تو 1800 تا استپر نیاز به تمیز شدن پیدا میکنه!!!! اینجوری باشه که من همش باید استپر تو دستم باشه که !
تو 1800 تا استپر نیاز به تمیز شدن پیدا میکنه!!!! اینجوری باشه که من همش باید استپر تو دستم باشه که !
یادم نمیاد روی حرفم به شما بوده باشه یا حرف شما رو نقل قول کرده باشم.
بعد هم اینکه بحث کثیف بودن استپر شد من هم روش تمییز کردنش رو توضیح دادم.راستش از حرفت اصلا خوشم نیومد شاید ماشینت مشکل داره کمی عصبی هستی.
در حال حاضر اوضاع لوازم یدکی تندر 90 نسبت به سال های گذشته بهتر شده
و روز به روز هم بهتر میشه.
هنوزم هم در برخی موارد کمیاب بودن قطعه امکان داره اما گیر میاد.
چیری نیست که اصلا نباشه.
شما اگر قصد خرید تندر دارین با خیال راحت بخرید.
خیلی ممنون از پاسختون
شما با مشکل قطعه روبه رو شدین؟ با این وضع تحریم هنوز میفرمایید بهتر میشه؟ به این جهت هنوز نگرانم که یکی از نمایندگی های ایرانخودرو اینو گفت. هر دوی ماشیهارو هم داشت ایا فروش 206 از L90 براش پر سودتره!؟؟
دوستانی که با L90 شون تصادف کردن مشکلی از این جهت نداشتن؟
داداش من که چیزی نگفتم ! تعجب بود از این که استپر تو 1800 مثلا نیاز به تمیز شدن پیدا کنه ! دعوا نبود که
داد نزدم که
شاید شما این جوری برداشت کردی ! من واسم اصلا اهمیتی نداره دیگه میخواد بترکه ماشینم بترکه فدای سر من و شما !
بعد تو این صفحه فقط من مشکل استپر رو مطرح کردم ! برا همین پست شمارو راهنمایی به حودم دونستم . اما در کل اگه باعث ناراجتی شدم بخشش از بزرگان است
ولی شما هم انقدر این چیز هارو سخت نبین ! اتفاقا فک کنم شما عصبانی بودی چون من چیزی نگفتم به هیچ وجه .
Last edited by isbn; 02-02-2012 at 13:40.
دوست من.
به تدریج قطعات هر خودرو رو سازندگان ایرانی تولید میکنن.
الان اکثر قطعات بدنه خودروهای ایرانی رو سازندگان داخلی دارن تولید میکنن.
قطعات موتور هم دیگه به تدریج داره میوفته دست سازندگان داخلی
اثری که تحریم میزاره میدونی چیه؟ خودروساز نمیتونه مستقیم از شرکت مادر قطعه تهیه کنه
برای همین مجبوره از شرکت های واسطه خرید کنه و برای همین قیمت قطعات میره بالا
اما نایاب نمیشه.
پس قطعه هست اما گرون تر از قیمت واقعی.
دوستان,برادران,خواهران
کسی هست جواب مارو بده (البته به غیر از mohamad skystar که زحمت کشیدن و راهنمایی کردن)
قطعات یدکی L90 راحت گیرمیاد؟
بگیرم L90 رو از این لحاظ بیمشکله؟
آره دوست من قطعاتش توی بازار موجوده بعدشم شما وقتی ماشین صفر میگیرین اونهم ماشینی با کیفیت l90 زیاد نباید نگران قطعات باشید چون با نگهداری درست این ماشین به این زودیها به خرج نمیفته و به همین خاطر علیرغم گرانی بعضی از قطعات بدلیل استهلاک پایین ماشین خوب و کم خرجیه
آخه چرا اینقدر نگرانی بخر قطعاش کم کم از چین میاد
ولی در کل ماشین خوب و کم خرجیه.فقط سنسور عقب بذار دید عقبش کمه
Last edited by hossein.az; 03-02-2012 at 12:18.
چقدر سوت و کوره اینجا !!!!!!!!!!!!
L90 کلا تو برنامه این ماه لگنسازان نیست !!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)