یه لینک به ما هم میدی دوست عزیز ... ممنون میشم
یه لینک به ما هم میدی دوست عزیز ... ممنون میشم
من بازی رو با سیستم
9600 gt
cpu 4 core
ram 2 gb
50 تا 60 فرم بعضی جاها هم 90 فرم هم میرسه با ریزولیشت 1024x768!
کپچر از بازی با همین ریزولیشن حدود 25 تا 50 فرم بازی میکنم!
من سوتی تو بازی دیدم!ولی باگ آن چنانی ندیدم!
این سیستمی که شما دارید قویترین بازی نباید توش lag بده.عجیبه
۱۰۰% بازیتون مشکل داره.
من که با سیستم e5200 و 2گیگ رم ddr2 و کارت 4850 1 گیگ این بازی رو با بالاترین حد گرافیکی و روانترین حالت اجرا میکنم البته پچ شماره 4 رو نصب کردم همون 80 مگابایتیه . حتما نصب کنید خیلی خوبه .
یه سوال دارم من الان حدود 30 درصد بازی رو رفتم اگه پچ زامبی رو نصب کنم سیوهام بهم میریزه ؟ اگه نصب کنم این زامبی ها کجاها وارد بازی میشن ؟ جای آدم ها میان ؟
Last edited by mahyarSAMSUNG; 08-01-2011 at 23:06.
خفن ترین بازی جنگی با اسلحه های مدرن که تا الان دیدم همید call of duty واقعا عالیه
نه شما پتچ زامبیو بریزی save خراب نمیشه
پتچ زامبی فقط بازی زامبیو فعال میکنه.به بازی کال اوف ربطی نداره.
بهترین نسخه ی کال آو که تا به حال بازی کردم همینه![]()
ولی تو این بازی که اینقدر با جزئیات ساخته میشه بعضی وقتا یه چیزایی میبینم که واقعا میره رو اعصابم و حالمو میگیره.
مثل بالا رفتن از نردبوننه دستشو نشون میده، نه پاهاشو ... مثل بازی های سال 2000
خب چی میشد اگه مثل آدم دستشو میگرفت به نردبون میرفت بالا مثل بازی Mirror's Edge ...
یکی دیگه که میره رو اعصابم فیزیک جنازه هاس که رو زمین افتاده، راحت میشه از توش رد شدحتی MOH همچین ضعفی نداشت و با جنازه ها برخورد میکردی.
این چراغ قوه شم خیلی مسخره بود ... اولش نشون میده که از دوستت چراغ قوه میگیری بعد هر وقت Shift رو میزنی چراغش روشن میشه، چه جوری روشن میشه خدا میدونهخب درست میکردن که چراغ قوه دستشه ... چی میشد مگه
![]()
ولی واقعا من موندم توی این خلاقیت سازنده های این بازی ... این همه نسخه ساختن بازم چیزای جدید میسازن .
همین امر باعث بالا آمدن سرعت بازی شده! تو نسخه های قبل هم بوده!یکی دیگه که میره رو اعصابم فیزیک جنازه هاس که رو زمین افتاده، راحت میشه از توش رد شدحتی MOH همچین ضعفی نداشت و با جنازه ها برخورد میکردی.
حالا خودتون حساب کنید نزدیک 50 تا دشمن رو میکشید و همه این دشمنان Rogdoll دارن و player و همراهانش همه به این جسد ها برخورد میکنند، میدونید چقدر محاسبات برای فیزیک زیاد میشه!
اونوقت میتونید از منفجر شدن گرافیک و cpu خود لذت ببرید!![]()
دیگه این مسئله رو اعصابم راه نمیرههمین امر باعث بالا آمدن سرعت بازی شده! تو نسخه های قبل هم بوده!
حالا خودتون حساب کنید نزدیک 50 تا دشمن رو میکشید و همه این دشمنان Rogdoll دارن و player و همراهانش همه به این جسد ها برخورد میکنند، میدونید چقدر محاسبات برای فیزیک زیاد میشه!
اونوقت میتونید از منفجر شدن گرافیک و cpu خود لذت ببرید!![]()
![]()
ولی خداییش اون نردبون بالا رفتنشو باید درست کنن ... بازی که تو صحنه های اکشنش دست و پای طرف معلومه موقع بالا رفتن ار نردبون اونجوری میشه![]()
تمومش کردم خیلی حال داد
راستی قضیه این زامبیا چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)