درود
شما در پسورد جدید نباید از نام کاربریتون در پسورد مورد نظر استفاده کنید و همه اینها بخاطر بالا بردن امنیت یوزر و پسورد شماست . بهتره از کلمات و حروف های دیگه استفاده کنین .
درود
شما در پسورد جدید نباید از نام کاربریتون در پسورد مورد نظر استفاده کنید و همه اینها بخاطر بالا بردن امنیت یوزر و پسورد شماست . بهتره از کلمات و حروف های دیگه استفاده کنین .
هر ترکیبی از علائم از قبیل $ ، % # @ و حروف بزرگ و کوچک و اعداد رو بکار بردم اما این مشکل حل نمیشه
با سلام
الان يه مدتي هس كه نمي تونم در هيچ سايت ياهو عضو بشم و ارور زير رو ميده
لطفا راهنمايي كنيد
- Verify Your Email Address
Your email address is not linked to a Yahoo ID. To join this group, you need to link your email address to a Yahoo account.
در حالي كه قبلا تو هر گروهي مي خواستم راحت عضو ميشدم
سلام .حرف اول پاسوورد باید بزرگ باشه
سلام
آیا بدون شماره ی موبایل میشه mail جدید ساخت ؟
کشور ایران رو تو لیستش نداره...
تو یاهو فعلا نمیشه میل جدید باز کرد ولی جیمیل می شود باز کرد
سلام
بله میتونیدبسازید.
نیازی نیست شماره.روش تغییر سورس هنوز جواب میده (ویدیو اپاراتو ببینید).شماره الکی بزنید اما تحت پیش شماره ایران و تعداد ارقام درست.
Last edited by mohammadi_4u; 10-04-2014 at 06:23.
سلام سوال در مورد مسنجر یاهو دارم . من وقتی ایدیمو باز کردم پیام زیر به صورت آف برام اومد از طرف ایدی به نام :yahoo-messenjerو این ایدی خود به خود رفته بود جز لیست کانتکتام
For your safety, we have temporarily disabled some features of Yahoo! Messenger. Please sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from a desktop computer, tablet, or smartphone and sign in again to Messenger to restore full access
سوالم اینه که کسی تا به حال با این پیام مواجه شده ؟ آیا یاهو برای کاربراش پیام میده ؟
سلام به همه من چند وقته یاهوم دیگه شکل های متحرک نشون نمیده کسی میدونه مشکلش چیه اگه کسی میدونه بگه :(
من امروز نمیتوانم ایمیلهایم را در یاهومیل بخوانم وقتی روی اسمش کلیک میکنم هیچ کاری نمیکنه!
مرورگرم هم فایرفاکس هست
کش فایرفاکس را هم خالی کردم اما حل نشد!
سرعت اینترنت هم خوبه و مشکلی با بقیه سایتها ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)