اره منم شدم 13000 کشوری ولی امسال #میشود و میتوانیم# که زیر هزار رو دیگه حتمن بشویم!! تازه کلی هم تخفیف دادم.
در ضمن سال دوم یه معایبی داره یه محاسنی کی میگه سخت تره فقط باید تلاش کنین. به فکر یه دوست خر بزن! باشین که سال دومین نیازه براتون.
اره منم شدم 13000 کشوری ولی امسال #میشود و میتوانیم# که زیر هزار رو دیگه حتمن بشویم!! تازه کلی هم تخفیف دادم.
در ضمن سال دوم یه معایبی داره یه محاسنی کی میگه سخت تره فقط باید تلاش کنین. به فکر یه دوست خر بزن! باشین که سال دومین نیازه براتون.
سلام
ممنون از راهنمایی شماولی یه جای کار ایراد بزرگی داره. اون قسمتی که نوشتین 24 ساعت بعد یک هفته بعدو یک ماه بعد و... در وسط سال دچار مشکل میشین. به احتمال قوی در یک روز شما مواجه میشید با 10 تا از اون یک چهارم تست هایی که قرار بود بزنید یا شایدم بیشتر اونوقت اگر اون تاریخ شما مدرسه داشته باشین یا نتونین همه مباحث رو حل کنید ضربه بدی به روحیه شما وارد میشه. دوست عزیز توصیه من اینه در برنامه ریزی تون تجدید نظر کنید
![]()
خب این نگرانی نداره اگه بهمن میومدی میگفتی تا حالا چیزی نخوندم شاید میشد نگران شد.اکثر کنکوریا تابستون هیچی نمیخونندوستان من هم امدم ولی تا الان هیچی نخوندم !
یا اگر هم بخونن جدی نمیخونن.فارغ التحصیلی؟ اگه فارغ التحصیل هم باشی وقتت بیشتره و جای نگرانی نیست ولی به شرط اینکه
نگی پس من وقتم زیاده و دیر شروع کنی و کم بخونی..
اولا چرا 4000؟ خیلی بهتر اینا میتونی بشیدوست من امیدوارم موفق باشی
من به 4000 راضیم برام دعا کن
دوما اگه واسه 4000 بخونی میشی 6000 ....
باید برنامه ریزی کنین واسه برنامه ریزی درست یا با یه مشاور صحبت کنین تا کتاب کنکورت رو قورت بده نوشته ی بهروز فمی
سلام
بچه ها خواهش میکنم یکی به من کمک کنه ... دیگه نمی دونم چی کار کنم !!!!!!!!!!!!!! قاطی کردم ...
من میخوام با برنامه قلم چی پیش برم ولی نمی دونم با این همه تست از هر مبحث و کتاب چی کار کنم ؟
چه جوری شما تست هاتون رو در طی 2 هفته تقسیم می کنید ؟
از هر مبحث چقدر تست میزنین ؟ کل تست ها رو می زنید ؟ ؟؟؟؟ مثلا اگه یه فصل 200 یا 300 داشته باشه همه رو می زنین ؟
نحوه دوره تست هاتون چه جوری هست ؟ با دوره برنامه قلم چی هست ؟ اگه بله نحوه دوره فقط اونایی که مشکل داشتین رو تست میزنین یا تست جدید هم میزنید ؟
توی برنامه روزانه چند تا درس میذارین که هم به تست ها میرسین هم جزوه هاتون رو میخونین؟
در یک هفته برای دروس گسسته و فیزیک و شیمی و هندسه و دیفرانسیل چند روز اختصاص میدین ؟
تفرشی(انتشارات کتاب سبز) رو بگیر بخون
و اضافه كنم كه تا ميان جدي شروع كنن ميبينن با انبوهي از درس مواجه شدن و ميگن :حالا امسال كه ديگه دير شد ميذاريم سال بعد شروع ميكنيم!!!!
این کتاب کنکورت رو قورت بده همون کتاب خودم می توانم هست ؟ یا این دو تا کتاب جدااز هم هستن ؟
ممنون
این 2 تا کتاب 2 تا کتاب جداس نویسنده هاشون یکیه ولی کتابا با هم فرق میکنهاین کتاب کنکورت رو قورت بده همون کتاب خودم می توانم هست ؟ یا این دو تا کتاب جدااز هم هستن ؟
ممنون
کتاب کنکور قورت بده در مورد برنامه ریزی و چگونگی تست زدن و درس خوندنو....
کتاب خودم میتوانم یه دفتر برنامه ریزیه مثلا مثل دفتر برنامه ریزی قلم چی البته روشش کاملا با دفتر برنامه ریزی قلم چی فرق
میکنه.
من هم سال اول با کمبود وقت مواجه بودم به ازمون ها نمی رسیدم
ولی باید هر جور شده خودتونو به ازمون ها برسونید وگر نه عاقبتتون خدایی نکرده مثل من میشه!!!!!
دوستان شما همه قلم چی ثبت نام کردید ؟
کلاس هم میرید؟
اکثرا قلم چی ثبت نام کردن منم میخوام فردا برم واسه آزموناش ثبت نام کنم...دوستان شما همه قلم چی ثبت نام کردید ؟
کلاس هم میرید؟
اکثرا هم با کلاس مخالفن...اگه صفحه های قبل تاپیکو نگا کنین در موردش بحث شده
مگه مهلتش تموم ميشه كه ميخواين انقدر زود ثبت نام كنين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)