دریبلاش دلبخواهیه .
توی اون قسمت تعویضها که بری یه قسمت به اسم Feints داره که توش مشخص میکنی که با کدوم جهت آنالوگ سمت راست (وقتی L1 رو نگه داشتی) کدوم حرکتو بکنه.
دریبلاش دلبخواهیه .
توی اون قسمت تعویضها که بری یه قسمت به اسم Feints داره که توش مشخص میکنی که با کدوم جهت آنالوگ سمت راست (وقتی L1 رو نگه داشتی) کدوم حرکتو بکنه.
وضعیت دریبل چطوره ؟
در 2010 که دریبل کردن خیلی سخت بود
آیا مسی بهتر هست ؟
چون در 2010 مسی ضعیف بود برعکس 2009 که خیلی قوی بود
کسی نمیدونه چطور باید پنالتی زد من یه بازی رو دونفره گذاتشم و یه 20 تا پنالتی گرفتم اما اصلا نمیشد توپ رو هدایت کرد فقط وسط یا بیرون میزد بعد بازی امار تعداد پنالتی نداره فقط اگر گل بشه مینویسه
اگر به نظرت شما مسی تو 10 ضعیف بوداینجا خیلی خیلی ضعییفه
توپهای بلند خیلی کار بردیه من در تمام 90 دقیقه ازش استفاده میکنم وقتی این حالت رو تنظیم میکنی محاجمات روی خط افساید منتظر توپ بلند میمونن با یه پاس درست تک به تک میشن خیلی به درد زد حمله میخوره
در گزینه ی manegment edit سه سربرگ به نام های leading و level و trailing داره اینا قضیش چیه ؟
Last edited by bar333lona; 19-09-2010 at 14:50.
دوستان کسی پچی چیزی نداره که دو تیم اینتر و رئال رو داشته باشه
واقعا خیلی لازمش دارم.
البته زیر 50 مگ باشه
و تیم منچستر و چلسی . مرسی
من اصلا از قسمت تنظيمات تركيب سردر نميارم (كاملا عوض ده اين قسمت![]()
گفتم که
trailing عقب بودن اگ دقت کنی 15 دقیقه اخر ینی 75 تا 90 رو روی all out attack گذاشته ینی حمله همه جانبه
level مساوی بودن
leading جلو بودن
راج تیم ها هم بگم چون اون پک 800 مگی اومد و کلی تیم توش بود و اروپایی ها دلشون واسه ما که نت زغالی داریم نمیسوزه هیچ کی نمیاد تیم هارو تکی بده البته فعلا من پچ برای چلسی ندارم
منم اون پک 30 تمیه رو با بد بختی و کمی شانس دانلود کردم
Last edited by mtx891; 19-09-2010 at 16:01.
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه پاس دادن رو از این حالت خارج کرد و فقط با یه ضربدر پاس داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)