تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 309 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

یا سلام به همه بچه های با مرام Defy

من بالاخره تصمیمم و گرفتم امروز این گوشی و از گوشی شاپ سفارش دادم.(احتمالا تا 2-3 روز دیگه به دستم میرسه)

اینطور که توی سایتای ایرانی و خارجی دیدم همه از خرید این گوشی راضی بودن نسبت به قیمتش بهترین گزینست در واقع خودم اصلا قرار بود گوشی دیگه ای بخرم ولی با یه تحقیق مختصر فهمیدم این همون چیزیه که من دنبالشم حالا دشمنای موتورولا بذار هرچی میخوان بگن

به هرحال این اولین تجربه موتورولا و همچنین اندروید برای منه و احتمالا تجربه خوبی خواهد بود

راستی بچه ها میشه بگید قدرت gps این گوشی در چه حده؟زود روی ماهواره ها قفل میکنه؟الان چه برنامه ای ریختید روش برای gps؟

2. 4 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    پیشاپیش مبارکت باشه! انتخاب خوبی کردی.
    در مورد GPS من برنامه Maverick رو نصب کردم، اوایل خوب بود و در عرض حدود 20 الی 30 ثانیه موقعیتم رو شناسایی میکرد ولی الان گاهی 2 دقیقه طول میکشه تا پیدام کنه، گاهی هم اصلا پیدام نمیکنه! چند تا ورژن جدیدش رو هم امتحان کردم اما متاسفانه بازهم همینطوره ، نمیدونم بقیه بچه ها با کدوم برنامه کار میکنن؟

4. 2 کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود.
    پیشاپیش مبارک باشه امیدوارم که پشیمون نشین! (که فکر کنم ممکن نیست پشیمون بشین چون وقتی دستتون میگیرینش محوش میشید!!!!!!)

در مورد gps من اطلاعی ندارم! شرمنده

6. این کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام متاسفانه GPS اين گوشي نسبت به گوشيهاي جديد مثل گلكسي كمي ضعيفتر عمل ميكنه . بهترين گزينه هم برنامه ماوريك با نقشه آفلاينه...

8. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    پیشاپیش مبارکت باشه! انتخاب خوبی کردی.
    در مورد GPS من برنامه Maverick رو نصب کردم، اوایل خوب بود و در عرض حدود 20 الی 30 ثانیه موقعیتم رو شناسایی میکرد ولی الان گاهی 2 دقیقه طول میکشه تا پیدام کنه، گاهی هم اصلا پیدام نمیکنه! چند تا ورژن جدیدش رو هم امتحان کردم اما متاسفانه بازهم همینطوره ، نمیدونم بقیه بچه ها با کدوم برنامه کار میکنن؟
    سلام

ممنون

آیا اون موقع که میگید زود وصل میشد رام دیگه ای روی گوشیتون بود؟

پروفشنال ehsan_update's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Medical Laboratory

پيش فرض

خیر روی هر 3 ورژن آندروید (2.1 و 2.2 و 2.3) امتحان کردم، گاهی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات بد، نمیدونم چرا اینطوریه

11. این کاربر از ehsan_update بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    وقتي گوشي رو براي اولين بار به كامپيوتر وصل ميكني بطور خودكار درايور نصب ميشه. اين همون درايوري نيست براي بكاپ لازمه؟ يا بايد جداگانه درايور را وصل كرد؟

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

یا سلام به همه بچه های با مرام Defy

من بالاخره تصمیمم و گرفتم امروز این گوشی و از گوشی شاپ سفارش دادم.(احتمالا تا 2-3 روز دیگه به دستم میرسه)

اینطور که توی سایتای ایرانی و خارجی دیدم همه از خرید این گوشی راضی بودن نسبت به قیمتش بهترین گزینست در واقع خودم اصلا قرار بود گوشی دیگه ای بخرم ولی با یه تحقیق مختصر فهمیدم این همون چیزیه که من دنبالشم حالا دشمنای موتورولا بذار هرچی میخوان بگن

به هرحال این اولین تجربه موتورولا و همچنین اندروید برای منه و احتمالا تجربه خوبی خواهد بود

راستی بچه ها میشه بگید قدرت gps این گوشی در چه حده؟زود روی ماهواره ها قفل میکنه؟الان چه برنامه ای ریختید روش برای gps؟
    آقا مبارکت باشه انتخاب خوبی کردی
    فقط نگفتی چند در اومد؟ چون اولین تجربه اندروید هست حتما هر کاری میخوای بکنی بیا یه مشورتی بکن با بچه ها پشیمون نمیشی. ضمنا اگر مشکلی پیش اومد اصلا هول نشو و صبر پیشه کن. گاهی وقتها اتفاق میافته که گوشی خاموش بشه توی رام فلش زدن و ...
    اصلا دستپاچه نشو و بیخودی گوشی رو به تعمیر کار نسپار. من توی هفته اول 3-4 روز گوشیم خاموش بود ولی بچه ها خیلی کمک کردن یه طوری که الان حتی میام بعضی سوالهای ساده رو هم جواب میدم توی همین فروم همه جور آموزش و رفع اشکالی هست

سلام
    وقتي گوشي رو براي اولين بار به كامپيوتر وصل ميكني بطور خودكار درايور نصب ميشه. اين همون درايوري نيست براي بكاپ لازمه؟ يا بايد جداگانه درايور را وصل كرد؟
    اگه کامپیوتر به اینترنت وصل باشه چه از طریق کابل و چه با بلوتوث گوشی رو متصل کنی به کامپیوتر برای بار اول یه چند لحظه طول میکشه و خودش شروع به آپدیت کردن درایور های ویندوزت میکنه و تیک مارک ها که کامل شد close میده

خیر روی هر 3 ورژن آندروید (2.1 و 2.2 و 2.3) امتحان کردم، گاهی اوقات خوبه ولی گاهی اوقات بد، نمیدونم چرا اینطوریه
    متاسفانه gps این گوشی اصلا به پای گوشی های نوکیا نمیرسه (حداقل توی ایران که اینطوره) من که کلا بیخیال gps شدم آخه با 200-300 متر دیلای آمار میداد..
    همون نقشه آفلاین که گفتی بهتره احسان. آقا مشکلت با AMP حل شد؟

14. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه های چه جوری میشه فایل های html رو تو گوشی دید؟
    برا من یه txt وا می کنه درب و داغون
    خودم پیدا کردم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

gps اش ظاهرا خیلی ضدحاله

17. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •