اهههههههههههههههههههههههه هه
اعصابم به هم ریخت که تورس رو به چلسی دادن،ولی خوب دو تا خرید خوب هم داشتیم...
اگه تورس هم میموند طوفان به پا میکردیم...
حیف که رفت![]()
اهههههههههههههههههههههههه هه
اعصابم به هم ریخت که تورس رو به چلسی دادن،ولی خوب دو تا خرید خوب هم داشتیم...
اگه تورس هم میموند طوفان به پا میکردیم...
حیف که رفت![]()
لیورپول خریدهایه خوبی داشته کینگ کنی میدونه چیکار میکنه
تورس بعد از این تو تنها خواهی رفت
سوارز و کارول خوش اومدین
در مورد داوید لوییز که چلسی گرفت یه تبریک بزرگ میگم چون یک مدافع استثنایی هست و تو دفاع وسط کارش حرف نداره....تورس هم که دیگه اون تورس زهر دار نیس...پول زیادی بابتش دادن....
ببینید تو نیم فصل تیم های شما چقدر خرج کردن و تیم کی قهرمان میشه![]()
اتفاقا به نظر من تورس خرید فوق العاده ای برای چلسی بود! تو لیورپول اصلا درست و حسابی تغذیه نمی شد! با این حال این اواخر هم خوب بازی می کرد و هم خوب گل میزد! البته موافقم خیلی گرون خریدنش!
و کماکان گلیزر ها...![]()
به نظرم اگه الکس واقعا بخواد بازیکن میگیره....میگه تو همه پست هاش بازیکن مورد علاقش رو داره دیگه....حالا یه بازی ساز تو تابستون حتما میگیریم....ولی من فکر میکنم همه فاکتورها رو واسه قهرمانی بدون پول خرج کردن داریم....
اصلا حسین بیا از دروازه بان شروع کنیم....ون در سار که هست...لیندرگارد که واقعا عالی بوده...کوژاک رو بیخیال
دفاع راست رافائل که همه میدونن کیه و اوشی....وسط ویدیچ فردیناند جانی اوانز اسمالینگ که همه عالی هستند و جاشون احتیاج نداریم....چپ هم اورا که سلطانه حالا فابیو یه کم ضعیفه....
بقیش هم به جز بازی ساز همه عالی هستند...به نظرم به جای اسکولز و ادوین تابستون خرید های خوبی داشته باشیم
ظاهرا تورس در رده چهارم بزرگترین نقل و انتقالات تاریخ قرار می گیره!
یادمه به لیورپول هم رفت رقمش خیلی بالا بود. کلا برای تورس خوب پول میدن
لیورپول هم خیلی خوب کار کرد چون دو تا مهاجم جوون و خیلی خوب خرید
ولی به نظرم حداقل کارول نباید می رفت تیم های دیگه هم بودن اگه می رفت شاید برای آینده ش بهتر بود
خوبهتورس می تونه توی چمپیونز لیگ بازی کنه.
پس چمپیونز لیگ برای مائه
امیدوارم اونا هم برای شما سر کیسه رو شل کننو کماکان گلیزر ها...
درسته مثلا توی لیگ می تونید نتیجه خیلی خوب بگیرید ولی توی چمپیونز لیگ ممکنه نتونید چون اون جا بالاخره فوق ستاره ها خیلی مهمنبه نظرم اگه الکس واقعا بخواد بازیکن میگیره....میگه تو همه پست هاش بازیکن مورد علاقش رو داره دیگه....حالا یه بازی ساز تو تابستون حتما میگیریم....ولی من فکر میکنم همه فاکتورها رو واسه قهرمانی بدون پول خرج کردن داریم....
اصلا حسین بیا از دروازه بان شروع کنیم....ون در سار که هست...لیندرگارد که واقعا عالی بوده...کوژاک رو بیخیال
دفاع راست رافائل که همه میدونن کیه و اوشی....وسط ویدیچ فردیناند جانی اوانز اسمالینگ که همه عالی هستند و جاشون احتیاج نداریم....چپ هم اورا که سلطانه حالا فابیو یه کم ضعیفه....
بقیش هم به جز بازی ساز همه عالی هستند...به نظرم به جای اسکولز و ادوین تابستون خرید های خوبی داشته باشیم
هر موقعی که هم توی اون جا نتیجه خیلی عالی گرفتید یه چند فوق ستاره داشتید مثل رونالدو
بالاخره هیچ کی از فوق ستاره بدش نمیاد و برای قهرمانی این خیلی می تونه مهم باشه
به نظرم منچستر این فصل بیشتر تعداد بازیکنای زیادی که داشت و همه اونا هم تقریبا در یه سطح بودن. به خاطر همین جاهای حساس لیگ مثلا چند تا بازیکنش مصدوم می شدن صدمه نمی خورد و جایگزین هر کی وجود داشت
البته هنوز بازی های حساس لیگ مونده و هیچی تموم نشده![]()
حیف شد ... دیگه نمی تونیم از ترکیب ذخیره برای بازی با چلسی استفاده کنیم![]()
درسته به گومز هم پیشنهاد داد. کلا مهاجمی نبود که این روز بهش پیشنهاد داده نشه
رکورد لیگ برتر شکسته شد.
کلا 50 میلیون برای تورس رقم بالایی بود، و 35 میلیون برای کرول رقم وحشتناک بالا! باسلونا برای داوید ویا هم 35 میلیون پوند پول نداد. ادین ژکو و زلاتان هم با حدود 20 میلیون رفتن من سیتی و میلان. روز آخر گرون فروشی رو به اوج رسوندن![]()
به آتش کشیدن لباس تورس توسط هودارای لیورپول . . .
اعصاب ندارن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکردم سروته تورس رو با حداکثر 40تا سرهم بیارن ولی وقتی دیدن مجبورن برای سوارز اون همه پول بدن قیمت تورس رو هم بردم بالا
ولی فک کنم کارول رو رسما انداختن با اون قیمت
درسته 11تا گل زده ولی فکر نمیکنم یه نیم فصل خوب بازی کردن معیار مناسبی باشه واسه دادن این همه پول
ادین ژکو هم با 27میلیون پوند رفتش سیتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)