سلام بر همه ....میخوام modernwarfare 2 رو انلاین بازی کنم ...حقیقتش حوصله هم ندارم که 214 صفحه این تاپیک رو بخونم تا یه چیزی سر در بیارم ....یکی بگه همون توضیحات صفحه اول کامل و جامع هست که برم تو کارش؟!!!!
سلام بر همه ....میخوام modernwarfare 2 رو انلاین بازی کنم ...حقیقتش حوصله هم ندارم که 214 صفحه این تاپیک رو بخونم تا یه چیزی سر در بیارم ....یکی بگه همون توضیحات صفحه اول کامل و جامع هست که برم تو کارش؟!!!!
ااااایی گفتی!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا خیرت بده.
من هم مثل شما همین سوال رو داشتم
الان شش ماه شروع کردم . از صفحه 1 تا 105 رو خوندم .
شش ماه پیش که من شروع کردم به خوندن کل صفحه ها 130 صفحه بود
الان که به صفحه 105 رسیدم 214 تا صفحه شد.
109 تا دیگه مونده
البته تا زمانی که من این 109 تا رو بخونم و تموم کنم 100 دیگه صفحه اضافه میشه.
ولی میدونم،،،، من اخرش موفق میشم این بازی رو انلاین بازی کنم.
بله!!!!!!!
بله!!!!!!!
شاید یکی دلش سوخت و تو همین جا به ما گفت که چه جوری میشه این بازی رو انلاین بازی کرد .
بله!!!!!!!
بله!!!!!!!
خوب دوست عزیز شما برو به این آدرس و هر چی که گفتند رو کامل انجام بده و دانلود کن و بشین با خیال راحت بازی کن ...100% تست شده و جواب داده ..من که خودم دارن یک سالی با این روش بازی می کنم !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز برای استفاده از روش بالا باید ورژن بازی ++1.3.37a باشه
ورژن بازی من 1.0.182 هست
چطور میتونم به این ورژن اپدیت کنم
سلام
ممنون بابت معرفی این سایت
دستوری که این سایت داده که برای ورژنهای مختلف فرق میکنه....مثلا اول گفته جدید ترین ورژن اینه و پایین سمت راست صفحه نسخه خودتون رو ببینید............در صورتی که صفحه بازی رو که باز میکنم هیچی اون زیر ننوشته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شماباید ابتدا همه پچ ها رو دانلود کنی بعد ورژن بازیت تغییر می کنه در حالت نصب عادی و بدون هیچ پچی شما نمی تونی بری توی بخش مولتی پلیر و تا بری داخلش بیرون میاد ...شما اول دانلود کن پچ ها رو بعد هم طبق گفته های سایت نصب و کپیشون کن بعد ورژن بازی درست میشه ....دستوری که این سایت داده که برای ورژنهای مختلف فرق میکنه....مثلا اول گفته جدید ترین ورژن اینه و پایین سمت راست صفحه نسخه خودتون رو ببینید............
هر ورژی که باشه با نصب این پچ ها می تونی آن لاین رو راحت بازی کنی ....
سلام:
خسته نباشید.
اقا من تمام فایلها رو دانلود کردم و دقیقا طبق اموزشی که گذاشتین جلو رفتم
nickname رو میدم و ذخیر میکنم و وقتی فایل iw4mp.exe باز میکنم
باید طبق چیزی که تو اموزش هست ابدیت شروع بشه و عکس زیر بیاد.
ولی ابدیت نمیشه و بلافاصله بعد از باز کردن فایل iw4mp.exe ارور دونت سند میده
اینم عکسش:
مشکل کجاست؟
میتونه برای ویندوز باشه؟
من ار ویندوز xp سرویس بک 3 استفاده میکنم!!!!!!!
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
شما باید .net framework 2 رو نصب کنی و بعدش هم C++2008 رو نصب کنی فکر کنم این ایراد مربوط به اون باشه ...البته من ویندوز 7 دارم و از Xp استفاده نمی کنم ...بعدش هم یه لانچر برای بازی هست که توی همون سایت می تونی پیدا کنی به این نام alterIWNet Launcher با این لانچر هم می تونی بخش تک نفره رو بری هم بخش چند نفره ....ولی ابدیت نمیشه و بلافاصله بعد از باز کردن فایل iw4mp.exe ارور دونت سند میده
اینم عکسش:
با سلام و خسته نباشید
1)
اقا من ای دو تا برنامه رو (net framework 2 و C++2008 ) از قبل نصب کردم . بازم ارور دونت سند میده.
2)
منظورتون از تو اون سایت کدام سایته.
اگر منظورتون این سایت:
[که من تمام این سایت رو زیر و رو کردم ولی برنامه ای به این نامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alterIWNet Launcher
پیدا نکردم .
اگه میشه لطفا لینکشو هم اینجا بزارید
اخرش میتونیم این بازی رو انلاین بازی کنیم یانه؟
مرسی.
Last edited by MNJ1364; 27-01-2011 at 01:37.
عزيز از طريق آموزش من اقدام كنيد اين آموزش از سايت Alteriw.net
ترجمه شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)