دمت گرم دادا
حل شد
tanx alot
دمت گرم دادا
حل شد
tanx alot
از زدن اینگونه پست ها خودداری کن فقط اگه بدردت خورد از دکمه تشکر استفاده کن
خوب این جا رو دیگه نمیدونم چکار کنم ماسکو گرفتم رفتم تو پارتی بعد یه دقیقه وقت بم میده نمیتونم از اونجا خارج بشم کسی هم نیست که بکشم
نوشته ناشناس بمون یعنی همینجوری باید صبر کنم؟
Last edited by farzan311; 19-04-2010 at 18:00.
سلام
دوستان فکر کنم بازیه من تموم شد
اخه بعد از اینکه مپ جهان رو با کدکس ها درست میکنم
میرم یه جایی که یه پدر روحانی مبارزه میکنه در اخر وارد یه جایی میشم که به کل عجیبه یه زنه هم انگار فضایی ! بعد که
اسکلت رو میدم به اون بعد از چند دقیقه صحبت با اون زن
بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی و تهیه کننه هاش !
حالا در کل اینطوری تموم میشه یا نه ؟
میشه یکی توضیح بده ؟
سلام
اون مرحله که تو زیر زمینی بعد از اینکه به حرفهای چند نفر از پنجره یواشکی گوش می دی می رم کنار قبر تو اتاق بقلیش که اون اسکلت رو بکشم ولی نمیشه کمکم کنید
سلام
فکر کنم value مشکل داره
چون اگر نتونی بکشی یا اتفاقی رخ نده مشکل از value هست
چون مال من هم همینطوری بود
خوب می شه بگین این value رو از کجا بگیریم ؟؟؟؟
تا دیروز خوب بازی می کردم اما امروز خواستم بازی کنم فایل سرورم بالا نمیاد
یعنی چند ثانیه میاد بعد میره !!!! هیچ نرم افزاری که ÷رت هارو اشغال کنه هم باز نیست !
فکر کنم برنامه net framework رو نصب کردم این جوری شد !!!
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
تازه چند روزه که یاهو مسنجر باز می کنم sign in نمیشه !!! می گه به نت وصل نیستی ؟
ربطی به این فایل سرور بازی داره ؟؟؟؟؟
بله باید 1 دقیقه میان مردم باشی تا یکی بیاد رو اون کشتی روبه رو حرف بزنه بعد اونو بکشی .
پیشنهاد می کنم با تپانچه بزن خیلی حال می ده . بعد که دورت جمع شدن یه دود زا و شیرجه تو آببدون خون و خون ریزی
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید!
من یه جای بازی assassin creed 2 گیر کردم یعنی همون اوایل بازی
یه جاش هست که یه ماموریت از پدرش میگیره که بره یکی رو پیدا کنه ... اما داخل نقشه هیچ علامتی نشون نمیده
میخواستم بدونم اشکال از کرک یا سرورآفلاین هست یا که خود بازی اینجوریه ... (یعنی نقشه نشون نمیده)
فایل ولیوتو عوض کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)