تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 215 از 515 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ای خــــــــــدا
    پس باید منم برم عکس بگیرم
    یعنی تا حالا کسی عکس نیم رخ با پس زمینه رنگی نفرستاده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

این عکسی که میفرستی واسه عکس کارت ورود به جلسه هست و موقع کنکور میان نیگا میکنن که تطبیق بدن بعد چطوری میشه با عکس نیم رخ تطبیق بدن شما رو ؟ با مشکل برمیخوری بعدا"

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود دوستان
    این داشگاه علوم پزشکی بقیه الله چیه که تو دفترچه جز علاقه مندی ها هست ؟؟

رشته ی پزشکی داره ؟؟ قبولیش چجوریه ؟؟ اصلا دانشگاهش کجاست ؟؟/

بزنیم یا نزنیم ؟؟؟

بعد برای هر علاقه مندی باید کارت بخریم ؟؟؟؟
    دانشگاهش تهرانه . ولی مال بورسیه های ارتشه . قبولی توش راحتتر از قبولی توی پزشکی های تهران (بهشتی و تهران و مرحوم ایران!) هست ولی مصاحبه و ... داره من شنیدم حتی بازدید بدنی داره!!
    من باشم میزنم ضرر که نداره. (حتمااااااااااا شرایطشو بررسی کن شاید شرایطشو نداشته باشی)
    سلام
    تو رو جون هرکی دوست دارین لطفا این پست رو بی جواب نذارین،شاید حرفهای شما امیدوارم کنه.
    راستش ورود به یه جمعی که اکثر بچه ها دارن درس میخونن یکم واسم سخته،چون خودم تا حالا هیچی نخوندم واسه کنکور.
    اگه بخوام از اول دی شروع کنم به خوندن(چون فعلا اسباب کشی داریم نمیتونم) به نظرتون میتونم تو کنکور 90 رتبه زیر 50 کشوری بیارم؟؟؟
    وضعیت درسیمم:
    دیپلم ریاضی اما پیش تجربی.معدلمم 18.5.
    مدرسه هم میرم.4 روز در هفته تا ساعت 2.
    میتونم تا عید درسامو تموم کنم؟یعنی تو 3 ماه همه درسا رو جمع کنم؟آخه میدونم اگه بیفته واسه بعد عید خیلی سخت تره واسم.
    بعد من کلا زیست سر در نمیارم چی به چیه؟یعنی 1 کلمه هم نمیفهمم؟میتونم خودم بخونمش؟چه جوری باید بخونم؟
    شما اطرافتون کسی رو داشتین که با وضعیت الان من تونسته باشه همچین رتبه ای بیاره؟
    وسه همتون دعا میکنم که ایشالا موفق بشین.
    سلام
    اول از همه باید دید شما دنبال یه رتبه ی خاصی یا یه رشته شهر خاص؟اوردن اغلب رشته های تاپ توی تهران حتی با رتبه زیر 300 هم امکان داره.
    رتبه زیر 50کار چندان راحتی نیست ولی کار نشد نداره .
    نمیخوام بهت امید الکی بدم پس باید باهات صادق باشم. شما باید خیلی تلاش کنی. الکی هم به خودت فشار نیار که 3ماهه درساتو جمع کنی عوضش هر چی میخونی تا مسلط نشدی سراغ بحث بعدی نرو. تست حتما کار کن (چون از عجله ای که داری احتمال میدم فقط قصد خوندن کتاباتو داشته باشی)
    کی میگه اگه بیوفته بعد از عید سخته؟من نمیگم درسارو بذار واسه بعد از عید ولی پیوسته بخون تا کنکور اینطوری نباشه که الان تا عید هول هولکی درس بخونی بعد از عید نگاه کنی هیچی یاد نگرفتی 3ماهم وقت داری . از الان شما 6ماه فرصت داری واسه کنکور . پیوسته بشین بخون این 6ماه رو
    مطلب بعدی زیسته. زیست درس در ظاهر سختی نیست وقتی سخت میشه که سوالای مفهومی و ترکیبی ازش طرح بشه من روش درست زیست خوندن رو توی آدرس زیر توضیح دادم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اما سوال آخرت: بله هستن کسایی که شرایط شمارو داشتن و رتبه ی خوبی اوردن. نمونه بارزش رستگار رحمانی رتبه 1 کنکور 88 تجربی. ایشون دیپلم و پیش دانشگاهیشون رشته ی ریاضی بودن. 2سال سربازی رفتن و از بهمن سال 87 شروع به خوندن واسه کنکور 88 کردن و توی کنکور 88 رتبه 1 اوردن. البته این معنیش این نیست که هرکسی توی این مسیر بیوفته به اینجا میرسه ولی اگه تلاش کنی به اینجا میرسی. پس یادت نره همه چیز بستگی به خودت و نحوه درس خوندنت داره . به حرفهای دیگران گوش نده. اینکه میگن مدارس خوب تهران درسهارو قبل از عید تموم میکنن پس تو هم باید این کارو بکنی اینا همش حرفه نه شما شرایط اونارو داری نه اونا شرایط شما . پس شما 6ماه وقت داری نه 3ماه. ایشالا موفق میشی نگران نباش

4. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

محمد تقی صابری در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش پانا با اعلام این خبر افزود: برای اولین بار در ثبت نام کنکور سال 1390، اطلاعات مستند مربوط به مشخصات و سوابق تحصیلی داوطلبان مشمول قانون مذکور (فارغ التحصیلان دوره آموزش متوسطه 1384 به بعد) از سوی این مرکز به سازمان سنجش ارایه و مبنای ثبت نام داوطلبان در کنکور قرار می گیرد.وی تصریح کرد: این سامانه در راستای اجرای قانون پذیرش دانشجو ( قانون مصطلح به حذف کنکور ) و اعمال سوابق تحصیلی و بر اساس پیگیری و هماهنگی به عمل آمده از سوی این مرکز با سازمان سنجش آموزش کشور راه اندازی شده است.
    رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: داوطلبانی که دیپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ کرده اند و قصد ثبت نام در کنکور سراسری را دارند، برای اطلاع از مشخصات و سوابق تحصیلی خود می توانند از روز شنبه مورخ 13/9/89 هر روز، در ایام اداری ساعت 8:30 الی 12 و 13:30 الی 16:30 با به همراه داشتن اصل مدرک دیپلم متوسطه، کارنامه فارغ التحصیلی، کارت ملی و شناسنامه به پایگاه های سامانه احراز هویت و تایید سوابق تحصیلی (ساهت) در تمام مناطق آموزش و پرورش سراسر کشور مراجعه نمایند.
    بچه ها اين چي ميگه ؟
    من كه اينكارا رو كه اين گفته نكردم ولي هم سوابقم تو سايت بود هم درست بود هم ثبت نام كردم
    حالا بايد ميرفتم اونجا ( ساهت ) يا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

2 مدرسه یه فرم به ما دادن بالاش نوشته بود سامانه ساهت که زیرش باید امضا می کردیم و انگشت که مشخصات و نمره ها درسته.
    سوال : پس اونی که 2 سایت هست و باید تایید کنیم کد رهگیری میده چیه؟ کیه ؟ هااا؟
    محض رضای خدا بجوابین.

الان که نمره هام درست بود و کد رهگیری داد برم ثبت نام کنم؟
    Last edited by meragj2; 09-12-2010 at 23:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

رشته های دانشگاه بقیه الله :

- پزشک عمومی ( فقط آقا )
    2-علوم آزمایشگاهی مقطع کارشناسی ( فقط آقا)
    3- اتاق عمل ( کارشناسی ) 10 نفر آقا , 5 نفر خانم
    4-هوشبری ( کارشناسی ) 10 نفر آقا , 5 نفر خانم
    5- پرستاری مقطع لیسانس 15 نفر آقا , 5 نفر خانم
    6- بهداشت دهان و دندان( کاردانی) فقط آقا
    7- فوریتهای پزشکی (کاردانی) فقط آقا
    منتخبین پس از فارغ التحصیلی براساس نیاز سپاه ونظر معاونت بهداشت ودرمان سپاه بکارگیری می شوند.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من 72 ساعت گذشته رو در آموزش پپرورش سپري كردم
    بستگي داره مشكلت چي باشه؛ اگه براي تصحيح نمراتت بري هموجا كارتو درست ميكنن . ولي اگه كد رهگيريت موجود نباشه بايد فرم كني كه بعدا كد ره گيري بگيري و ثبت نام كني . ( ثبت نام 25 بهمن باشه فكر كنم )
    من مثل اینکه مشکلم همین دوصفر اول شناسنامم که نیست با سری حرفی عددی شناسناممه که نمی تونم ثبت نام کنم.ولی من همرو تائید کردم کد رهگیری هم گرفتم ولی نمی شه باهاش ثبت نام کنم.
    یعنی اگر منم برم بگم کد رهگیریم موجود نیست فرم بهم می دن پر کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ای خــــــــــدا
    پس باید منم برم عکس بگیرم
    نیم رخ چیه کی عکس نیم رخ میگیره؟
    عکس باید 3رخ باشه که زیبایی داشته باشه ولی مثل اینکه باید کاملا مستقیم باشه .زندانی میخوان بگیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

کسی جواب منو نداد

؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نیم رخ چیه کی عکس نیم رخ میگیره؟
    عکس باید 3رخ باشه که زیبایی داشته باشه ولی مثل اینکه باید کاملا مستقیم باشه .زندانی میخوان بگیرن
    مال منم نیم رخ نیس که
    ولی مثل زندانی ها هم نیست
    اینو میدم میره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •