تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 380 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    نظرتون در مورد مدل های LG چیه؟
    راستش سلیقه ای هست . من خودم به شخصه واقعا" رنگ تصاویر و کیفیت تصویر LG رو دوست ندارم چون رنگهاش خییلییی زیاد زنده و مصنوعی هست . من دیدن تصاویر با رنگهای طبیعی رو دوست دارم و هر بار تصاویر LG رو دیدم واقعا" احساس میکردم تصاویر مصنوعی و غیرطبیعی هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام
    حق با شماست از لحاظ زیبائی که واقعا زیباست ولی پس از دیدن کیفیت افتضاح تصاویر SD ترجیح دادم که تلویزیون رو خاموش کنم و فقط از همین طراحی زیباش لذت ببرم ، اصولا این تی وی در حالت خاموش زیباست و بهتر هست که همینطوری خاموش بمونه ، چون اگه روشنش بشه بیننده باید خیلی جلوی خودش رو بگیره که تلویزیون رو از پنجره پرت نکنه توی کوچه
    ببین دوست عزیز کیفیت تصاویری که صدا و سیما میفرسته و شما مشاهده میکنی خیلی کمتر از SD هست و از اونجا که کیفیت تصویر تلویزیون le8300x خیلی بالاست و full hd هست پس این موضوع طبیعیه که کیفیت تصاویر بد زیر sd رو با کیفیت اصلی خود tv نشون نده . به نظر من برای اینکه بتونی از امکانات خوب این tv استفاده کنی بهتره از dvbt استفاده کنی تا کیفیت تصاویر بهتری رو ببینی چون dvbt باعث میشه حداقل کیفیت تصویر sd رو داشته باشی و بیشتر بتونی از دیدن تصاویر لذت ببری . در کل من بازم تاکید میکنم که le8300 یکی از tv های با کیفیته و مرغوبیت پنل ژاپنیش باعث شده کیفیت تصاویرش به مراتب از سایر tv ها بهتر باشه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدل 42 اینچ 2600 هستش و ساخت تایلنده و مدلهای 2010 هم ساخت سنگاپوره ، البته پنلش ژاپنی و فقط تو اون کشور سرهم شده مثل همین مدل شارپ و کیفیت تصویر شارپ خیلی پائین تر از VT30 هستش و کیفیت رنگها هم در LE8300 غیر واقعی هستش و به پای رنگهای شفاف و زنده VT30 نمی رسه .
    کلا" مقایسه پلاسما با led درست نیست چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی در مورد غیر واقعی بودن رنگ تصاویر شارپ که گفتی باید بگم که شارپ و به خصوص مدل le8300 دارای رنگهای زنده و کاملا" طبیعیه و تمام تلاش تکنولوژی کواترون توی ایجاد رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه به دلیل مرغوبیت خوبی که پنل این tv ها داره کیفیت تصاویرش خیلی خوبه . در مورد مدل VT30 هم باید بگم یکی از بهترین پلاسماهای موجود بازاره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درضمن نظرتون در مورد اين تلويزيون شارپ چيه ؟؟؟؟؟

SHARP LED LC-40LE8300X
    این tv پنلش ژاپنیه و کیفیت تصویر خیلی خوبی داره و مجهز به تکنولوژی کواترونه که باعث شده رنگ تصاویرش زنده و طبیعی باشه و گیرنده دیجیتال داخلی داره و کیفیت تصویر سه بعدیش عالیه . بهت پیشنهاد میکنم حتما" کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببینی . حدود 500 تومن هم هدایای ویژه داره .

5. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

کلا" مقایسه پلاسما با led درست نیست چون هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی در مورد غیر واقعی بودن رنگ تصاویر شارپ که گفتی باید بگم که شارپ و به خصوص مدل le8300 دارای رنگهای زنده و کاملا" طبیعیه و تمام تلاش تکنولوژی کواترون توی ایجاد رنگهای طبیعی و نزدیک به واقعیته و اینکه به دلیل مرغوبیت خوبی که پنل این tv ها داره کیفیت تصاویرش خیلی خوبه . در مورد مدل VT30 هم باید بگم یکی از بهترین پلاسماهای موجود بازاره .

بله تلاششون ایجاد رنگهای طبیعی بوده.
    اما مسئله اینه چقد تو کواترون موفق عمل کرده باشن در 2011، چون کواترونشون هنوز اوله اوله راهه.
    اونام که می خرن بعضیا از تصویر SD ایش ناراضین.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سیلام
    3D TV سونی بهتره یا ال جی تا 46 اینچ

تا زیر 2 میلیون بهترین و بزرگترین LED چیه
    اگه 3D باشه که محشره
    قیمت تا زیر 2 تومن
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در مورد رنگ در یک hdtv این امر کاملا صلیقه ای هست و اینکه کدام hdtv واقعی ترین رنگها رو نشون میده نیاز به ابزارآلات و آزمایش هست و طبق آخرین بررسی توسط ادیتورها دقت رنگ tv های شارپ متوسط ارزیابی شده و کواترون نه تنها باعث بهبود نشده بلکه موجب افت دقت رنگ نیز شده و اینو در نظر بگیرید که دقت رنگ با صلیقه کاربرها ممکنه جور نباشه.
    هر چقدر دقت رنگ بالا باشه رنگها طبیعی تر خواهد بود.
    ذکر این نکته خالی از لطف نیست اگر کل تاپیکها رو ببینید بیشتر کاربرها از مد دینامیک استفاده میکنند در حالی که حالت طبیعی برای تصاویر مد سینماست و این نشون میده که رنگهای واقعی لذتی برای اونها نداره.

9. این کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.من چیزه زیادی از بحثتون نمیدونم.ولی میخام یه تی وی بگیرم.نمیدونم چی بگیرم ولی میدونم چی میخام.اولا کیفیت خیلی برام مهمه.خدماتش واینکه امکاناتش کامل باشه.البته بااین تحریمات فکرکنم جنسای کره ای بهترباشه ولی بازم بدون توجه به این.فقط روی کیفیت وامکاناتش تمرکزکنیدوبهم پیشنهادبدید.قینت مهم نیست برام.ولی اگه قیمتش روهم دارید بهم بگید.بازم ممنون. وبازم میگم درنظرداشته باشید امکانات ازجمله اینترنت وخلاصه فول اپشن باشه.همکاره.واینکه کیفیتش یه سروگردن ازهمه بالاترباشه.نمیخام پولموجااشغالهای بازارمشترکی بدم که بعداپشیمون بشم.بازم ممنون.بدرود.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سلام دوستان.من چیزه زیادی از بحثتون نمیدونم.ولی میخام یه تی وی بگیرم.نمیدونم چی بگیرم ولی میدونم چی میخام.اولا کیفیت خیلی برام مهمه.خدماتش واینکه امکاناتش کامل باشه.البته بااین تحریمات فکرکنم جنسای کره ای بهترباشه ولی بازم بدون توجه به این.فقط روی کیفیت وامکاناتش تمرکزکنیدوبهم پیشنهادبدید.قینت مهم نیست برام.ولی اگه قیمتش روهم دارید بهم بگید.بازم ممنون. وبازم میگم درنظرداشته باشید امکانات ازجمله اینترنت وخلاصه فول اپشن باشه.همکاره.واینکه کیفیتش یه سروگردن ازهمه بالاترباشه.نمیخام پولموجااشغالهای بازارمشترکی بدم که بعداپشیمون بشم.بازم ممنون.بدرود.

1.بودجتونو بفرمایید؟
    2. تی وی رو برای چه محیطی می خواید، چه از نظر میزان نور و چه از نظر متر مربع فضایی که دارین؟
    3. فاصله بیننده از تی وی چقدر است؟
    4. آیا 3 بعدی برایتان مهم است؟

اگه این اطلاعاتو اول بدین دوستان بیشتر می تونن کمکتون کنن. موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستان سیلام
    3D TV سونی بهتره یا ال جی تا 46 اینچ

تا زیر 2 میلیون بهترین و بزرگترین LED چیه
    اگه 3D باشه که محشره
    قیمت تا زیر 2 تومن
    ممنون

تو 3D صد در صد ال جی بهتره،
    تو 2D هم بستگی به مدل داره و بودجتون گاهی سونی و گاهی ال جی،
    تا 2,200 می تونید مدل LW45000 سایز 47 اینچو انتخاب کنید.
    ولی اینم بگم که مهلت جشنواره ال جی تموم شده، جشنواره بعدی رفت واسه تابستون.
    موفق باشین.

13. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •