تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 472 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال : من میخوام سمند ef7 پایه گاز سوز 92 ثبت نام کنم . الان به نظر شما اینو بخرم خوبه یا یه زانتیا مدل 83 - 84 ؟؟؟ یه اگه ماشینی مد نظرتون هست بگین قیمت همون حول و حوش 28 - 30 ت .
    یکی از این سمند خوب میگه و میگه عالیه و فلاااان و یکی میاد میگه افتضاحه و ال و بله . میخوام بدونم سمند های 92 بازم مشکلات قبلی رو دارن یا نه ؟؟؟

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال : من میخوام سمند ef7 پایه گاز سوز 92 ثبت نام کنم . الان به نظر شما اینو بخرم خوبه یا یه زانتیا مدل 83 - 84 ؟؟؟ یه اگه ماشینی مد نظرتون هست بگین قیمت همون حول و حوش 28 - 30 ت .
    یکی از این سمند خوب میگه و میگه عالیه و فلاااان و یکی میاد میگه افتضاحه و ال و بله . میخوام بدونم سمند های 92 بازم مشکلات قبلی رو دارن یا نه ؟؟؟
    سلام اگه رو این سمندهای اف7 قطعات اصلی بزارن واقعا ماشین عالی هست. درمورد مدل های 92 هم باید بگم تا الان که من نشنیدم مشکل داشته باشن . ما خودمون هم یکی همین مدل 92 داریم حدودا 1000 تا کار کرده الحمدا... تا الان مشکلی نداشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من به شخصه اخبار سمند رو دنبال می کنم. به نظر می رسه که مشکل سوختن واشر سر سیلندر از سال 92 دیگه برطرف شده. حتی شایعاتی مبنی بر حل شدن مشکل اویل ماژول هم به گوش می رسه.
    اما دو تا راهنمایی از من: اگه خواستین سمند بگیرین، EF7 بنزینی بگیرین. هم این که مشکلاتش کمتره، هم این که مصرف سوختش کمتره. بیشتر مشکلات این موتور مربوط به نمونه های گاز سوز بوده.
    مورد دوم اینه که زانتیا نه ماشین ایمنیه، نه مصرف سوخت خیلی شاهکاری داره. به علاوه ماشین کار کرده اونم از سال 82-83 ریسکش بالاست. اگه با قیافه ی تندر می تونید کنار بیاید ماشین بسیار خوبیه. بد نیست ببینید دست دومش گیرتون میاد یا نه. 206 دست دوم رو پیشنهاد نمیکنم چون 206 ماشینیه که اوایلش خوبه. از یه حدی به بعد میفته تو خرج. تو رنج قیمتی که گفتین رانا هم هست که البته باز هم باید ببینید ازش خوشتون میاد یا نه. در کل انتخاب با خودتونه.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام دوستان
    من خرداد 91 یکی داشتم که بعد از 2200 کیلیومتر کارکرد روغن ریزی داشت و البته خرابی ایموبلایزر که به دلایلی 2 ماه بعد فروختمش

الان 1 ماهه دوباره مهر 92 خریدم
    تا الان تقریبا 2000 کیلومتر کارکرد داشته
    الحمدالله هیچ مشکلی نداره حتی ,مشکلات ریز و معمول که خیلی وقتا توی ماشین های ایرانی پیش میاد

ولی باز پیشنهاد بنده ef7 بنزینی است و یا 405 slx با موتور tu5 که حتی من برتر از سمند میدونمش

هر چند هم که ef7 ماشین بدی باشه بهتر از زانتیا 83 است که حدود 9 سال کارکرده
    از طرفی هم زانتیا هم ماشین پر خرجیه ,هم بخاطر قدرتش تمام صاحبینش تا میتونند بهش گاز میدند به جز موارد خاص

سمند 2 سال گارانتی داره اگه موتورتم سوخت یا واشر سر سیلندر سوزوند یک ریال هم شما خرج نمیکنی
    در صورتی که همون زانتیا در بهترین حالت الان فقط باید ازش لنت عوض کنی که همین یک قلم 140 تا 160 برات آب میخوره
    Last edited by hossein.az; 09-11-2013 at 20:47.

5. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بچه ها سمند اف 7 که ما گرفتیم رو شیشش نوشته رنگ سفید دو پوششه منظورشون از این رنگ دو پوششه چیه؟ مزیت خاصی داره؟ فقط سمندها اینطوری هستن یا سایر محصولات ایرانخودرو هم دارای رنگ دوپوششه هست؟ و اینکه کدوم مدل به بعد دارای رنگ دوپوششه هستن؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

بچه ها سمند اف 7 که ما گرفتیم رو شیشش نوشته رنگ سفید دو پوششه منظورشون از این رنگ دو پوششه چیه؟ مزیت خاصی داره؟ فقط سمندها اینطوری هستن یا سایر محصولات ایرانخودرو هم دارای رنگ دوپوششه هست؟ و اینکه کدوم مدل به بعد دارای رنگ دوپوششه هستن؟
    این مربوط به نحوه ی رنگ کاری ماشین است
    سفید دو پوششه به معنی پاشش دو لایه رنگ روی خودروست و تمامی محصولات غیر متالیک همینطورند
    اما رنگ های متالیک 3 مرحله رنگ کاری دارند که مرحله ی آخری پاشش ذرات اکلیلی و کیلر رویی رنگ هست ,اگر توی آفتاب به یک ماشین متالیک دقت کنید کاملا مشخصه

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    برادر من هم از سمند ef7 بنزینی استفاده می کنه و خیلی راضیه. فروردین 91 تحویل گرفت و تا الان راضی بوده.
    فقط یک ایراد داشت که نمی دونم تو مدل 92 برطرف شده یا نه و اون اینکه پمپ بنزین زیر صندلی عقب قرار داره و اگر یک آدم سنگین وزن وسط صندلی عقب بنشینه سر پمپ بنزین می شکنه !

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

رادیات سمند من الومنیومییه داره از قسمت بالا آب می ده که بردم رادیات ساز ها همشون گفتن50 هزار تومان هزینه درست کردنشه ولی دوستم که مکانیک درجه یک است گفت فردا بیار با چسب درستش می کنم نظرتون چییه آیا درست می شه یا نه ببرم رادیات ساز؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

این مربوط به نحوه ی رنگ کاری ماشین است
    سفید دو پوششه به معنی پاشش دو لایه رنگ روی خودروست و تمامی محصولات غیر متالیک همینطورند
    اما رنگ های متالیک 3 مرحله رنگ کاری دارند که مرحله ی آخری پاشش ذرات اکلیلی و کیلر رویی رنگ هست ,اگر توی آفتاب به یک ماشین متالیک دقت کنید کاملا مشخصه
    بااین حساب که شما گفتید دوپوششه بودن اصلا مزیتی حساب نمیشه که بخوان با نوشتن رو شیشه ماشین تبلیغش کنن....!
    دوست عزیز حتما مزیت خاصی هست که جدیدا رو ماشین نوشتن.و اگه تمام ماشین های غیر متالیک دو پوششه بودن چرا قبلا این را نمینوشتن؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ما خودمون یکی از همین ef7 ها رو حدود 4 سال پیش از اون موقع تا حالا براش هیچ مشکلی پیش نیومده.فقط لنتا و روغن و .. رو تعویض کردیم که عادیه برای این کارکرد طولانی.
    البته ما اون سری اولیا رو خریدیم جدیدا رو خبر ندارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •