تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 323 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان خواستم نقرا ای این گوشی رو از گوشی شاپ بخرم عکسش در پست قبلی هست گفت گارانتی اصلی نداره فقط پارسه هست و آیا بدون گارانتی با گارانتی دارش فرق داره ورژن گوشی و دیگر امکانات ؟
    بدون گارانتی گفت 360 هزاره 16 گیگش

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

تفاوت نوکیا X6 16 gb با X6 8gb :
    x6 16 gb :
    رنگ بندی : سیاه / سیاه - سفید/صورتی - سفید/زرد (نوار های فلزی کنار LCD نوک مدادی می باشد)
    حافظه داخلی : 16GB
    بلوتوث استریو : Bluetooth version 2.0 with Enhanced Data Rate
    فلش پلیر : Flash Lite 3.0
    هدست : (Nokia Stereo Headset (WH-701
    شارژ از طریق USB : ندارد
    X6 8 gb :
    رنگ بندی : سیاه - لاجوردی - ارغوانی (نوار های فلزی کنار LCD نقره ای می باشد)
    حافظه داخلی : 8GB
    بلوتوث استریو : Stereo Bluetooth version 2.1 with Enhanced Data Rate
    فلش پلیر : Flash Lite 3.1
    هدست : Nokia Stereo Headset WH-205
    شارژ از طریق USB : دارد

دوستان 8 گیگش فلش پلیر 3.1 هست فرقش با 16 گیگ چیه ؟

این یعنی چه ؟

اینکه با پک اسپشیال هست یا نه؟

سلام دوستان

این پست رو یکی از دوستان p30 داده میخواستم ببینم تا چه حد درسته و گوشی شما هم همین مشکلات رو داره

سلام.من دوستم x6 داره.عیباشو میگم بعد تصمیم بگیر.
    1.دوربین چرت. 2.زیر نور هیچی نمیبینی. 4.صحفه لمسی ضعیف در کار با دست
    4.که خیلی مهمه.وقتی میری تو گالری (قسمت.آهنگ.عکس.فیلم.) سه حالت داره
    1.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
    2.حالت نورمال.گوشی یه چند دیقه هنگ میکنه بعد میره تو گالری.
    3.حالت بد.گوشی هنگ میکنه و باید ریستش کنی.
    من خودم این مشکلات رو دیدم

:
    راسته این حرف ها ؟

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

دوستان اگه بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم اصلی هست به شرکت نوکیا سریال گوشی رو اس ام اس کنم ؟

یه مدت که بگذره،خوب میشه.
    اولش زیاد شارژ تموم می کنه ولی به مرور زمان خوب میشه.
    شما سعی کنید تا وقتی که شارژ تموم شد،بزنید شارژ کنید و بزارید کاملآ هم شارژ بشه.

همه ی باتری ها داغ می کنه،فکر کنم به خاطر جنس گوشی هستش که حرارت رو زودتر منتقل می کنه.

من از 100، 80 بهش می دم.
    مشکلات:
    1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
    2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
    3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره

نقاط قوت:
    1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره
    2- دوربین مناسب
    3- صدای باکیفیت در هندزفری

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

راسته این حرف ها ؟

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

دوستان اگه بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم اصلی هست به شرکت نوکیا سریال گوشی رو اس ام اس کنم ؟
    نه خیر اینا همش تکذیب میشه
    دوربینش در حد خودش هست و کیفیتش هم متوسطه
    صفحه نمایش قدرتش خیلی عالیه و پاسخدهی خوبی داره
    .حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
    اینا که همش چرته
    من خودم 16 گیگ دارم الان حدود 3000 تا عکس 1600*900 دارم همش رو باز میکنه+کلی فیلم و شو و آهنگ تقریبا 3 گیگش خالیه و گالری هیچ مشکلی نداره فقط چون عکسها رو به صورت Thumbnails باز میکنه ممکنه چند ثانیه طول بکشه ولی گالری در آن واحد باز میشه
    صفحه نمایش هم زیر نور خورشید مشکل داره ولی نه اینکه هیچی نشه بخونی

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

من از 100، 80 بهش می دم.
    مشکلات:

نقاط قوت:
    2- دوربین مناسب
    تایید میشه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دقيقا .. همونطور كه قبلا هم عرض كرده بودم روي گوشي من در حدود يك گيگ و خورده اي آهنگ مجاز بود ... گوشي من = ايكس 6 16 گيگ!
    گوشی گارانتی دار اصلیش فقط مشکیه یا نقره ای و رنگ های دیگه اش هست الان که فقط میگن مشکی 16 گیگ گارانتی اصلی داره و 8 گیگش گارانتی اصلی داره و بقیه متفرقه هستن که ارزشی ندارن من چی کار کنم بخاطر گارانتی 8 گیگ بگیرم یا بدون گارانتی ؟
    و خش خش اسپیکر تو صدای بلند همیشه هست یا واسه آهنگ های بی کیفیته من عشقم صدای گوشیه کمک

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

سلام دوستان
    میخواستم یه تستی انجام بدین. وقتی که آهنگ گوش میکنین به منوی option برین و وارد setting شوید و اونجا بالانس اسپیکرهای گوشیتون رو تست کنین و ببینید آیا بین اسپسکر بالایی و پایینی گوشی خود تفاوت صدا وجود داره. مثلآ گوشی من اسپیکر بالاییش صدای بیشتر و تیز تری رو پخش میکنه و اسپیکر پایینی صدای بم تری داره.
    من گوشیمو بردم گارانتی و اسپیکرهامو تعویض کردن البته پس از قانع کردن گارانتی که این گوشی مشکل داره و صداش خش خش میکنه. پس از اینکه گوشیو از گارانتی گرفتم صدا خش خش نداره دیگه ولی این مشکل رو همچنان داره. یعنی همین تفاوت صدا.
    از دوستان عزیز تقاضای انجام این کار رو دارم.
    با تشکر
    دوستان برای شما هم اسپیکرش تو اخرین حد ولوم نویز داره؟

من تو سایت نوکیا نماینده اهواز بود تماس گرفتم ازیت کرد و شرکت رو گفتم گفت سایت به روز نشده و اون نماینده ما دیگه نیست و چند تلفن داد تو اهواز و اکثرآ گفتن ما نماینده نوکیا نیستیم و اونایی هم که گفتن هستیم گفتن گارانتی نداریم و تو اهواز معنی نداره گارانتی اینجا هر دن بیلیه گارانتی

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

خيلي ممنون از راهنماييتون. ببخشين من تازه واردم خواستم از پستتون تشكر كنم اما هنوز خوب با قوانين انجمن آشنا نشدم. فعلا تشكرم رو اينجوري اعلام مي كنم تا بعد كه ياد بگيرم.

راستي من امروز رفتم و به خيلي از مغازه ها سر زدم. در حال حاضر ايكس شش فقط رنگ نقره اي و مشكي، آبي و مشكي و تمام مشكي داره. من رنگ صورتي روي مشكي رو خيلي دوست دارم اما انگار از اول وارد بازار ايران نشده. اگه كسي اين رنگ گوشي رو داره اعلام كنه ممنون ميشم.
    به نظرتون گوشي رو بخرم يا باز هم صبر كنم كه رنگي كه مي خوام بياد؟ قيمت هايي كه امروز گرفتم از 380 هزار تومن بود تا 390. يكي از فروشنده ها امروز بهم گفت كه تا چند روز بعد باز هم گرون تر ميشه و بهتره گوشي رو زودتر بخرم. نظر شما چيه؟
    راستي اين هم درسته كه عوض كردن قاب گوشي باعث ضعيف شدن آنتن دهي ميشه؟
    پيشاپيش از توجهتون ممنونم.
    آره با طرح هدفمند کردن یارانه ها میره بالای 400 هزار تومان تا مدتی

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

باید نرم افزار ها رو اگرSISهستن ساین کنید مگه نمیشه الان برنامه سیس رو گوشی ریخت نصب کرد عادی ؟

يه چيز ديگه دوستان!
    از كساني كه آشنايي كامل با گوشي دارن و يا ازش استفاده كردن خواهش مي كنم به اين سئوال جواب بدن.
    اونايي كه ميگن ايكس شش با مدل دوصفرش متفاوت هست، ادعا مي كنن كه جي پي اس ايكس شش معمولي، راهنماي صوتي رو ساپورت نمي كنه اما ايكس شش دو صفر راهنماي صوتي داره. اگه تو بررسي هاي تخصصي سايت جي اس ام هم نگاه كنين نداشتن راهنماي صوتي جي پي اس رو يكي از نقاط ضعف گوشي حساب كرده.
    با اين حساب و بدون توجه به دوصفر بودن يا نبودن - چون به نظرم اين قضيه كاملا شايعه هست- بالاخره متوجه نشدم كه ايكس شش راهنماي مسير يابي صوتي داره يا نه؟ و اگه نداره با آپديت درست ميشه يا نه؟
    nokia-n95 این قضیه رو شما ثابت کنید در تخصص شما هست دوست گل من و آیا گوشی ارزون تر میشه یا نه ؟

سلام
    گوشیم یه مشکلی داره اگه ماله شماهم داره بگین خیالم راحت شه
    وقتی صدارو تا اخر میبرم خش خش میکنه باندش
    دوستان جواب بدین ؟

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

سلام دوستان:
    امشب رفتم محافظ ال سی دی گرفتم،ولی یه وقت خوب کار می کنه،یه وقت هم اونقدر باید فشار بدی تا کار کنه،یه وقت هم اصلآ کار نمـــــی کنه!
    مگه ضد خش نیست محافظ ال سی دی فایده اش چیه ؟

راستي دوستان من امروز گوشيم رو گرفتم با گارانتي، 375 هزار تومن شد. البته 16 گيگ هست.

به تمام دوستاني كه بين ويواز و ايكس شش موندن توصيه مي كنم كه تا زماني كه ايكس شش رو دستشون نگرفتن و باهاش كار نكردن، تصميمشون رو نگيرن. اول اينكه گوشي يه چيز سليقه اي هست و بستگي به توقعات فرد از يه گوشي داره.
    براي خود من كيفيت صدا، ساپورت برنامه ها و زيبايي مطرح بود. پدرم بهم مي گفت ويواز بگيرم چون ظاهر قشنگي داره و دخترونه اس و ايكس شش رو جالب نميديد اما امروز كه گرفتم و خودش باهاش كار كرد كاملا نظرش عوض شد. ايكس شش يه گوشي شيك و زيباست. طراحي ايكس شش بسيار منحصر به فرد هست و محيط گوشي هم بسيار زيباست و منوها با افكت هاي زيبايي باز و بسته ميشن و ضمن اينكه زيبايي هاي ويواز رو هم قبول دارم اما به نظر من (نظر شخصيم) ايكس شش هم در زيبايي چيزي از ويواز كم نداره.

---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

درسته ان 97 ، 5.4 بود و ايكس 6 ، 5.2 . به هم نزديك بودن و اشتباه نوشتم.

ممنون كه تصحيح كردين.
    صدا ی گوشی چطوره مبارک باشه ؟

alex_pk :
    پست ها ادغام شدند.
    لطفا از ارسال پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کوتاه خود داری کنید.
    در اینگونه مواقع میتونید پست قبلیتون رو ویرایش کنید.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

t2download عزیـــز پست های پشت سرهم ارسال نکنیـــد فکر نکنیــد مدیریتی وجود نداره !
    پست های شما ثبــت شده و همه یکجــا تو یـه پست ادغام میشــن
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه aga hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه چند تا بازی و برنامه نصب می کنم ولی گوشی نصب نمی کنه!
    باید -- کنم گوشی رو؟
    گوشیم مدل x6 8gig هست

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دوستان یه چند تا بازی و برنامه نصب می کنم ولی گوشی نصب نمی کنه!
    باید -- کنم گوشی رو؟
    گوشیم مدل x6 8gig هست
    سلام دوست عزیز چه اروری میده موقع نصــب ؟
    گوشیتون ورژن جدید اگه باشه هـک نمیشــه . برای هـک کردن باید فایل های کوک شده رو فلش کنی رو گوشیتون
    موفق باشید!

