بنظر من رنگ سفیدش خوشگل تره
بنظر من رنگ سفیدش خوشگل تره
ایکس 10 با 2.3 چه میکنه:
این عکس داره ها.لود نمیشه:بنچمارکش 1258 هست.
Last edited by hamed1297; 19-01-2011 at 16:00.
خیلی ها ایکس 10 رو گزینه نمیدونن!!!ولی اونهایی که ایکس تن نداشته اند،هیچوقت نمی فهمن که گوشی یعنی چی!!!
همین گلکسی،اگه اپدیت و رام هاش نبود،یه هفت بعد از خریدش فروخته بودمش!!!
سلام دوستان
اين متن رو كه نقل قول ميكنم تو تاپيك X8 بي جواب موند گفتم اينجا بپرسم بهتره. فقط خواهشي كه دارم همه نگيد كه مسلما X10 سرتره چون اين كاملا مشخصه. من فقط ميخوام بدونم آيا X8 با نصف قيمت ميتونه كار رو راه بندازه، مشكلي با برنامه ها نداشته باشه، كند نباشه و كلا به نسبت قيمتش بيارزه يا نه فقط X10 و ديگه هيچ!!!
مرسي
من تو انتخاب بين اين گوشي و مدل X10 موندم. ويژگي هاي برتر X10 كه نياز به گفتن داره اما ويژگيهاي بدش براي من (تاكيد ميكنم اين ويژگي ها براي من بد هستند نه اينكه صرفا ويژگي بدي باشند) اينه كه به خاطر صفحه نمايش بزرگ، سايز گوشي بزرگه و كمي حمل و نقلش توي جيب برام سخته - البته شايد اين تصور من باطل باشه چون واقعا توي جيب نذاشتم تا حالا ببينم ايجاد مشكل ميكنه يا نه- قيمتش بالاست و نميدونم به اندازه پولي كه براش ميدم برام كاربرد داره يا نه (مشكل مالي ندارم اما هميشه خريدهام منتبق با نيازمه نه اضافه تر و نه كمتر). از طرفي X8 يك ويژگي ناپسند براي من داره و اون هم رنگ سفيدش كه اگر مشكي داشت عالي ميشد. مشكل بعدي ترس از سرعت معمول پردازنده هست كه يه وقت گوشي تو منوها، عملكردها و برنامه ها كند نشه كه از گوشي كند بيزارم. و همچنين نگران اينم كه پلير گوشي مناسب و خوشدست نباشه (درسته كه با داشتن سيستم عامل و امكان نصب برنامه هاي مختلف از جمله پلير، اين مشل به چشم نمياد اما پلير خود گوشي معمولا مشكلي با هدفونهاي بلوتوثم نداره و ... خيلي رويو از هر دو خوندم ولي باز ...
حالا با اين توصيفات، دوستاني كه هر كدوم از دو گوشي رو دارند يا تست كردند يه محبت كنند كمكي بكنند و ويژگي منفي اگر ديدند گوشزد كنند و همچنين ويژگي هاي مثبت رو براي انتخاب درست تر
پيشتر ممنونم
من با ایکس 8 صفر کیلومتر و 1.6 بدون نسب برنامه کار کردم.سرعتش خوب بود.
همین ایکس 10 با سی پی یو 1 گیگاهرتزی باز به علت رم نسبتا کمش توی بعضی جاها کم میاره.اون ایکس 8 رو دیگه نمیدونم.ولی احتمالا سیستم عاملش باید سبکتر باشه.ولی در کل رمشون خیلی کمه.
برای پلیر هم خود گوشی ایکس 10 هندزفری بلوتوث روش بوده یه زمانی نباید مشکلی داشته باشه.مگه اینکه بد شانس باشی.
برنامه پلیر خوب زیاده.از اون بابت مشکلی نداره.
دیگه چی میخوای بدونی؟عیبهاش؟
رم کم.آپدیت نشدن به بالاتر 2.1(این خودش کلی نقص با خودش میاره مثل نداشتن فلش پلیر و عدم نصب برنامه ها روی مموری کارت و 65 کیلوکالر موندن صفحه و سرعت کمتر و ....)
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
باید توی کلوپش بپرسی.بستگی به خودت داره.بسته به نیازت و توقعی که از گوشی داری.بچه ها بنظرتون ان 8 بخرم؟
چطوره؟
اینم از مولتی که امروز واسه ژاپن زده بیرون:
![]()
از هر لحاظ ان ۸ خریدن دیوونگیه
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
بعد از اپدیت اول شرکت که ۲.۱ بود اپدیت دیگه ای نیامده؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
چرا 1 آپدیت دیگه اومد که اونم 2.1 بود. چیز خاصی به همرا نداشت![]()
؟؟؟حجمش چقدر بوده؟میشه کامل بگین چه تغییراتی حتی کوچک انجام شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)