تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 432 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز بابت جوابتون ممنون

وای گفتید 14!!!!!متاسفانه اکثر نمره هام حول و حوش12 و 13 هست و پس نمیتونم کاری کنم

یه سئوال دیگه.وقتی داشتم چارت درسی کاردانی نرم افزار رو برای دانشگاه علمی کاربردی میدیدم متوجه شدم کلی با چارت درسی پیام نور فرق داره.میخواستم بدونم اون درسهایی که تو چارت علمی کاربردی برای کاردانی هست رو دوباره باید پاس کنم؟؟؟

مثلا تو پیام نور واحدی تحت عانوان طراحی وب و زبان تخصصی 2 و 3 نداریم.اونارو باید دوباره پاس کنم
    بله بچه های نرم افزار 3 تا زبان تخصصی دارن . طراحی وب هم شامل همون آموزش زبان html , php و جاوا اسکریپت و بعضیام با asp.net
    شما بخوای واحد تطبیق بدی ازتون ریز نمرات میخوان و چون اینارو پاس نکردی باید بگذرونی البته بعد از تایید مدرک کاردانی یا معادلش. احتمالش ضعیفه بزارن این واحدارو پاس نکنی به عنوان پیش نیازی چیزی میگن بگذرون. اگر 1 درس بود میشد معرفی با استاد گذروند

2. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من علمی کاربردی ترمی ثبت نام کردم و پول را بهشون دستی دادم میتونم پس بگیرم
    حالا موندم برم انصراف بدم غیر انتفایی ثبت نام کنم یا نه
    غیر انتفایی دورتر ولی علمی کاربردی نزدیکه خونمون هست
    رشته غیر انتفایی ict هست که بیشتر خوشم میاد تا الکترونیک که کاردانی ام بوده و قبول شدم غیر انتفایی
    استخدام هم دیگه جایی نیست که بگی این معتبره یا اون حالا نظر شما چیه؟
    دوست عزیز تحقیق کن اون مرکز غیرانتفایی که قیول شدی در چه سطحیه . چون جا با جا فرق داره .غیرانتفایی خوب داریم مثل سوره و واحد کار قزوین و مورد بدش کم نیست.
    من یکی از رفیقام علمی کاربردی میخوند ، چنتا واحدشو تو غیرانتفایی به عنوان مهمان گذرونده بود زیاد ازشون تعریف نمیکرد ومیگقت کلاسای خودشون بهتره .
    ولی در کل اگر شرایط فراهم باشه منم غیرانتفاییو به علمی کاربردی ترجیح میدم.

حالا اگه رفتی ثبت نام بیزحمت اگه ممکنه ممون میشم ازشون بپرسی میشه یکی از علمی کاربردی بیاد غیرانتفایی یعنی کنکور بده بعدش اگر قبول شد واحداشو از علمی کاربردی تطبیق بزنه تو غیرانتفایی ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بله بچه های نرم افزار 3 تا زبان تخصصی دارن . طراحی وب هم شامل همون آموزش زبان html , php و جاوا اسکریپت و بعضیام با asp.net
    شما بخوای واحد تطبیق بدی ازتون ریز نمرات میخوان و چون اینارو پاس نکردی باید بگذرونی البته بعد از تایید مدرک کاردانی یا معادلش. احتمالش ضعیفه بزارن این واحدارو پاس نکنی به عنوان پیش نیازی چیزی میگن بگذرون. اگر 1 درس بود میشد معرفی با استاد گذروند
    ممنون بابت پاسختون

آخه میدونید چیه چارت درسیمون خیلی فرق داره.شاید بگم 40 واحد غیر مشترک داریم.اگه این 40 واحدو با 70 واحد کارشناسی بخوام پاس کنم که بیچاره میشم!!!!!!!

دوستان دیگه خبری درباره این موشوع ندارن

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آخه میدونید چیه چارت درسیمون خیلی فرق داره.شاید بگم 40 واحد غیر مشترک داریم.اگه این 40 واحدو با 70 واحد کارشناسی بخوام پاس کنم که بیچاره میشم!!!!!!!
    مگه میشه تا این حد فرق داشته باشه؟!!

دوستان اطلاعی دارن که ثبت نام پودمانی 27 ام این ماه هستش یا ماه اینده؟!
    قبلا کسی کارشناسی رو امتحانش رو داده که ما بدونیم چقد باید سطحمون خوب باشه که تهرون قبول شیم بکنیم بیایم تهران؟!

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

مگه میشه تا این حد فرق داشته باشه؟!!
    بله چارتشو دیدم

جزء طراحی الگوریتم و ساختمان داده و مدار منطقی و چند تا درس دیگه بقیه واحد ها یکی نیست!!!!!

نمیدونم چرا اینطوریه

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله چارتشو دیدم

جزء طراحی الگوریتم و ساختمان داده و مدار منطقی و چند تا درس دیگه بقیه واحد ها یکی نیست!!!!!

نمیدونم چرا اینطوریه
    فکر کنم چون تو علمی کاربردی رشته های مثل نرم افزار و IT و ITC به صورت ناپیوسته دانشجو میگیرن و وارد کارشناسی که میشی رشته ها گرایشی میشه و دروس تخصصی گرایشها تفاوت دارن ، اینطوری شده .
    ولی تو مقطع کارشناسی پیوسته سراسری و پیام نور و آزاد گرایشی نیستن
    الان که شما اینطوری گفتی قضیه جالب شد برام. منم رفتم یه سرچ زدم برای چارت دروس پیام نور و آزاد رشته خودم it . دیدم راست میگی یه سری دروس باهم تفاوت دارن
    البته دروس پایه و عمومی زیاد فرقی ندارن مثلا تو پیام نور یا آزاد 2 ریاضی پاس میکنن تو علمی کاریردی یدونه یا اونجا معادلات دیفرانسیل دارن اینجا ما ریاضیات مهندسی داریم که دیفرانسیل درس میدن در واقع همونه اسمش فرق میکنه.

اما دروس اصلی و تخصصی چنتا از درسا فرق دارن . حالا ممکنه اینجا اسم درسا فرق کنه ولی محتوا مطالب شاید یکی باشن مثلا :
    درس مدیریت پروژه های فناوری اطلاعات تو علمی کاربردی با درس مدیریت و کنترل پروژه های فناوری اطلاعات تو پیام نور یا مستند سازی با شیوه ارائه مطالب و ...
    اینجا باید معادل سازی کرد مثلا دید تو یه درسی در علمی کاربری سر فصل دروس چیا گفته شده درس مشابهش تو پیام نور یا آزاد چیه و چیا درس میدن. اینم کار کارشناس و مدیر گروهه . البته به این آسونیا هم نیست وقضیه یخورده پیچیدس و شاید زیر بار نرن .

امیدوارم مشکلت حل بشه.

8. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یه سوال فنی داشتم...

واسه کنکور کاردانی ناپیوسته ترمی چه درسایی رو باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یه سوال فنی داشتم...

دوست عزیز کنکور کاردانی کلا برداشته شده بدون ازمون و از روی معدل کل برمیدارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه سوال فنی داشتم...

کلا کنکور برای مقطع کاردانی چه برای ترمی و چه برای پودمانی علمی کاربردی برداشته شده و شرط معدل است ، یعنی اون کسی که معدل دیپلم یا پیش دانشگاهیش بالا باشه توی انتخاب محل دانشگاه توی اولویت قرار میگیره.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از اشناها تو دانشگاه علمی کاربردی که قبول شدم و انصراف دادم هست گفت اینجا بهتره از غیر انتفایی منم دوباره فردا میخوام برم علمی کاربردی ثبت نام کنم و غیر انتفایی پیشتازان را بیخیال بشم چند روز پیش علمی کاربردی ثبت نام کردم بعد رفتم انصراف دادم حالا فردا دوباره میخوام برم ثبت نام کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •