تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 215 از 469 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سوتی که همین 4 ماه پیش اتفاق افتاد
    اول ترم بود ما هم سیستم عامل داشتیم تو سایت بعد استاد اومد گفت اونایی که از کامپیوتر ترفندایی بلدن که مهمه و خیلیا نمیدونن بگن
    یکی گفت من به رجیستری واردم یکی هم گفت من میتونم با 4 تا کلمه از تکست داکیومنت ویندوزو ریستارت کنم .اقا یه دفه (سعیدیکی از دوستامه خیلیم بچه مثبته تو کلاس کنکور همکلاس بودیم) سعید بلند گفت استاد منم میتونم شکل ایکونارو عوض کنم. منو میگی من که غش کردم از خنده کل کلاسم رفت تو هوا استادم که کلی خندیدو تا اخر کلاس سوژه شده بود بیچاره تا اخر درس قرمز شده بودو همه بهش میخندیدن و هنوزم تیکه کلاممون اینه.

من متوجه نشدم کجاش خنده داشت که شما تا آخر سوژه اش کردین

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

بریبچس ...سوتی هاتون باحاله ...!!!!! ادامه بدین

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من متوجه نشدم کجاش خنده داشت که شما تا آخر سوژه اش کردین
    طرف گفته: ای کون ها !!!! به جای آیکون ها!!! تلفظ دقیق: /i:ku:n haa/

حالا این خنده نداشت؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

طرف گفته: ای کون ها !!!! به جای آیکون ها!!! تلفظ دقیق: /i:ku:n haa/

حالا این خنده نداشت؟
    شما که خودت یه پا سوتی هستی!!!!
    بابا منظورش این بود که عوض کردن آیکن ها کار خیلی خاصیه؟؟؟؟؟؟
    مثل اینه که بگی من بلدم نشسته غذا بخورم.
    __________________________________________________-
    بابام اینا داشتن میرفتن بیرون. شب هم بود. خواستم یهو اذیتشون کنم از بالا یه پارچ آب ریختم رو ماشین.
    یهو شیشه جلو یخ زد بابام هرچی از دهنش در اومد بهم گفت.
    طفلک تو این هوا یه ربع همون جلو واستاده بود تا شیشه باز بشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

__________________________________________________-
    بابام اینا داشتن میرفتن بیرون. شب هم بود. خواستم یهو اذیتشون کنم از بالا یه پارچ آب ریختم رو ماشین.
    یهو شیشه جلو یخ زد بابام هرچی از دهنش در اومد بهم گفت.
    طفلک تو این هوا یه ربع همون جلو واستاده بود تا شیشه باز بشه.
    اگه انقد زود یخ میزنه چرا تو راه یخ نزد؟؟؟یعنی چرا تا پایین اومدن و رسیدن به شیشه اون سوتیه قبلی هم که آره تازه گرفتم
    بچه ها از این به بعد هر کی سوتی تعریف میکنه باید یه جور توضیح بده که منطق من قثبول کنه اگه منطقی نیست یکم توضیح بدین

یه سوتی هم من دیشب دادم اومدم cd رایت کنم همه چیز رو آماده کردم نصفشم رایت شد اومدم دیدم اصلا cd نزاشتم تو سی دی رم

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نخ هیرم! همینی که من گفتم منظورش بود!! اونی که گفتی که اصلا" خنده نداشت!! تازه ندیدی مگه ایشون تو پستش واسه آیکون ~ نگذاشته بود!!!!

شوخی کردم...حالا تو گیر نده دیگه...بذار ملت بخندن!!
    همون برداشت من خنده دار تره!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه سوتی هم من دیشب دادم اومدم cd رایت کنم همه چیز رو آماده کردم نصفشم رایت شد اومدم دیدم اصلا cd نزاشتم تو سی دی رم
    چجوری بدون اینکه سی دی بزاری نصفش رایت شد ؟!!!! :تعجب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام عزيزان٬من عضو جديد اين فروم هستم٬بچه ها دمتون گرم ٬عجب تايپكي ساختين
    منم يه چند تا سوتي دادم كه يكي يكي براتون مي گم.
    يه شب دوستم قرار بود بياد دنبالم بريم بيرون٬منم كلي منتظرش بودم كه اين بچه زودي بياد٬از تو پنجره خونمون كه طبقه دوم هست و به سمت پاركينگ ديد داره داشتم نگاه مي كردم ببينم رسيده يا نه؟ ... خلاصه همين كه كه ماشين شبيه ماشين دوستم ديدم اومد تو پاركينگ واستاد ٬منم كفشمو پوشيدم رفتم پايين٬ دوستم هم زنگ زد ٬منم فكر كردم مي خواد خبرم كنه كه رسيده واسه همين reject كردم .يعني كه ميدونم اينحايي دارم ميام پايين(كاري كه هميشه مي كنيم)
    بعد بدو بدو رفتم سوار اون ماشينه شدم و ديدم هيچ صدا حركتي نمياد٬اخه منم داشتم با كيفم ور مي رفتم . همينكه سرمو بلند كردم ديدم يه پسر كلاه به سر چشماش شده داره زل زل نگام مي كنه٬يه جورايي هم بچه به حالت سكته در اومده بود٬منو بگو داشتم اب مي شدم مي رفتم تو چاه فاضلاب٬ فقط تو نستم بگم sorry sorry
    در و باز كردم و بدو بدو رفتم تو ساختمون٬كه ديدم دم در دختر همسايمون يه من ارايش كرده و كلي به خودش رسيده ٬با نازو عشوه مياد بيرون٬و همين كه ديد من از اون ماشي پياده شدم ٬اونم چشاش شبيه چشاي پسره شد٬ و اونم نكرد به روم نياره٬با كمال پر رويي پرسيد تو ماشين نامزدم چي كار مي كردي؟ چر كار داشتي باهاش؟؟!!!!!! :-O :O :-S
    منو بگو بيچاره٬بيرون رفتن بهم نيومده٬يه روز كه مي خوام برم بايد اينجوري ابروم پيش دختر همسايه بره!!!!!1 اي خاك بر سرم كه سوار ماشين پسر غريبه شدم٬ ابرو نمي ذارن كه واسه ادم.
    ولي خداييش خيلي حس بدي بود٬شايد اگه يه پسر اين كارو انجام بده معمولي تر بشه ولي واسه يه دختر خيلي افتضاحه :( :'(

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چجوری بدون اینکه سی دی بزاری نصفش رایت شد ؟!!!! :تعجب
    خوب واسه اینکه نمیدونم چرا رایت شد خوب اگه خطا میداد همون اول میفهمیدم شایدم چون ورژن nero من بالاست
    مگه برای شما ها نمیشه؟؟؟ یعنی فقط واسه من اینجوری میشه؟؟؟؟ وااااااااااای خیلی دوست دارم اینطوری ذوق کردم بروی منو هیچکس نداره به کسی نمیدمش

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام عزيزان٬من عضو جديد اين فروم هستم٬بچه ها دمتون گرم ٬عجب تايپكي ساختين
    منم يه چند تا سوتي دادم كه يكي يكي براتون مي گم.
    يه شب دوستم قرار بود بياد دنبالم بريم بيرون٬منم كلي منتظرش بودم كه اين بچه زودي بياد٬از تو پنجره خونمون كه طبقه دوم هست و به سمت پاركينگ ديد داره داشتم نگاه مي كردم ببينم رسيده يا نه؟ ... خلاصه همين كه كه ماشين شبيه ماشين دوستم ديدم اومد تو پاركينگ واستاد ٬منم كفشمو پوشيدم رفتم پايين٬ دوستم هم زنگ زد ٬منم فكر كردم مي خواد خبرم كنه كه رسيده واسه همين reject كردم .يعني كه ميدونم اينحايي دارم ميام پايين(كاري كه هميشه مي كنيم)
    بعد بدو بدو رفتم سوار اون ماشينه شدم و ديدم هيچ صدا حركتي نمياد٬اخه منم داشتم با كيفم ور مي رفتم . همينكه سرمو بلند كردم ديدم يه پسر كلاه به سر چشماش شده داره زل زل نگام مي كنه٬يه جورايي هم بچه به حالت سكته در اومده بود٬منو بگو داشتم اب مي شدم مي رفتم تو چاه فاضلاب٬ فقط تو نستم بگم sorry sorry
    در و باز كردم و بدو بدو رفتم تو ساختمون٬كه ديدم دم در دختر همسايمون يه من ارايش كرده و كلي به خودش رسيده ٬با نازو عشوه مياد بيرون٬و همين كه ديد من از اون ماشي پياده شدم ٬اونم چشاش شبيه چشاي پسره شد٬ و اونم نكرد به روم نياره٬با كمال پر رويي پرسيد تو ماشين نامزدم چي كار مي كردي؟ چر كار داشتي باهاش؟؟!!!!!! :-O :O :-S
    منو بگو بيچاره٬بيرون رفتن بهم نيومده٬يه روز كه مي خوام برم بايد اينجوري ابروم پيش دختر همسايه بره!!!!!1 اي خاك بر سرم كه سوار ماشين پسر غريبه شدم٬ ابرو نمي ذارن كه واسه ادم.
    ولي خداييش خيلي حس بدي بود٬شايد اگه يه پسر اين كارو انجام بده معمولي تر بشه ولي واسه يه دختر خيلي افتضاحه :( :'(
    کجاش افتضاحه خنده داره که بیشتر من اگه بودم کلی به پسره میخندیدم واسه منم یبار اینطوری شد اما نرفتم بشینم خیلی عادی بدون اینکه سرمو بیارم پایین ببینم کیه زدم به شیشه که بکشه پایین اما افسوس که طرف آشنا نبود وقتی هم مرده گفت بفرمایید کاری داشتین هر هر بهش خندیدم هر چند این احتمال رومیدم که اون فکر کرد من دیووونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •