تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 1185 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یک نیوا پیدا کردم چیزجالبی بنظرمیاد.
    REVITALIZING DOUBLE ACTION BALM Q10
    قول داده که 24 ساعت پوست رو مرطوب نگه میداره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Q10 برای افراد سن بالا مناسبه و آنزیمی برای رفع چین و چروک هست.البته تاثیر چندانی هم نداره و بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.

من ژل آلوئه ورا ژیلت سریز رو گرفتم.نه مثل نیوآ چرب میکنه و نه مثل لوسیون های الکلی صورتو خشک میکنه.در کل به نظر من محصولات مخصوص اصلاح ژیلت خیلی بهتر از نیوآ هست.قبلا هم ژل اصلاح نیوآ رو گرفته بودم اصلا خوب نبود.

2. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یک اتکلن برا قیمت 15 تومن می خوام برای پسری حدود 20 که راحتم پیدا بشه. چه مارکی پیشنهاد میکنید.
    حالا 20 تومنم شد اشکال نداره.

4. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یک اتکلن برا قیمت 15 تومن می خوام برای پسری حدود 20 که راحتم پیدا بشه. چه مارکی پیشنهاد میکنید.
    چی داشته تا حالا؟

6. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نمی دونم معمولا چی استفاده میکنه اما اکثرا تو همین رنج خرید میکنه. فقط نمی خوام بوش شیرین باشه. البته اقا فرمودن که پلیور میخوان ولی من بیشتر از 20 نمی خوام خرج کنم

8. این کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نمی دونم معمولا چی استفاده میکنه اما اکثرا تو همین رنج خرید میکنه. فقط نمی خوام بوش شیرین باشه. البته اقا فرمودن که پلیور میخوان ولی من بیشتر از 20 نمی خوام خرج کنم
    من جایه شما باشم پولشو میدم به خودش هر چی میخواد بگیره.

ولی تو این رنج کارهایه ریو هستن.بوگارت هست.امپر هست.باید خودتون تست کنید ببینید کدوم بهتره.

من بخوام تا 20 تومن بگیرم سیلور سنت بوگارت رو میگیرم.

10. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من یه سوال داشتم البته درستم نیست اینجا بپرسم به هر حال :
    اگه بخواین چند تا عطرو تو یه مغازه تست کنین و فرض کنین تلفظ هاشونو درست بلد نباشین : اگه اسماشونو روی یه کاغذ کوچیک بنویسین و به فروشنده بدین که بیاره کاره زشتو مسخریه !؟
    ممنون

12. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه بخواین چند تا عطرو تو یه مغازه تست کنین و فرض کنین تلفظ هاشونو درست بلد نباشین : اگه اسماشونو روی یه کاغذ کوچیک بنویسین و به فروشنده بدین که بیاره کاره زشتو مسخریه !؟
    ممنون
    سوالایی میپرسیا...کاملا بدیهیه که کار زشتی نیست...منتها مشکلی که احتمال زیاد ممکنه برات پیش بیاد ممکنه مغازه ای که میری جزو اون 90 درصد فروشندگان بی سوادی باشه که اصلا A B C D هم اصولا بلد نباشه...همونطور که خیلی هاشون مثلا به ادکلن Voyager میگن ویاگر و به ادکلنChemystry میگن چماستری...
    عزیز من دانشجوی فوق لیسانس زبان فرانسه هستم اگه سوالی درباره تلفظ ادکلنا داشتی در خدمتم...اما بگم اگه خب تلفظشم اصولا بلد نبودی خیالی نیست...اصولا تو ایران زندگی میکنیا...این جا هیچ اشکالی نداره چه اسمیو چجوری تلفظ میکنی و مینویسی .هر جور عشقت کشید تلفظ کن

اما راه بهتر به نظرم اینه که اصلا به یه بهانه ای بری تو مغازه یارو اگه دیدی کار مورد نظرت رو میان کاراش داره بهش بگی آقا اینو مثلامیخوام.
    اما اگه مغازه ش جزو 10 درصد با سوادا بود اگه نتونستی اسمشو تلفظ کنی بگو یه کاری از فلان شرکت مبیخوای و بعد توصیف جعبه یا شیشه و این جور چیزاش بهش بگو.اما من هر تلفظ فرانسوی که خواستی در خدمتم.
    به عنوان مثال این اسم این جوری تلفظ میشه:

La Nuit De L'homme = لا نویی دو لوم
    یه چیزی درباره این کلمه بدم:L'homme
    اولا این کلمه لهوم تلفظ نمیشه و به صورت "لوم" با صدای ضمه یعنی" لُم" تلفظ میشه و "ه" اصولا در تلفظش نداره.
    دوم اینه که این کلمه ممکنه جزو اسم ادکلن باشه اما معنی فرانسویش دقیقا میشه "مرد" یا به انگلیسی The Man همچنین Pour Homme یا "پوق اوم" به معنی "For Men" هستش
    Last edited by arsenal_mmm; 23-10-2011 at 20:03.

14. 10 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با 15 تومن برو یکی از کارای اجمل رو بخر به نظرم.مثلا یکی از بهترین کاراش Shadow هستش...این 4 تا کارشم خیلی خوبه:Chemistry و Vice و Carbon و Titanium .رصاصی رو هم میتونی امتحان کنی که از کارای خوبش میتون به Chastity و Hope و Emotion و Romance اشاره کنم..کارای ریو رو نخر اصلا. به نظرم کارای اجمل و رصاصی از این ریو ها بهتره...این ریو ها خیلی بیش از حد بوشون شیمیایی هستن و ته بینی یه بوش شیمیایی بدی ایجاد میکنن...

16. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ممنون از شما
    نه اون مغازه هایی که من میرم A B C D بلدن فقط گفتم اسماشونو نشون بدم که هم سریع تر بفهمه هم احتیاجی نباشه من اسم مثلا 7-8 تا عطرو یه ساعت براش بگم
    بازم ممنون

18. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ممنون
    از روش من استفاده کن.اول میری یه چیزی که همه بلدن رو میگی و بعدش میگی تو اون رنجه قیمت چی دارید

و خوشبو باشه.دیگه خودش زحمت میکشه هر چی بدرد بخور داشته باشه میاره و شما زحمته تستش رو

میکشید.

اگه هم جلویه چشم باشن که از قیافه هرکدوم خوشت اومد میگی بیار.آخرش هم یا میپیچونی یا یه چیزه خوبی

کشف میکنی

20. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •