تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 215 از 291 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان منم دارم اینو می خرم اگه میشه کمک کنین.
    1-می دونم که کیفیت صفحش عالیه ولی آیا کیفیت صفحه Galaxy بیشتره؟
    2-منظور از انیکه می گن سیستم عاملش -- نمیشه چیه؟ پس چجوری باید روش برنامه بریزیم؟
    3-به نظرتون منتظر بمونم واسه گوشیه I8520 یا دیگه خبری از این گوشی در ایران نخواهد بود؟
    تنهای تفاوت در سایز نمایشگر هست و الا هیچ تفاوتی از لحاظ کیفی ندارن
    خیی راحت.سامسونگ یه شبکه ایجاد کرده به نام سامسونگ اپ که کلی برنامه و بازی رایگان توش هست.الانم که تقریبا داره بازی های پولی هم با یه روش رو گوشی نصب میشه
    سوال آخر رو نمی دونم ولی این گوشی واقعا عالیه
    چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!

وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
    احتمال ویروسی شدن هست.یه ویروس کشی بکن
    یا مموری کارتت رو به کل فرمت کن
    یا فکتوری ریست کن
    اینا رو انجام بده شاید یه کدوم جواب بگیری

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

روش نصب بازی ها
    فقط انگلیسی هست ولی فکر نمی کنم کسی مشکلی پیدا کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mhroozbeh; 17-11-2010 at 12:52.

2. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه younes.b.1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

عالی بود. دمت گرم!

حالا کلک یا -- یا کرک فرقی نداره مهم اینه که برنامه ها با این روش نصب میشن!

از این به بعد فقط باید کسانی که برنامه های پولی نصب کردن فایلای نصب شده شون رو واسه دانلود بزارن تو نت اونوقت همه میتونن اونا رو نصب کنن.

من همین الان بالاخره بعد از مدتها انتظار Real Football 2010 رو نصب کردم. کلی الان خوشحالم
    دوست عزیر چه طور real football رو نصب کردید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تنهای تفاوت در سایز نمایشگر هست و الا هیچ تفاوتی از لحاظ کیفی ندارن
    خیی راحت.سامسونگ یه شبکه ایجاد کرده به نام سامسونگ اپ که کلی برنامه و بازی رایگان توش هست.الانم که تقریبا داره بازی های پولی هم با یه روش رو گوشی نصب میشه
    سوال آخر رو نمی دونم ولی این گوشی واقعا عالیه
    ولی فکر کنم کیفیت wave و galaxy با هم فرق داره. اینجارو ببینین:

آها پس فعلا" باید application های رایگان رو استفاده کنیم تا h.a.c.k شه.
    بعد منظورتون از جمله آخر کدوم گوشی بودم که عالیه؟ Wave یا Beam ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی فکر کنم کیفیت wave و galaxy با هم فرق داره.
    هیچ تفاوتی از نظر کیفیت صفحه نمایش با هم ندارند . این عکس مربوط به wave II که صفحه نمایش اون به جای Super AMOLED از Super Clear LCD استفاده شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه javad33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول از همه دوستان اینجا رو مطالعه بکنن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عارضم به خدمت دوستان که تنها مشکلی که این روش داره همین هست که باید بازی رو جایگزین یه بازی یا برنامه نصب شده کرد.

مثلا کرم خاکی رو باید روی VflashON ریخت که خب شاید خیلی ها مثل من دوست ندارن چراغ قوه شون رو از دست بدن! یا مثلا فوتبال باید روی پیانو ریخته بشه یا آفیس روی قطب نما!!

این سه تا برنامه رو مثال زدم واسه اینکه من اینها رو تغییر دادم. کرم خاکی رو ریختم روی یه برنامه آرایش زنانه به اسم bobibrown و فوتبال رو ریختم روی myvuvu و آفیس رو هم البته الان نصب ندارم ولی ریخته بودم روی bingo

این تغییر دادن بسیار ساده است!

بازی رو که دانلود کردید باید چندتا چیز رو تغییر بدید. مثلا واسه کرم خاکی مثال میزنم که روی Vflash فیکس شده بود و من میخواستم روی BobbiBrown بریزمش.

مواد لازم : بازی کرم خاکی که روی چراغ قوه فیکس شده. و برنامه BobbiBrown که تو گوشی نصب شده و ما از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر و رفتن به پوشه برنامه های نصب شده بهش دسترسی داریم. کد پوشه این برنامه هم 09wxe3ae76 هست.

1- وارد پوشه bin کرم خاکی میشید و VFlashOn.exe رو به BobbiBrown.exe تغییر میدید.
    2- وارد پوشه info میشید و VFlashOn.htb رو به BobbiBrown.htb تغییر میدید و سپس تمام محتوای پوشه info برنامه ی BobbiBrown رو غیر از این فایلی که تغییر نام دادید میریزید تو پوشه info کرم خاکی
    3- وارد پوشه res میشید و VFlashOn.png رو که آیکن برنامه هست به BobbiBrown.png تغییر میدید. Splash Screen برنامه ها ممکنه با نامهای متفاوتی ظاهر بشن. مثلا توی VFlashOn با نام load.png قرار داره ولی توی BobbiBrown با نام Splash.png که باید حواستون باشه در اینجور مواقع اسم این عکس رو هم تغییر بدید. البته صرفا جهت زیبایی است!

وقتی این تغییرات رو دادید کل محتویات پوشه 09wxe3ae76 رو از داخل گوشیتون پاک کنید و محتویات بازی کرم خاکی رو که با تغییرات دلخواهتون بوده جاش بریزید.

دیدید چقدر راحت و مزخرف بود؟!

البته فقط درصورتی این کار رو انجام بدید که جایگزینی بازیها باعث بشه یکی از برنامه های موردنیازتون رو از دست بدید مثل ماجرای منو چراغ قوه!!!

یه نکته کوچیک هم بگم که این حرکت روی بازی Hero of Sparta جواب نداد! منم مجبور شدم nomzero رو تند تند تموم کنم تا دلم نسوزه!
    Last edited by javad33; 17-11-2010 at 13:26.

7. 7 کاربر از javad33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ما از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر و رفتن به پوشه برنامه های نصب شده بهش دسترسی داریم. کد پوشه این برنامه هم 09wxe3ae76 هست.
    چه طور میشه به این پوشه دسترسی داشت ؟
    باید حتما با kies برنامه رو دانلود کنم یا با خود گوشی هم می تونم ( برنامه ای که باید پاک بشه )

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اینم محبوبترین صفحه منوی گوشیم!!!

به شیش تای وسط توجه کنید حتما! بازیهای پولی که با همون روش بالا نصبشون کردم.
    Last edited by javad33; 17-11-2010 at 13:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هیچ تفاوتی از نظر کیفیت صفحه نمایش با هم ندارند . این عکس مربوط به wave II که صفحه نمایش اون به جای Super AMOLED از Super Clear LCD استفاده شده
    آخ راس می گی. اصلا" حواسم به wave II نبود.
    می گم آیا این امکان وجود داره که سیستم عامل wave رو هم به 1.2 ارتقا بدیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چه طور میشه به این پوشه دسترسی داشت ؟
    باید حتما با kies برنامه رو دانلود کنم یا با خود گوشی هم می تونم ( برنامه ای که باید پاک بشه )

اگر محل نصب برنامه ها رو روی مموری کارت ست کرده باشید این پوشه رو میتونید با اسم bada_applications در پوشه Other روی مموری کارت پیدا کنید. البته از داخل گوشی معلوم نیست. باید گوشی رو در حالت mass storage به کامی وصل کنید تا بتونید این پوشه رو ببینید.

برنامه ای که باید پاک بشه هم طبق معمول هم از طریق kies میتونید بگیرید هم از طریق گوشی.

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!

وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!

مال من هنوز ریست نکرده. ولی اگه خاموش روشنش کنم کلی دلیوری میاد برام!!!

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

سلام بر رفقا
    من 320 بودجه داشتم میخواستم x6 رو بخرم اما این گوشی رو دست یه بنده خدا دیدم خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا اینترفیسش که خداست . با هزار بدبختی دارم پول جور میکنم
    میخواستم ببینم نکته ای برای خریدش ندارید؟؟
    و ادرس یه محل تو اصفهان رو میخواستم که جنس اصل رو با قیمت خوب بده
    امروز 8/25 قیمت کردم تو احمد اباد همه 430 تا 35 بود البته بدون گارانتی
    دست دومشم دوتا بود 360 میداد
    حالا به نظر شما با توقف ساخت بخرمش زودتر یا صبر کنم ارزونتر بشه؟؟ یا برم سراغ 7230 ؟؟اصلا بدون گارانتی مشکلی نداره ؟؟دست دوم چطور؟؟
    منتظرم
    ممنون

Made By samsung بخر نه Made in china By samsung .

قیمت هم 410 تومنه.

13. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •