تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 481 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

اره گوشي منم همينطوره و وقتي كه جلو و عقب مي كنم تصوير يه جوري ميشه
    راستي من قبلا وسط دانلود فايل هاي اپديت گوشي رو قطع كردم مشكلي نداره يا برم بزارم اپديت ادامه پيدا كنه؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها يه كشف جالب!!!
    وقتي مي خواين هدفون رو به گوشي وصل كنيد، آروم ببريد داخل تا دو تا گزينۀ headphone و Tv out cable رو صفحه بياد، اين بار tv out cable رو انتخاب كنيد كه بالاي صفحه بجاي علامت هدفون، علامت ‌tv مياد، حالا به موزيكتون گوش بديد و در كمال تعجب مي بينيد كه كيفيت و بلندي صدا عالي شده! من با هدفون كريتيو گوش كردم، ميتونم به جرآت بگم صداش فوق العاده بود، مثله يه mp3 player خوب جواب ميده.
    اگه ديديد صدا يكم خر خر داره، يه نمه سر هدفون رو بكشين بيرون، اون مشكل هم حل ميشه! (تشكر يادت نره )
    Last edited by omid.unique; 14-09-2010 at 21:19. دليل: املاء

3. 10 کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما کمی دیر متوجه شدین
    ما قبلا اپدیت کرده ایم
    سلام
    ميگم آپديتش از طريق چه برنامه اي هست ؟ حجم آپديت چقدره و آيا بعد از آپديت مشكل زبان فارسي حل ميشه ؟؟؟
    ممنون .

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستي من قبلا وسط دانلود فايل هاي اپديت گوشي رو قطع كردم مشكلي نداره يا برم بزارم اپديت ادامه پيدا كنه؟؟؟؟؟؟
    اگه با اون برنامه تبدیل کنین دیگه پیش نمیاد
    اگه موقع دانلود بوده باشه احتمالا نباید مشکلی باشه... میتونین هر موقع خواستین از سر بگیرین...

بچه ها يه كشف جالب!!!
    وقتي مي خواين هدفون رو به گوشي وصل كنيد، آروم ببريد داخل تا دو تا گزينۀ headphone و Tv out cable رو صفحه بياد، اين بار tv out cable رو انتخاب كنيد كه بالاي صفحه بجاي علامت هدفون، علامت ‌tv مياد، حالا به موزيكتون گوش بديد و در كمال تعجب مي بينيد كه كيفيت و بلندي صدا عالي شده! من با هدفون كريتيو گوش كردم، ميتونم به جرآت بگم صداش فوق العاده بود، مثله يه mp3 player خوب جواب ميده.
    اگه ديديد صدا يكم خر خر داره، يه نمه سر هدفون رو بكشين بيرون، اون مشكل هم حل ميشه! (تشكر يادت نره )
    WOW
    هر روز چیزای جالبتری ازین گوشی دیده میشه...
    با همون هدفون خودشم غوغا میکنه و البته کَر...!!!
    البته ولتاژ بالاتری میده رو سر فیشهای هدفون (حدود 2 ولت بیشتر) و فشار میاره روش، ولی می ارزه...
    ممنون، جالب بود...

سلام
    ميگم آپديتش از طريق چه برنامه اي هست ؟ حجم آپديت چقدره و آيا بعد از آپديت مشكل زبان فارسي حل ميشه ؟؟؟
    ممنون .
    از طریق آپدیتر خود سونی اریکسون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با حجم 35.4 مگابایت
    حجم خود آپدیت هم حدود 110 تا 130 تا متغیره... بسته به زبانهای روی گوشی و برنامه های سفارشی منطقه ای... اگه فارسی از قبل روش باشه، آپدیت میشه، وگرنه با آپدیت اضافه نمیشه...

6. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دوستانی که از اینترنت گوشی استفاده میکنن حتما یک سری به قسمت play now بزنن و چند تا از برنامه های رایگان رو دانلود کنن .
    برامه هایی مثل Snaptu که داخلش چند تا خبرگزاری مختلف و گروههای اجتماعی داره مثل فیسبوک و توییتر و اطلاعات هواشناسی و نتایج فوتبالی و ... چیز خیلی جالبیه . مخصوصا که نسخه موبایله و سریع . (نکته خوبترش قیلتر نبودن فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی از طریق این برنامس .
    من یک برنامه تراز بنایی هم دانلود کردم و nimbuzz که یه جور مسنجره فقط نمیدونم مستقله یا نه . بازیاش البته تعریفی نداشت !
    برنامه های طراحی هم برنامه نقاشیش چیز خوبیه . (توی لیست برنامه های انجمن های مختلف ندیده بودم . )
    یوتاب دیفالت خود گوشی هم قیلتر نیست که خیلی خوبه برعکس توییتر و فیسبوک !

8. 3 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

این مشکل رو موقع دیدن فیلمهای یوتیوب با براوزر گوشی، یا پخش فرمت های غیرمعمول دارم.
    کلا هر فرمتی غیر از wmv basic & MP4 basic همین مشکل رو داره، بخصوص FLV ها... منظورم فرمتهای کاستومایز شده تو فریم ریت یا bit rate یا ... های دستکاری شده هست.
    البته مشکل MP4 ها هم تو آپدیت جدید حل شد، در حالیکه قبلا بغیر از فیلمهای خود گوشی، تمام MP4 ها این مشکل رو داشتن.
    من واسه حلش از تبدیل به بیسیک ویدیوها با ماکزیمم کیفیت معقول استفاده میکنم. بهترین نرم افزاری که واسه اینکار پیدا کردم که بی دردسر اینکارو انجام میده، CyberLink MediaEspresso v6.0.0722.28792 Multilingual هست که اینم لینکشه:
    کد:
    با حجم 132.39مگابایت

تو قسمت تبدیل برای گوشی، فعلا ویواز رو نداره و میتونین از سونی اریکسون جنرال استفاده کنین و دقت کنین که اسمارت فیت ویدیوها و حالت هایtrue theater تو برنامه روشن باشه. خروجی با حداقل حجم، بالاترین کیفیت، سرعت فوق العاده، روشنایی بهبود یافته تصویر و بدون شطرنجی شدن در حین فوروارد یا بکوارد هست.
    من از فرمتهایی استفاده میکنم که ان86 و x1 براحتی بازش میکرد بدون مشکل
    ظاهرا برای ویواز باید طوری دیگر تبدیل کرد
    راستی این کانورتر را تست نکردم
    شما با video convert master غش total کار کردین ؟

من از کانورتر شرکت htc ایتفاده میکنم
    همانظور که پیام گفتند مشکلی نداره
    مال من 200 بار تا حالا قطع شده
    چیزی نشده
    اپدیت مهم نیست اصل کار فلش هست
    که در اخرین مرحله فلش میشه
    شما میتونین اپدیت را ادامه بدین
    در xperia یه بار حتی وسط فلش قطع شد
    ولی گوشی نمرد
    خوشبختانه گوشیهای سونی اریکسون از این نظر عالی هستند
    بچه ها يه كشف جالب!!!
    جالبه
    قبلا اعلام مشکل شده بود
    حالا اعلام کشف شده
    ممکنه با این روش مصرف باطری بره بالا
    باید تست کنید
    QUOTE]

دوستانی که از اینترنت گوشی استفاده میکنن حتما یک سری به قسمت play now بزنن و چند تا از برنامه های رایگان رو دانلود کنن .
    برامه هایی مثل Snaptu که داخلش چند تا خبرگزاری مختلف و گروههای اجتماعی داره مثل فیسبوک و توییتر و اطلاعات هواشناسی و نتایج فوتبالی و ... چیز خیلی جالبیه . مخصوصا که نسخه موبایله و سریع . (نکته خوبترش قیلتر نبودن فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی از طریق این برنامس .
    من یک برنامه تراز بنایی هم دانلود کردم و nimbuzz که یه جور مسنجره فقط نمیدونم مستقله یا نه . بازیاش البته تعریفی نداشت !
    برنامه های طراحی هم برنامه نقاشیش چیز خوبیه . (توی لیست برنامه های انجمن های مختلف ندیده بودم . )
    اون برنامه نیمبوز را رد کن بیاد
    یکی دارم درست نصب نمیشه

