تلویزیون دولتی ایران هم این خبرو تایید کرد!
سوالم اینه که من کد 12 رقی بسیج دارم ولی می خواستم راهنماییم کنید که مکانیک علوم تحقیقات بزنم یا مکانیک پرند دارم دیونه میشم از بس فکر کردم شما کامل توضیح بدید ممنون![]()
برق الکترونیک هم خوبه. اگه یه رشته ی توپ و درآمد زا می خوای، مهندسی پزشکی-بیو الکتریک رو بهت پیشنهاد می کنم. مکانیک در طراحی جامدات هم اگر جنبه (کشش !) داری خوبه.
تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد
سلام من کد 12 رقمی بسیج دارم ساکن تهران حالا من مکانیک پرند بزنم یا علوم تحقیقات کمک کنید کامل توضیح بدبد ممنون.
1- بله. اگه باور نمی کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر کنم شما هم مثل من هنوز نتونستی با خودت کنار بیای کدوم رشته رو انتخاب کنی!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- بله، همون کد هست. از آدرس:
می تونید دریافت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.![]()
[QUOTE=mohsen_rkh;4735422]1- بله. اگه باور نمی کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه می کنه این محسن !!!! محسن تو داری اینجا هدر میریا باید بری تو bbc و الجزیره این حرفاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنونم. فقط اگر ممکنه لطف کن و اسم اون (!) شبکه خبری رو یه جور دیگه بنویس (مثلاً بینش چند تا ستاره بذار) تا در P30World هم تخته نکردن!!!
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
حالا چرا ایران رو با این رنگ نوشتی کلک؟!!!![]()
چرا انقدر رشته IT کمه؟!
سراسری هم همینطوره؟!
به نظرتون چطوره؟! دانشگاه آزاد مشهد هم داره. خوبه؟
خدا رو شکر تمدید کردن اصلا رشته انتخاب نکرده بودم
بچه ها یه سوال من میخوام برم رشته مهندسی کامپیوتر به نظرتون دماوند بهتره یا پرند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)