چرا ناراحت میشید ؟
اما درکل میتونی بری تو کار htc هم زنگ میخوره هم جذابه ! خودمم دارم استفاده میکنم مشکلی هم نیست مدل های جدیدشم که حرف نداره مخصوصا htc mozart که دیگه هیچی قیمتاشم نسبتا مناسبه....![]()
چرا ناراحت میشید ؟
اما درکل میتونی بری تو کار htc هم زنگ میخوره هم جذابه ! خودمم دارم استفاده میکنم مشکلی هم نیست مدل های جدیدشم که حرف نداره مخصوصا htc mozart که دیگه هیچی قیمتاشم نسبتا مناسبه....![]()
ويژگي اصلي اپل اينه كه اپله!!!!!
چيژه فوقالعادهشم اينه كه اپله!!!!!!
افتااااااااااد؟!
:دي
راستشو بخوای نه.....ويژگي اصلي اپل اينه كه اپله!!!!!
چيژه فوقالعادهشم اينه كه اپله!!!!!!
افتااااااااااد؟!
:دي
گوشی تمام تاچ اصلا به نظر شخصی بنده جالب نیست.
ناراحت واسه دیگران شدم وگرنه خودم که .........چرا ناراحت میشید ؟
اخه گوشی چیز خاصی نداره که....گوشیه دیگه....والا من خیلی وقتا یادم میره که گوشی دارم......
بازهم نظر شخصیم واسه خودم.....اصلا به هیچ وجه اپل شایسته این همه تعریف نیستا.....
من دقیقا نظر تو رو داشتم.ولی وقتی با آیفون کار کنی میفهمی قضیه چیه....
من می گفتم گوشی کامل تاچ کار آدمو سخت می کنه.
تا با آیفون کار نکنی نظرت عوض نمیشه![]()
دوستان بعضا آنتن میره و مینویسه no service که تا گوشی رو ریستارت نکنم درست نمیشه.
ایراد از کجا میتونه باشه؟؟
خوب تکنولوژی اینو میخواد، مشکل من و شما نیست چی کار کنیم دیگه؟حالا بنظر شما اگه اپل مثلا 10 تا دکمه میزاشت رو دستگاهش بازم اینقدر ظریف و زیبا میشد؟
جا برای سیم کارت ای معمولی نداره چه برسه به دکمه و ....
شما یه تعریفی از این برند ای دیگه بکنید ببینیم چی به چیه؟(نوکیا و سامسونگ و ....)
Last edited by kayvanhendi; 07-06-2011 at 21:46.
دموی iOS 5 رو دیدم خیلی عالیهاز دست ندید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود کنفرانس با کیفیت بالا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی خوبه اما فشرده تر نداری 1 گیگ خیلیه برا من چه برسه به اونیکه با دایل آپ میره کیفیت پایینم باشه قبوله
Last edited by kayvanhendi; 07-06-2011 at 22:34.
کیفیت پایین ترش هست 200 مگابایت هبه زوئی آپ میکنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)