تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 228 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست و نوکیا جان به نظر شما امکان داره تا پایان سال با در نظر گرفتن طرح تحول اقتصادی به 500 هزار تومان برسه یا امکان داره بالتر هم بره و دوستان به نظر بنده گوشی رو خریداری نکنید تا فروشندگان و قاچاق چیان سودجو مجبور شوند قیمت گوشی را پایین تر بیاورند یک روزی میاد این گوشی عالی پا جای نوکیا ان 95 گذاشته امیدوارم به زودی به قیمت مناسبی برسد تا دوست داران این گوشی بتوانند این گوشی را داشته باشند .و امیدوارم تمام رنگ های این گوشی با گارانتی نوکیا وارد بازار بشه نه مانند ایکس 6 بعضی رنگ ها شامل گارانتی شود .
    شاد و پیروز در پناه ایزد منان باشید .

2. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست
    اون مقایسه صدا با 5800 که علی جان گذاشت رو ببین ... صفحه ی قبل

4. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نمایندگان نوکیا و دوستانی که تونستن با این گوشی کار کنند می تونن کمک کنن و بگن کیفیت و بلندی صدای گوشی در چه حدی هست و نوکیا جان به نظر شما امکان داره تا پایان سال با در نظر گرفتن طرح تحول اقتصادی به 500 هزار تومان برسه یا امکان داره بالتر هم بره و دوستان به نظر بنده گوشی رو خریداری نکنید تا فروشندگان و قاچاق چیان سودجو مجبور شوند قیمت گوشی را پایین تر بیاورند یک روزی میاد این گوشی عالی پا جای نوکیا ان 95 گذاشته امیدوارم به زودی به قیمت مناسبی برسد تا دوست داران این گوشی بتوانند این گوشی را داشته باشند .و امیدوارم تمام رنگ های این گوشی با گارانتی نوکیا وارد بازار بشه نه مانند ایکس 6 بعضی رنگ ها شامل گارانتی شود .
    شاد و پیروز در پناه ایزد منان باشید .
    دوست عزیزم سلام
    امیدوارم حالت خوب باشه

این گوشی هنوز بصورت رمس توسط نوکیا وارد بازار ایران نشده فقط یه مورد هندزآن اون جهت بررسی های اولیه به نمایندگی ایران فرستاده شده بود که ریویوهاشو هم دیدیم. این گوشی تازه وارد بازار ایران شده اونم بصورت قاچاقی و هنوز قیمتش خیلی بالاست و یه 1150000تومن هستش که نسبت به دیروز یا چند ساعت پیش 50 تومن گرون تر شده البته قیمت کذایی اولیش 1600000تومن بود.
    محققا این قیمت کذائیه. ان95 لحظه ورود به ایارن دقیقا یادمه که مقارن شد با ثبت شماره سریال گوشی ها 2میلیون تمام بود که 1200000تومن شد بعد که مخابرات گفت باکسش واسه ثبت سریال پر شده و هم چنین افت قیمت گوشی شد 800 و خیلی زود پایین اومد. ان8 هم مبرا از این امر که چون تازه وروده و قیمتشم به ثبات نرسیده نخواهد بود و به زودی پایین خواهد اومد. فکر می کنم تا پایان سال 600-500 تومن بشه البته امیدوارم!
    در مورد صدای گوشی باید بگم ریویو و سمپل های فیلمبرداری انجام شده بود انگار صداش قویه ولی درسته که به ایکس 6 نخواهد رسید. صداشو تو یه محیوط پرسروصدا محک زدند بلندی خودشو به اثبات رسونده و جای نگرانی نیست (راستی من ایککس 6 خودمو فروختم)

والا نوشته تو سایتش که رنگ ها برا مناطق مختلف طراحی شده شاید بعضی رنگها وارد ایران با گارانتی نشه! بعید نیست. احتمالا با گارانتی اصلی قلم مخصوص هم بدن!

6. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان.

من میخوام یه درخواست یا پیشنهاد به مدیران سایت بدم و اونم اینه که در بخش اسمارت فون ها یه بخشی رو تحت عنوان "کلوب گوشی های تحت Symbian^3" ایجاد کنند

و بعد هم کلوب این گوشی و همینطور گوشیهایی که با این سیستم عامل عرضه میشوند نظیر Nokia E7 رو به اونجا منتقل کنند.

چونکه دیگه سیستم عامل Symbian^3 همانند سیستم عامل Symbian^1 نیستش که نشه به گوشیهاش به دید یک اسمارت فون نگاه کرد بلکه با توجه به متن باز بودن

و امکانات این سیستم عامل و همینطور امکانات فوق العاده ای که گوشیهای این سیستم عامل دارند باید بهشون به دید یه اسمارت فون نگاه کرد و نه یه گوشی معمولی.

