وایرلس برند D-LINK بخرم یا TP-LINK ؟ همین!
وایرلس برند D-LINK بخرم یا TP-LINK ؟ همین!
مودمهای تندا از من یه عیب خیلی بزرگ دارن، و اون عملکرد نسبتا ضعیف در بین دیوارهای قطور هستش. و این ضعف هم بخاطر انتن اونها هستش که
زیاد هم نمیشه روی تعویض انتن برای بهبود کارایی حساب کرد. اما برای مسافتهای شعاعی عالین.
سلام.
مودمهای زاکسل موقع استفاده ممکنه کمی قطعیشون بالا باشه و شما رو اذیت کنه. البته این مورد کلی نیست. ولی برای من کمی دردسرساز بود.
نظر من هم بر روی تعویض هستش. البته موارد استفاده ای رو بفرمایین تا بشه بهتر کمک کرد.
سلام دوست عزیز.
همونطور که دوستان هم ذکر کردن، در پورت USB اختلاف دارند.
اگر از پورت یو اس بی استفاده ای نمیکنید مدل 8961 براتون کاملا مناسبه.
من امروز یه 8968 گرفتم
دوستان من از روی دفترچش هر چی خوندم نفهمیدم چحوری فایل شیر کنم .یعنی فایل رو انتخاب کردم اما نمی دونم چجوری رو سیستم های دیگه بزارم .بعدشم مغازه دار می گفت از اون دسته مودم هایی هست که لینک می گیره و بدون کامپیوتر دانلود می کنه ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
دوست عزیز شما چند خریدی؟
سلام دوستان یه لطفی کنید یه مودم بهم معرفی کنید تا 120 تومن
( یه چیز خوب و عالی باشه چون توانایی خرید دو باره اش رو ندارم)
این شرایط رو هم داشته باشه
- برد بالا و قدرت آنتن دهی عالی
- قابلیت اشتراک گزاری اینترنت بین موبایل و هر وسیله ای که وای فای داشته باشه.
- پشتیبانی از پروتوکلهای امنیتی و شبکه ای کامل به خصوص wap2.
- حداقل 2 پورت لن داشته باشه.
- پشتیبانی از دیوار آتش و پروتوکل های اون.
- پشتیبانی از چیپهای سری N.
- با V IRTUAL P RIVATE N ETWORK (چ ی ز p ا ن) مشکلی نداشته باشه.
- پشتیبانی از QOS.
- انتن قابل تعویض برای افزایش برد.
- یک پورت WAN برای اتصال به اینترنت بی سیم, WiMAX و اتصالات مشابه.
-و اینم بگم که من اطلاعاته زیادی در مقوله مودم و وایرلس ندارم اینایی هم که اینجا نوشتم با
زیر و رو کردن p30world بدست اوردم.
پیشا پیش از راهنمایی شما دوستان تشکر میکنم.![]()
150 تومن .چطور ؟
واسه لپ تاب و گوشی دیگه یه طبقه هم بیشتر نیست خونه ولی دیوار زیاد داره 250 متر![]()
2730u خوبه؟یا 2750u گدوم یا یکی که شما معرفی کنید اگه ازینا بهتره تو این رنج
Last edited by shk021051; 20-02-2013 at 02:38.
سلام
دوستان کسی نظری در مورذ این نداره من میخواستم یه اکسس پوین یو اس بی بخرم بعد پشیمون شدم و پفتم یه مدلی بخرم که بعدا بشه بع عنوان رپیتر و روتور هم ازش استفاده کرد و به سایر وسایل مثل ----- هم وصلش کرد این رو دیدم بردش خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام حالت ها رو کاملا ساپورت میکنه .
از اون بهتر رو حالت ریپیترش ( wds ) باشه وایرلس رو از مودم میگیره و تو محیط تقویت میکنه و از سیم که از poe به کامپیوتر وصل میکنید میتونید اینترنت بگیرید .. بسیار دستگاه پر قدرت و حرفه ای هستش کلیه پروتوکل ها رو هم ساپورت میکنه ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)