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

بلاخره من هم ویوازی شدم

من که نمیتونم 215 صفحه بگردم یه پست نیست که چیزهای ضروری که اول کار باید انجام بدیم توش باشه؟

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مزیت اونجا اینه که برنامه هاش احتیاجی به ساین ندارن و آنلاین نصب میشن...
    Nimbuzz هم مستقل نیست و فقط رابط بین اکانت های IM های دیگه هست. ولی خوب کار میکنه و امکانات خوبی داره.
    برنامه نقاشیش هم با اسم دیگه ای و کرک شده تو نت هست. اگه اون expire شد میتونین با اسم Mobile paint گیرش بیارین...

من از فرمتهایی استفاده میکنم که ان86 و x1 براحتی بازش میکرد بدون مشکل
    ظاهرا برای ویواز باید طوری دیگر تبدیل کرد
    راستی این کانورتر را تست نکردم
    شما با video convert master غش total کار کردین ؟

من از کانورتر شرکت htc ایتفاده میکنم

اون برنامه نیمبوز را رد کن بیاد
    یکی دارم درست نصب نمیشه
    من total video converter رو امتحان کرده بودم که دردسر زیادتری داشت و کیفیت خروجیش مخصوصا از بابت روشنایی به این نمیرسید. ولی کانورتر HTC رو استفاده نکردم. این CyberLink واقعا عالی کار میکنه و خروجیش هم با کیفیت و کم حجم و روشنتر درمیاد... حتما امتحانش کنین.

Nimbuzz رو اگه آنلاین نصب کنین بهتره. زبون فارسی هم روی اون میاد. ولی میتونین از اینجا:
    کد:
    هم بگیرینش. گرچه این ورژن باید ساین بشه و گاهی مشکل اتصال به سرور داره ...

بلاخره من هم ویوازی شدم

من که نمیتونم 215 صفحه بگردم یه پست نیست که چیزهای ضروری که اول کار باید انجام بدیم توش باشه؟
    مبارکه
    تو پست 3 یه چیزهایی تو حالت کلی هست. بازم اگه موردی سوالی بود بپرسین تا حد توان جواب میدیم
    Last edited by payam20; 15-09-2010 at 02:18.

13. 2 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام

با عرض معذرت شما کمک کنید من از سردرگمی دربیام

من قصد خرید پیکسون 12 رو داشتم اما این تاپیک منو از خواب غفلت بیدار کرد
    لطفا محاسن و معایب این گوشی رو نسبت به پیکسون 12 بگین

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

من توی این یک روزی که این گوشی رو خریدم به چند تا مشکل خوردم

اول از همه دوربین : من قبلا c905 داشتم ولی کیفیت عکس این از c905 برام پایین تره و جدا کردن رنگ هاش از هم خوب نیست برام(البته فقط توی اتاق با نور متوسط چکش کردم) انگار که دستت خیلی لرزیده ولی حتی اگه یه جا ثابت هم بگذارمش کم میشه ولی بازم همون طوره در ضمن با اینکه روی 8MP تنظیم هست حجم عکسا بین 0.8 تا 1.3MB هست در صورتی مه با c905 بین 2 تا 3.5MB بود توی فیلم برداری هم همین مشکل هست و تصویر دون دون هست و شفاف نیست

نسخه ی نرم افزارش R2CA024 هست باید آپدیتش کنم؟چه طور؟(با وایرلس میتونم وصل شم)

این که باید روی همه چی 2 بار کلیک کرد راهی نداره بشه با یک کلیک انجام بشه؟

اوایل سرعتش یکم کم بود ولی الان عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •