تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 215 از 645 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

در آغاز فعالیت mncomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لطفا یکی که از اینترنت wirelessداتک استفاده کرده بگه آیا ارزششو داره و کیفیتش بهتر از dsl هست یا نه چون قیمتش که خیلی بالاتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من به داتک سفارش Adsl دادم و اونها از روزی که مودم رو فرستادن هزینه خدماتشون رو حساب کردند در صورتی که مخابرات 10 روزه دیگه خط رو فعال می کنه آیا این درسته و همه جا ای طوریه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من 256 سفارش دادم چقدر در ماه می تونم دانلود کنم؟ اگه بخوام ئانلودش نا محدود باشه باید چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستانی که قبلا از آسیاتک سرویس گرفتند لطفا جواب بدن
    سرعت دانلود در سرویس ۱۲۸ چقدره؟
    قطعی داشتن یا نه؟
    هر مشکلی توی کیفیت سرویسشون بوده بگن لطفا
    اگر هم خوب بوده بگن
    ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من هم صبا از همه بهتره تازه شبانه هم که داره من راحت هر شب تا 500 مگ دانلود دارم البته بجز شب جمعه ها)
    اصلا هم لازم نیست برای اینکه از شبانش استفاده کنین صاعت 3 صبح از خواب نازتون بیدار بشین . با یه تغییراتی تو بایوس و یک نرم افزار دانلود منجر میتونین بدون اینکه از خواب بیدار بشین خود کامپیوتر روشن بشه و به اینترنت وصل بشه و دانلود کنه و وقتیکه دانلودش تموم شد کامپیوتر رو خاموش کنه!!
    اگه کسی این روش رو لازم داره بگه تا آموزش رو براش بزارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14

باسلام
    دوستان بالاخره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 و مركز مخابراتي اشرفي اصفهاني و مورد استفادم هم بيشتر دانلود
    سلام دوست من بهت توصیه می کنم که کمتر از 128 از هیچ شرکتی خط نگیری مخصوصا اسیاتک چون نوساناتش هیچوقت ثابت نمی شه و اعصابت رو خورد می کنه البته اونم بستگی زیاد به محلتون داره که چقدر دارن از اون شرکت سرویس میگیرن داره مخصوصا اسیاتک که اکثرا به دلیل ارزون بودنش از اون اشتراک میگیرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم از آسیاتک دارم ولی اصلا این مشکلاتو ندارم. 10 روزه وصل کردن.ولی امروز زنگ زدم برای تمدید گفتن باید دو ماهه تمدید کنی این دیگه چه صیغه ایه نمیدونم.
    درسته دوست من
    منم مثل شما زنگ زدم گفتم می خوام تمدید کنم گفتش شده دو ماه من گفتم دو ماهه نمی خوام همون یک ماه رو می خوام زنه تا دید که می خوام اشتراک رو کنسل کنم قبول کرد ازشون نترس فقط تنها این نیستش بهش گفتم پیک بفرست گفت اگه پیک بفرستم 2000تومن هم روی فیشتون اضافه میشه منم ازش یه شماره حساب گرفتم خودم رفتم پول رو براشون ریختم به بین اینا می خوان مشتری ها رو ثابت کنن من که فکر کنم تا چند وقت دیگه کلا سیاست کاری شو عوض کنه و قیمتها رو هم ببره بالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که قبلا از آسیاتک سرویس گرفتند لطفا جواب بدن
    سرعت دانلود در سرویس ۱۲۸ چقدره؟
    قطعی داشتن یا نه؟
    هر مشکلی توی کیفیت سرویسشون بوده بگن لطفا
    اگر هم خوب بوده بگن
    ممنون می شم
    دوست من در این مدت 6 ماهی که ازش خط گرفتم 128 رو هیچ مشکلی از لحاظ قطعی و افت سرعت خیلی زیاد نداشتم من در منطقه کاشانی هستم منطقه 5 اینجا مشکلی نداره فقط تازه گی ها دارن اذیت می کنن اونم توی خدماتشون منظورم توی تمدید کردن خط هستش که خیلی اذیت می کنن تازه گی ها 2000تومن میگیرن تا اشتراک رو بیارن در خونه تحویل بدن در صورتی که هیچ شرکتی این کار رو نمی کنه خط رو هم 20000تومن تمدید کردم بهم می گفت برای تمدید شما باید2 ماهه سرویس بگیری منم گفتم من یک ماهه می خوام 2ماهه چه صیغه ایی گفتش از این ماه این طوری شده منم گفتم نمی خوام دید دارم قطع می کنم گفت صبر کن با خانم پور صائب صحبت کن بعد با اون صحبت کردم اون گفت مشکلی نداره برام تمدید کردش در مورد سرعت هم باید بگم سرعت من بین 15 تا 13 در نوسان هستش در بدترین زمان که ظهر هستش به 12 هم کاهش پیدا می کنه البته فقط برای چند ساعت ولی در مجموع خوبه امید وارم جوابتو گرفته باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خواهش می کنم یه توجهی هم به پست من کنید و جواب بدین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

6

من 256 سفارش دادم چقدر در ماه می تونم دانلود کنم؟ اگه بخوام ئانلودش نا محدود باشه باید چی کار کنم؟
    سلام دوست من حداکثر سرعت دانلود 256 میشه 32 کیلو بر ثانیه ولی به دلیل مسافت و کیفیت پایین شرکت ها سرعت معمولا پایین تر از این هستش حداکثر برسه 30 کیلو بر ثانیه در ماه اگه متوسط دانلود شما رو 28 کیلو بگیریم در ساعت شما می تونی 100مگابایت دانلود داشته باشی در 24 ساعت میشه 2.4G می تونی و در یک ماه هم میشه 72.5G دانلود کنی
    خوب معلومه باید با شرکت مورد نظر قرار داد ویژه به بندی البته اگه توان مالی خوبی داری توصیه می کنم خودت یه سرور مجزا بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •