اره گوشي منم همينطوره و وقتي كه جلو و عقب مي كنم تصوير يه جوري ميشه
راستي من قبلا وسط دانلود فايل هاي اپديت گوشي رو قطع كردم مشكلي نداره يا برم بزارم اپديت ادامه پيدا كنه؟؟؟؟؟؟
اره گوشي منم همينطوره و وقتي كه جلو و عقب مي كنم تصوير يه جوري ميشه
راستي من قبلا وسط دانلود فايل هاي اپديت گوشي رو قطع كردم مشكلي نداره يا برم بزارم اپديت ادامه پيدا كنه؟؟؟؟؟؟
بچه ها يه كشف جالب!!!
وقتي مي خواين هدفون رو به گوشي وصل كنيد، آروم ببريد داخل تا دو تا گزينۀ headphone و Tv out cable رو صفحه بياد، اين بار tv out cable رو انتخاب كنيد كه بالاي صفحه بجاي علامت هدفون، علامت tv مياد، حالا به موزيكتون گوش بديد و در كمال تعجب مي بينيد كه كيفيت و بلندي صدا عالي شده! من با هدفون كريتيو گوش كردم، ميتونم به جرآت بگم صداش فوق العاده بود، مثله يه mp3 player خوب جواب ميده.
اگه ديديد صدا يكم خر خر داره، يه نمه سر هدفون رو بكشين بيرون، اون مشكل هم حل ميشه! (تشكر يادت نره)
Last edited by omid.unique; 14-09-2010 at 21:19. دليل: املاء
سلام
ميگم آپديتش از طريق چه برنامه اي هست ؟ حجم آپديت چقدره و آيا بعد از آپديت مشكل زبان فارسي حل ميشه ؟؟؟
ممنون .![]()
اگه با اون برنامه تبدیل کنین دیگه پیش نمیاد
اگه موقع دانلود بوده باشه احتمالا نباید مشکلی باشه... میتونین هر موقع خواستین از سر بگیرین...
WOW
هر روز چیزای جالبتری ازین گوشی دیده میشه...
با همون هدفون خودشم غوغا میکنه و البته کَر...!!!
البته ولتاژ بالاتری میده رو سر فیشهای هدفون (حدود 2 ولت بیشتر) و فشار میاره روش، ولی می ارزه...
ممنون، جالب بود...
از طریق آپدیتر خود سونی اریکسون:
با حجم 35.4 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم خود آپدیت هم حدود 110 تا 130 تا متغیره... بسته به زبانهای روی گوشی و برنامه های سفارشی منطقه ای... اگه فارسی از قبل روش باشه، آپدیت میشه، وگرنه با آپدیت اضافه نمیشه...
دوستانی که از اینترنت گوشی استفاده میکنن حتما یک سری به قسمت play now بزنن و چند تا از برنامه های رایگان رو دانلود کنن .
برامه هایی مثل Snaptu که داخلش چند تا خبرگزاری مختلف و گروههای اجتماعی داره مثل فیسبوک و توییتر و اطلاعات هواشناسی و نتایج فوتبالی و ... چیز خیلی جالبیه . مخصوصا که نسخه موبایله و سریع . (نکته خوبترش قیلتر نبودن فیسبوک و بقیه شبکه های اجتماعی از طریق این برنامس .
من یک برنامه تراز بنایی هم دانلود کردم و nimbuzz که یه جور مسنجره فقط نمیدونم مستقله یا نه . بازیاش البته تعریفی نداشت !
برنامه های طراحی هم برنامه نقاشیش چیز خوبیه . (توی لیست برنامه های انجمن های مختلف ندیده بودم . )
یوتاب دیفالت خود گوشی هم قیلتر نیست که خیلی خوبه برعکس توییتر و فیسبوک !
من از فرمتهایی استفاده میکنم که ان86 و x1 براحتی بازش میکرد بدون مشکل
ظاهرا برای ویواز باید طوری دیگر تبدیل کرد
راستی این کانورتر را تست نکردم
شما با video convert master غش total کار کردین ؟
من از کانورتر شرکت htc ایتفاده میکنم
همانظور که پیام گفتند مشکلی نداره
مال من 200 بار تا حالا قطع شده
چیزی نشده
اپدیت مهم نیست اصل کار فلش هست
که در اخرین مرحله فلش میشه
شما میتونین اپدیت را ادامه بدین
در xperia یه بار حتی وسط فلش قطع شد
ولی گوشی نمرد
خوشبختانه گوشیهای سونی اریکسون از این نظر عالی هستند
جالبه
قبلا اعلام مشکل شده بود
حالا اعلام کشف شده
ممکنه با این روش مصرف باطری بره بالا
باید تست کنید
QUOTE]
اون برنامه نیمبوز را رد کن بیاد
یکی دارم درست نصب نمیشه
بلاخره من هم ویوازی شدم
من که نمیتونم 215 صفحه بگردم یه پست نیست که چیزهای ضروری که اول کار باید انجام بدیم توش باشه؟
مزیت اونجا اینه که برنامه هاش احتیاجی به ساین ندارن و آنلاین نصب میشن...
Nimbuzz هم مستقل نیست و فقط رابط بین اکانت های IM های دیگه هست. ولی خوب کار میکنه و امکانات خوبی داره.
برنامه نقاشیش هم با اسم دیگه ای و کرک شده تو نت هست. اگه اون expire شد میتونین با اسم Mobile paint گیرش بیارین...
من total video converter رو امتحان کرده بودم که دردسر زیادتری داشت و کیفیت خروجیش مخصوصا از بابت روشنایی به این نمیرسید. ولی کانورتر HTC رو استفاده نکردم. این CyberLink واقعا عالی کار میکنه و خروجیش هم با کیفیت و کم حجم و روشنتر درمیاد... حتما امتحانش کنین.
Nimbuzz رو اگه آنلاین نصب کنین بهتره. زبون فارسی هم روی اون میاد. ولی میتونین از اینجا:
هم بگیرینش. گرچه این ورژن باید ساین بشه و گاهی مشکل اتصال به سرور داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارکه
تو پست 3 یه چیزهایی تو حالت کلی هست. بازم اگه موردی سوالی بود بپرسین تا حد توان جواب میدیم
Last edited by payam20; 15-09-2010 at 02:18.
دوستان سلام
با عرض معذرت شما کمک کنید من از سردرگمی دربیام
من قصد خرید پیکسون 12 رو داشتم اما این تاپیک منو از خواب غفلت بیدار کرد
لطفا محاسن و معایب این گوشی رو نسبت به پیکسون 12 بگین
من توی این یک روزی که این گوشی رو خریدم به چند تا مشکل خوردم
اول از همه دوربین : من قبلا c905 داشتم ولی کیفیت عکس این از c905 برام پایین تره و جدا کردن رنگ هاش از هم خوب نیست برام(البته فقط توی اتاق با نور متوسط چکش کردم) انگار که دستت خیلی لرزیده ولی حتی اگه یه جا ثابت هم بگذارمش کم میشه ولی بازم همون طوره در ضمن با اینکه روی 8MP تنظیم هست حجم عکسا بین 0.8 تا 1.3MB هست در صورتی مه با c905 بین 2 تا 3.5MB بود توی فیلم برداری هم همین مشکل هست و تصویر دون دون هست و شفاف نیست
نسخه ی نرم افزارش R2CA024 هست باید آپدیتش کنم؟چه طور؟(با وایرلس میتونم وصل شم)
این که باید روی همه چی 2 بار کلیک کرد راهی نداره بشه با یک کلیک انجام بشه؟
اوایل سرعتش یکم کم بود ولی الان عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)