دوستان خواستم نقرا ای این گوشی رو از گوشی شاپ بخرم عکسش در پست قبلی هست گفت گارانتی اصلی نداره فقط پارسه هست و آیا بدون گارانتی با گارانتی دارش فرق داره ورژن گوشی و دیگر امکانات ؟
بدون گارانتی گفت 360 هزاره 16 گیگش
دوستان خواستم نقرا ای این گوشی رو از گوشی شاپ بخرم عکسش در پست قبلی هست گفت گارانتی اصلی نداره فقط پارسه هست و آیا بدون گارانتی با گارانتی دارش فرق داره ورژن گوشی و دیگر امکانات ؟
بدون گارانتی گفت 360 هزاره 16 گیگش
دوستان 8 گیگش فلش پلیر 3.1 هست فرقش با 16 گیگ چیه ؟
این یعنی چه ؟
اینکه با پک اسپشیال هست یا نه؟
راسته این حرف ها ؟
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
دوستان اگه بدون گارانتی بگیرم از کجا بفهمم اصلی هست به شرکت نوکیا سریال گوشی رو اس ام اس کنم ؟
یه مدت که بگذره،خوب میشه.
اولش زیاد شارژ تموم می کنه ولی به مرور زمان خوب میشه.
شما سعی کنید تا وقتی که شارژ تموم شد،بزنید شارژ کنید و بزارید کاملآ هم شارژ بشه.
همه ی باتری ها داغ می کنه،فکر کنم به خاطر جنس گوشی هستش که حرارت رو زودتر منتقل می کنه.
من از 100، 80 بهش می دم.
مشکلات:
1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره
نقاط قوت:
1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره
2- دوربین مناسب
3- صدای باکیفیت در هندزفری
نه خیر اینا همش تکذیب میشه
دوربینش در حد خودش هست و کیفیتش هم متوسطه
صفحه نمایش قدرتش خیلی عالیه و پاسخدهی خوبی داره
اینا که همش چرته.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
2.حالت نورمال.گوشی یه چند دیقه هنگ میکنه بعد میره تو گالری.
3.حالت بد.گوشی هنگ میکنه و باید ریستش کنی.
من خودم 16 گیگ دارم الان حدود 3000 تا عکس 1600*900 دارم همش رو باز میکنه+کلی فیلم و شو و آهنگ تقریبا 3 گیگش خالیه و گالری هیچ مشکلی نداره فقط چون عکسها رو به صورت Thumbnails باز میکنه ممکنه چند ثانیه طول بکشه ولی گالری در آن واحد باز میشه
صفحه نمایش هم زیر نور خورشید مشکل داره ولی نه اینکه هیچی نشه بخونی
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
تایید میشه
گوشی گارانتی دار اصلیش فقط مشکیه یا نقره ای و رنگ های دیگه اش هست الان که فقط میگن مشکی 16 گیگ گارانتی اصلی داره و 8 گیگش گارانتی اصلی داره و بقیه متفرقه هستن که ارزشی ندارن من چی کار کنم بخاطر گارانتی 8 گیگ بگیرم یا بدون گارانتی ؟
و خش خش اسپیکر تو صدای بلند همیشه هست یا واسه آهنگ های بی کیفیته من عشقم صدای گوشیه کمک
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
دوستان برای شما هم اسپیکرش تو اخرین حد ولوم نویز داره؟
من تو سایت نوکیا نماینده اهواز بود تماس گرفتم ازیت کرد و شرکت رو گفتم گفت سایت به روز نشده و اون نماینده ما دیگه نیست و چند تلفن داد تو اهواز و اکثرآ گفتن ما نماینده نوکیا نیستیم و اونایی هم که گفتن هستیم گفتن گارانتی نداریم و تو اهواز معنی نداره گارانتی اینجا هر دن بیلیه گارانتی
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
آره با طرح هدفمند کردن یارانه ها میره بالای 400 هزار تومان تا مدتی
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
باید نرم افزار ها رو اگرSISهستن ساین کنید مگه نمیشه الان برنامه سیس رو گوشی ریخت نصب کرد عادی ؟
nokia-n95 این قضیه رو شما ثابت کنید در تخصص شما هست دوست گل من و آیا گوشی ارزون تر میشه یا نه ؟
دوستان جواب بدین ؟
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
مگه ضد خش نیست محافظ ال سی دی فایده اش چیه ؟
صدا ی گوشی چطوره مبارک باشه ؟
alex_pk :
پست ها ادغام شدند.
لطفا از ارسال پست های پشت سر هم با فاصله زمانی کوتاه خود داری کنید.
در اینگونه مواقع میتونید پست قبلیتون رو ویرایش کنید.
t2download عزیـــز پست های پشت سرهم ارسال نکنیـــد فکر نکنیــد مدیریتی وجود نداره !
پست های شما ثبــت شده و همه یکجــا تو یـه پست ادغام میشــن
موفق باشید!
دوستان یه چند تا بازی و برنامه نصب می کنم ولی گوشی نصب نمی کنه!
باید -- کنم گوشی رو؟
گوشیم مدل x6 8gig هست
سلام دوست عزیز چه اروری میده موقع نصــب ؟
گوشیتون ورژن جدید اگه باشه هـک نمیشــه . برای هـک کردن باید فایل های کوک شده رو فلش کنی رو گوشیتون
موفق باشید!
من از 100، 80 بهش می دم.
مشکلات:
1- صدای خارجی چندان قوی نیست.
2- سرعت خروج از برنامه ها پایینه.
3- تو میزیک پلیر جستجوی آهنگ نداره
نقاط قوت:
1- صفحه تاچ خازنی فقط جون می ده واسه لمس کردن. عالمی داره
2- دوربین مناسب
3- صدای باکیفیت در هندزفری
تایید میشه
amin jan چرا تآیید میکنی مگه صداش ضعیفه شنیدم قوی هست مانند 5800
با سلام عزیز من - من منظوری نداشتم از ارسال پی در پی پست من 1 ماهی هم نبودم فکر نکنید برای افزایش درجه پست میدم من گوشی می خوام بخرم حساس هستم سالی هست بررسی میکنم این دلیلشه عزیزم
اگه شک دارید من حاظر هستم تعداد پست های من 0 بشه .
با تشکر از شما و اون پست ها را در زمان 3 ساعتی که صفحات قبل را خوندم ارسال کردم .
با این حال بیشتر دقت میکنم .
t2download جان مي بينم كه سري به تمام پست هاي قبلي زدي.
راستش اين حرفاي پائين كذب محضه!
1((.دوربین چرت. 2.زیر نور هیچی نمیبینی. 4.صحفه لمسی ضعیف در کار با دست
4.که خیلی مهمه.وقتی میری تو گالری (قسمت.آهنگ.عکس.فیلم.) سه حالت داره
1.حالت خوب.گوشی صحفش سفید میشه.بعد تم و بعد صحفه گالری.که شاید 40 ثانیه طول بکشه.
2.حالت نورمال.گوشی یه چند دیقه هنگ میکنه بعد میره تو گالری.
3.حالت بد.گوشی هنگ میکنه و باید ریستش کنی.
من خودم این مشکلات رو دیدم ))
حتما دوستي كه اين چيزا رو نوشتن از جاي نامطمئن گوشيشون رو خريدن.
مخصوصا اون سه حالتي كه مربوط به گالري هست. گالري سريع باز ميشه و تو لد عكس ها يه مكث خيلي كوچيك داره.
تا حالا هم ن كه نديدم هنگ كنه. ولي در كل گوشي اي نيست كه بخواي باهاش بازي هاي سنگين اجرا كني و بهتره بازي هاي سبك رو روش بريزي.
دوربينش هم واقعا خوبه. حالا سرم خلوت شد چندتا عكس ميذارم كه توانايي عكس گرفتن اين گوشي رو بهتون نشون بدم. يه فيلم هم گرفته بودم ولي به خاطر لرزش زياد دستم از گذاشتنش منصرف شدم.
راجع به صفحه ي لمس هم كه ديگه چي بگم اين گوشي رو همه به اين ويژگي كه تاچ فوق العاده اي داره ميشناسن.
در مورد سئوالي هم كه راجع به كيفيت اسپيكر پرسيده بودي بايد بگم ايكس شش صداي خيلي واضح و خوبي داره.
در كل براي اينكه نقاط ضعف و قوت گوشي رو بهتر بشناسي به نظرم بررسي تخصصي سايت جي اس ام خيلي خوب و موثقه.
و اما از كجا بخري... با اين شرايطي كه نوشي بايد از همشهري هات كه بهشون اعتماد داري بپرسي كدوم مغازه هست كه گوشي هاي خوب ميفروشه و سابقه ي خوبي داره و براي گارانتي فرعي هم خدمات خوبي ارائه ميده. وگرنه چون نمايندگي ها غيرفعالن تو شهرتون يا بايد بري يه شهر ديگه مثل تهران بخري يا همين كارو بكني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)