جناب ، با همون پیتزا یا sashimi هم میشه برنده شد ...
این مسابقه که خیلی راحته![]()
جناب ، با همون پیتزا یا sashimi هم میشه برنده شد ...
این مسابقه که خیلی راحته![]()
من یه سوال دارم :
کسی می دونه تو فستیوال پرتاب گوجه و فستیوال مسابقه سگ ها به برنده چی میدن ؟؟؟
من همیشه این مسابقه ها رو برنده میشم ولی چیزی بهم نمیدن !
با این غذا که گفتم 100% برنده ای-(پیتزا یا sashimi اگه مخلفات خوبی بکار ببری, برنده میشه)
آقای Ehsan PCbase فکر نکنم تو این مسابقه ها چیزی بدن.حداقل تو مسابقه گرجه پرت کنی که مطمئنم چیزی نمیدن.
تا حالا کسی تونسته بره توی اتاق بالایی کتاب خونه؟من که هنوز تو کفش موندم
با ید چیکار کنم تا بتونم برم اونجا؟
می خوام جوابتون رو بدم؟
Last edited by harvest_bandal; 20-01-2008 at 18:22.
علیک سلام
ما منتظر جواب شما هستیم.
بفرمایید لطفا شاید شما بتونید ثابت کنید که شهری هست
amir_bdr تو فکر می کنی خیلی زرنگی تو این بازی: نه زرنگ نیستی میدونی چرا چون نمیتونی این بازی رو انجام بدی ؟ اون مسابقه ای که تو براش صیغه گذاشتی که فلوتی در کار نیست . اخه تو : تو این بازی اصلا تلاش کردی ماه یا سال اولشو با حوصله بازی کردی اما دو سال دیگه رو خدا میدونه چه جوری بازی کردی
فقط سال سوم میتونی خودت تو مسابقه موزیک شرکت کنی و خودت فلوت بزنی . به دست اوردن فلوت هم کار خیلی سختی نیست من تو صفحات قبلی خوندم که فلوت رو از کوتوله ها میشه به دست اورد . فقط ربط کوتوله ها در این ایتم مخفی این است که باید با انها دوست شی و kappa الهه عشق رو بیدار کنی برای گرفتن فلوت باید با pastor carter_ همون پدر کلیسا دوست صمیمی شی بعد در اخر ای سال دوم وقتی به کلیسا میری با هاش صحبت کن میبینی که در مورد فلوت سحرامیز با تو صحبت میکنه گزینه ی اول رو انتخاب کنید البته باید یه جای خالی داشته باشید فلوت زرد رنگه که از چوب ساخته شده بعد از اون هم باید هر بافلوت تمرین کنی تا بتونی برنده شی. موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)