با سپاس.
    سلام

من با اجازتون این پست این دوستمون رو دوباره اینجا نقل قول کردم, فکر کنم لازم باشه Symbian ^3 یه بخش جدا داشته باشه که اونجا بشه راجع بش بحث کرد.

ممنون.

8. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برداشت بنده از تصاویری که از گوشی ان8 گرفته شده در رابطه با دوربین:

بیاد دارم اولین باری که واسه یکی از آشناهام کا800 سونی اریکسون می خریدم متوجه شدم گوشی آک قبل از انداختن سیمکارت و باتری پرده شاتر سه تکه دوربین جلوی سنسور را گرفته بود و کاملا پوشیده بود ولی بعد اینکه باتری رو انداختیم و دوربین رو بکار انداختیم این کاور کنار زده شد و دیگه هیچ وقت مثل اولش نشد
    فکر کنم در مورد ان8 هم اینطوری باشه ولی دقیقا مطمئن نیستم از اینرو دوستانی که قصد خرید دارند حتما توجه کنند به این نکته در رابطه با صفر بودن گوشیشون
    باتشکر
    نمونه باز نشده شاتر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمونه باز شده شاتر
    کد:
    البته بازم مطمئن نیستم!
    نه خیر دوست عزیز اینیکه شما تصویرشو گذاشتین مربوط به کاوراتوماتیک لنزه که تو پیکسون 12 هم هست و با فشار دادن شاتر به طوره اتوماتیک کنار میره و بعد از خروج دوباره بسته میشه و میشه گفت یه نوع محافظ درونیشه عدسیه لنزه

10. این کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

نوکیا جان شما اینجور که میگید به صدای ایکس 6 نمیرسه اگه اینجور باشه که ایکس شش از 5800 صداش کمتر هست و اگه ان 8 پایین تر از ایکس باشه که ضایعه ولی با این امکاناتی که داره عالیه و با بررسی صدای علی جان

12. 2 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خواهشا در این نظر سنجی شرکت کنید. ممنونم ازتون

کد:

14. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز اینیکه شما تصویرشو گذاشتین مربوط به کاوراتوماتیک لنزه که تو پیکسون 12 هم هست و با فشار دادن شاتر به طوره اتوماتیک کنار میره و بعد از خروج دوباره بسته میشه و میشه گفت یه نوع محافظ درونیشه عدسیه لنزه
    دوستان من تصویر هم واسه این مطلبم دارم ولی روشه اپلودشو تو فروم نمیدونم میشه راهنماییم کنیم ممنون

16. این کاربر از airowa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

نوکیا جان شما اینجور که میگید به صدای ایکس 6 نمیرسه اگه اینجور باشه که ایکس شش از 5800 صداش کمتر هست و اگه ان 8 پایین تر از ایکس باشه که ضایعه ولی با این امکاناتی که داره عالیه و با بررسی صدای علی جان
    والا دوست من 5800 صداش بلندتر و بی کیفت تر از ایکس 6 بودش ولی باید در نظر داشت دوتا بلندگوی بزرگ داشتند و گوشی مخصوص سری موسیقی بوند ان8 گوشی اسمارت فونی هستش که بیشتر رو چیزهای دیگه ای تمرکز داره البته باید بگم قسمت موسیقی و پخش فیلم این گوشی اونقده تقویت شدس و با ریویوهایی که انجام شده و آماری که بدست اومده ان8 صداش بیشتر از این گوشی ها نباشه زیاد کمتر هم نیستش. باید عملا بیاد ببینیم چندمرده حلاجه ولی تستس های انجام شده میگن که صداش سوسک می کنه! اصلا نگران نباش

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

دوستان من تصویر هم واسه این مطلبم دارم ولی روشه اپلودشو تو فروم نمیدونم میشه راهنماییم کنیم ممنون
    اگه عکس تو اینرتنت هستش آدرسشو بدی کافیه وگرنه اگه تو کامیپترته باید عکس رو توسط سایت های آپلود رایگان (با یه سرچ تو گوگول پیدا می کنی) آپ لودش کنی بعدش دکمه تصویر بالای محل نگارش رو تو این فروم بخش ارسال نظرات بزنی و آدرسشو بدی تا اینجا دیده بشه. همون آدرسشم اینجا بنویسی کافیه

18. 3 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

قیمت این گوشی زیبا رو تو گوشی شاپ دیدم؛نمیدونم چرا یاد گوشی n95 افتادم
    کسی مثل من چنین حسی بهش دست داد؟

20. این کاربر از NAZISM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •