چجوری معلوم میشه واقعا کارت و پول طرف از عابر بانک اومده بیرون ؟؟؟؟ تو تراکنش مینویسه ؟؟؟ و اگه واقعا کارت و پول طرف اومده بیرون دستگاه عکس یا فیلمی تهیه میکنه که واقعا کی اون موقع جلو عابر بانک بوده ؟؟؟؟
از دوستان تو این قضیه کمکم کنن ممنون میشم
قضیهه از ناموسی هم واجب تر شده واسم
سلام
کمترین موجودی در روز ضربدر 19 تقسیم بر 100 تقسیم بر 365 = سود روزانه
اگر به جای تقسیم بر 365 , تقسیم بر 12 بشه نتیجه سودِ ماهیانه هست
دوست عزیز دستگاه های ATM کلیه عملیاتی رو که روشون انجام میشه رو در یک ژورنال ثبت میکنن مثلا کی کارت وارد شده ؟ چه پولهایی به طرف داده شده ؟ یا مثلا شخص پولش و گرفته یا نه؟کلا همه چی ثبت میشه
در ضمن یه دوربینی هم هستش که عکس میگیره کی با دستگاه در فلان ساعت کار کرده و فلان کارت و وارد دستگاه کرده...
شما تشریف ببرین اون بانکی که ATM مال اونه
Last edited by M A S 0 U D; 20-05-2013 at 14:02.
اولین عابربانک ایران در سال 1351 + عکس
روزنامه کیهان، شانزده بهمن 1351، صفحه نوزده و بیست:
«اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری شروع به کار کرد
آقای «راد ـ لون» مسئول آموزش موسسه «باروس» کارت اعتبار نقدی خود را در محل مخصوص باجه اتوماتیک کامپیوتری قرار می دهد 10 ثانیه بعد، پول نقد مورد نیاز بطور اتوماتیک در اختیار آقای «لون» قرار خواهد گرفت.
این عکس، بامداد امروز در مراسم آغاز کار اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری در شعبه مرکزی بانک بیمه بازرگانان گرفته شده است.
اولین باجه اتوماتیک کامپیوتری که در محل شعبه مرکزی بانک بیمه بازرگانان (واقع در خیابان شاه) نصب شده است، از بامداد امروز آغاز بکار کرد و بدین ترتیب، ایران، در گروه کشورهای پیشرفته جهان که از سیستم اتوماتیک کامپیوتری در امر بانکداری استفاده می کنند، جای گرفت.
باجه اتوماتیک بانک بیمه بازرگانان، نخستین دستگاه کامپیوتری است که در خاورمیانه (صفحه ی 20) آغاز بکار میکند و با شروع بهره برداری از این دستگاه، کلیه دارندگان هر یک از حسابهای بانکی در بانک بیمه بازرگانان اعم از حساب پس انداز، حساب سپرده ثابت، حساب جاری و حساب اعتباری، خواهند توانست، با داشتن کارت اعتباری نقدی از باجه اتوماتیک کامپیوتری استفاده کنند و در 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته، پول نقد مورد نیاز خود را بسادگی و فقط در 10 ثانیه دریافت دارند.
بامداد امروز در مراسم آغاز کار نخستین باجه کاپیوتری گفت و شنودی داشتیم با دو متخصص بین المللی که در کار نصب باجه اتوماتیک کامپیوتری بانک بیمه بازرگانان نظارت مستقیم داشته اند. ... 1 ـ آقای «راد ـ لون» مسئول آموزش موسسه بین المللی «باروس» انگلستان که در نصب باجه های اتوماتیک کامپیوتری در چند کشور جهان نظارت و شرکت داشته است. 2 ـ آقای «جیم ساترلند» متخصص باجه های کامپیوتری که اهل انگلستان است و هم اکنون مدیریت فنی شرکت «دیبا» را به عهده دارد.
.......
سئوال 3
آیا در کشورهای خاورمیانه نیز این دستگاه نصب گردیده است؟
ــ خیر. ایران، نخستین کشور در خاورمیانه است که باجه اتوماتیک کامپیوتری در آن آغاز بکار میکند.
......
سئوال 8
آیا از باجه های اتوماتیک کامپیوتری، باز هم در ایران نصب خواهید کرد؟
ــ بله، ما در اسفند ماه دومین باجه اتوماتیک کامپیوتری را در ایران نصب می کنیم. دومین باجه در یکی دیگر از شعب بانک بیمه بازرگانان در تهران آغاز بکار خواهد کرد.
منبع: بانکی دات آی آر
سود ماهیانه مساویست با = موجودی ضربدر 19 ضربدر 31 (30) تقسیم بر 36500
Last edited by M A S 0 U D; 20-05-2013 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)