دوستان کسی اینجا از چیزپی.ان استفاده میکنه ؟ جواب میده با وایمکس ایرانسل ؟ اگر آره ممنون میشم تو پی ام بگه از کجا بگیرم.
ممنون.
دوستان کسی اینجا از چیزپی.ان استفاده میکنه ؟ جواب میده با وایمکس ایرانسل ؟ اگر آره ممنون میشم تو پی ام بگه از کجا بگیرم.
ممنون.
در شرايط عالي با ماكسيم 32 k دانلود 6 ساعت اندي ولي در عمل حدود 7 ساعت يا بيشتر![]()
دوست عزیز..من الان خودم 256 دارم...ببین حدودا هر 110 مگی رو تو 1 ساعت میگیره..دور و بر 6 ساعت تا 6 ساعت و نیم...بیشتر نمیشه
---------- Post added at 02:01 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
اره..دوست عزیز..من خودم ب هشخصه دارم استفاده میکنم
آقا مگه من چي گفتم؟ همينو گفتم
شما غير از سرعت دانلود ماكسيمم خودت كه بالا و پايين دار تغييرات بند ويت سرور دهنده فايل رو هم بايد تو ذهنت داشته باشي و نتيجه .......
سلام دوستان من خودم سرویسه وایمکس ایرانسل دارم فوق العاده راضیم!چرا؟۵تا انتن پر میکنه!سرعت روان و بسیار عالی داره!سرعتش چیه؟سرعتش ۱۲۸ هست که ۱۵kb/s و سرعت اپلود و دانلودش و لود کردنشه121kpb/s
دوستان سرعت 128 چجوریه ؟ یه تست بگیرید اینجا بزارید . برای کسی میخوام . می خوام بدونم چجوریه ؟ شبانه رایگان داره ؟ از ساعت چند تا چند ؟ محله به محله سرعتش کم و زیاد میشه ؟
download:128kpbs,upload:16/4kbs
دوستانی که مودم USB رو دارند، وقتی کانکشن LAN شون رو به سیستم وصل میکنن وایمکس دچار مشکل نمیشه ؟
من وقتی کابل LAN سیستمم وصله، وایمکس دیگه به اینترنت وصل نمیشه (آنتش پر میشه و مینویسه connected اما به اینترنت وصل نمیشه...)
win 7 64bit
یک سوال دیگه،
جمعه شب ها کلا سرعت (browse) انقدر داغان میشه ؟!
مال من هم امروز (جمعه) افتضاح هست
در حد فجیع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)