داره خودمونی میشه aga hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ارور نمیده فقط اونا رو اجرا نمی کنه

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من از 100، 80 بهش می دم.
    مشکلات:

نقاط قوت:
    2- دوربین مناسب

تایید میشه

amin jan چرا تآیید میکنی مگه صداش ضعیفه شنیدم قوی هست مانند 5800

t2download عزیـــز پست های پشت سرهم ارسال نکنیـــد فکر نکنیــد مدیریتی وجود نداره !
    پست های شما ثبــت شده و همه یکجــا تو یـه پست ادغام میشــن
    موفق باشید!
    با سلام عزیز من - من منظوری نداشتم از ارسال پی در پی پست من 1 ماهی هم نبودم فکر نکنید برای افزایش درجه پست میدم من گوشی می خوام بخرم حساس هستم سالی هست بررسی میکنم این دلیلشه عزیزم
    اگه شک دارید من حاظر هستم تعداد پست های من 0 بشه .
    با تشکر از شما و اون پست ها را در زمان 3 ساعتی که صفحات قبل را خوندم ارسال کردم .
    با این حال بیشتر دقت میکنم .

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

t2download جان مي بينم كه سري به تمام پست هاي قبلي زدي.
    راستش اين حرفاي پائين كذب محضه!
    1((.دوربین چرت. 2.زیر نور هیچی نمیبینی. 4.صحفه لمسی ضعیف در کار با دست
    4.که خیلی مهمه.وقتی میری تو گالری (قسمت.آهنگ.عکس.فیلم.) سه حالت داره
    1.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
    من خودم این مشکلات رو دیدم ))

حتما دوستي كه اين چيزا رو نوشتن از جاي نامطمئن گوشيشون رو خريدن.
    مخصوصا اون سه حالتي كه مربوط به گالري هست. گالري سريع باز ميشه و تو لد عكس ها يه مكث خيلي كوچيك داره.
    تا حالا هم ن كه نديدم هنگ كنه. ولي در كل گوشي اي نيست كه بخواي باهاش بازي هاي سنگين اجرا كني و بهتره بازي هاي سبك رو روش بريزي.
    دوربينش هم واقعا خوبه. حالا سرم خلوت شد چندتا عكس ميذارم كه توانايي عكس گرفتن اين گوشي رو بهتون نشون بدم. يه فيلم هم گرفته بودم ولي به خاطر لرزش زياد دستم از گذاشتنش منصرف شدم.

راجع به صفحه ي لمس هم كه ديگه چي بگم اين گوشي رو همه به اين ويژگي كه تاچ فوق العاده اي داره ميشناسن.

در مورد سئوالي هم كه راجع به كيفيت اسپيكر پرسيده بودي بايد بگم ايكس شش صداي خيلي واضح و خوبي داره.

در كل براي اينكه نقاط ضعف و قوت گوشي رو بهتر بشناسي به نظرم بررسي تخصصي سايت جي اس ام خيلي خوب و موثقه.

و اما از كجا بخري... با اين شرايطي كه نوشي بايد از همشهري هات كه بهشون اعتماد داري بپرسي كدوم مغازه هست كه گوشي هاي خوب ميفروشه و سابقه ي خوبي داره و براي گارانتي فرعي هم خدمات خوبي ارائه ميده. وگرنه چون نمايندگي ها غيرفعالن تو شهرتون يا بايد بري يه شهر ديگه مثل تهران بخري يا همين كارو بكني.

11. 3 کاربر از hamesterlibera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •