تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 370 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما برو سایت ساز گار ارقام
    اینو بزن
    sazgar
    قسمت نوت بوک بعد ایسر بعد همون که مدنظرت هست رو میبینی سه بعدی با عینک و موس کیف حرفه ای
    که صفحه نمایش خودش هم سه بعدی هست قاعدتا چون فول اچ دی نیست که خوب برای 15.6 ایینچی نعمتیه
    چون اگه فول اچ دی بود پدر چشمت در میومد اینقدر همه چی ریز بودن !واوبلا اگر ایکس پی یا سیستم عاملی نصب میکردی که گرافیکش برداری نبود
    دوست عزیز یه چیزی میگی ها !

من تا حالا ندیدم کسی روی لپتاپ 15 اینچ صفحه نمایش فول اچ دی رو ول کنه ، بره رزولوشن پایین تر بخره ! ، کجاش ریز میشه ؟ ، فقط چند صد دلار یا چند صد هزار تومان اختلاف صفحه نمایش فول اچ دی با رزولوشن های پایین تر هست در لپتاپ ها.

روی این لپتاپ هم ویندوز 7 اوریجینال نصب هست ، فکر نکنم کسی این رو ول کنه بره سراغ ویندوز xp کپی.

====================

در مجموع خریدن این لپتاپ در حال حاضر به صرفه نیست چون مدل سندی بریج ش در آینده خیلی نزدیک وارد ایران میشه. همین الان هم اگر کسی دبی رو خوب بگرده ممکنه اونجا هم باشه.

چون قبلا قیمت مدل 3D رو بیشتر سراغ داشتم در حد 2.300 ، به نظر میرسه که فروشنده ها میخوان با این کاهش قیمت این مدل های معمولی رو رد کنن بره تا اینکه مدل سندی بریج به بازار اومد زیاد ضرر نکنن ! ، هر چند که در بازار ایران هیچ چیز بعید نیست !
    Last edited by keyvan360; 22-04-2011 at 04:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز یه چیزی میگی ها !

من تا حالا ندیدم کسی روی لپتاپ 15 اینچ صفحه نمایش فول اچ دی رو ول کنه ، بره رزولوشن پایین تر بخره ! ، کجاش ریز میشه ؟ ، فقط چند صد دلار یا چند صد هزار تومان اختلاف صفحه نمایش فول اچ دی با رزولوشن های پایین تر هست در لپتاپ ها.

روی این لپتاپ هم ویندوز 7 اوریجینال نصب هست ، فکر نکنم کسی این رو ول کنه بره سراغ ویندوز xp کپی.

====================

در مجموع خریدن این لپتاپ در حال حاضر به صرفه نیست چون مدل سندی بریج ش در آینده خیلی نزدیک وارد ایران میشه. همین الان هم اگر کسی دبی رو خوب بگرده ممکنه اونجا هم باشه.

چون قبلا قیمت مدل 3D رو بیشتر سراغ داشتم در حد 2.300 ، به نظر میرسه که فروشنده ها میخوان با این کاهش قیمت این مدل های معمولی رو رد کنن بره تا اینکه مدل سندی بریج به بازار اومد زیاد ضرر نکنن ! ، هر چند که در بازار ایران هیچ چیز بعید نیست !
    قربانت برم من قیمت رو 2150 باید مینوشتم اشتباهی 1150 زده شد!بعد شما باور کردی!این محصول هم جدید اومده و همین الان هم در کانادا و امریکا داره به روز فروخته میشه حتی با وجود ساندی بریج که اونجا هست هنوز داره میفروشه!
    بعدشم گلم
    مانتیور سه بعدی 120 هرتز خیلی گرانتر از فول اچ دی هست!!
    قیمت کانادا که بالاست اینه و بخاطر اینکه بار قدیمه و در آمریکا فکر کنم دارپ خورده 1500 دلاره!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا خودت حساب کن 2 گیگ رم کمتر داره هاردش هم 750 هست که رید نیست!(دو تا هارد 500 در سازگاریه که سرعتش دو برابر یه هارد معمولیه)

منم عمران طرفداری سازگارو نمیکنم میگم قیمت هاش نسبتا خوبه مثلا رو این لپ تاپ 400 تومن میخورن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولی ام اس ای 700 تومن میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!اپل محصولات این رنج 800 میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پیشنهاد منم ساندی بریج هست!واز اون مهمتر خریدن یه لپ تاپ کاملا معمولی و ارزان 5742zg به قیمت 620!! با گرافیک 540
    و سی پی یوp6200!!!!!!!! چون موبایلها و تبلت های جدید هم همین سه بعدی رو انجام میدن فیلمبرداری هم روش برای دیدن تصویر هم احتیاج به عینک ندارن!!!!!!!! ال جی اپتیموس 2! از اون مهمتر همین کنسول دستی وی !!!!!!!!! با قیمت 200 تا 250 سه بعدی پخش میکنه سه بعدی ظبط میکنه!

پول کم بدی دلت نمیسوزه فردا مدل جدیتر اومد تازه ساندی بریج خدایی در کاربرد روزانه 99.99 درصد مردم ما و دنیا چه فرقی با
    کور آی ها داره اونم رو لپ تاپ که نمبخوای کار سخت کنی و نمیتونی اور کنی!و.....

برای کلاس هم فقط مک بوک ایر 11.6 اینچی و هادر اس اس دی اونم 64 قیمتش عهم باید زیر 1300 باشه که تو این هم دارن شیرین 300 تومن میخورن! ولی چه میشه کرد کلاسی گفتن مک بوک ایری گفتن اپلی گفتن سبکی گفتن و.....
    یه بار از این اشتباهها تو زندگی گاهی لازمه(هوس)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

البته نینتندو تری دی منظورم بود با یه چیز دیگه قاطی شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    1-اقا یه نرم افزاری دیده بودم که از گرافیک و کله سیستم بنچمارک میگیره کسی میدونه کجاس ؟ من نرم افزاره CPUID HWMonitorPro را استفاده میکنم ولی دمای گرافیک و مادر بورد رو نمیزنه فقط دمای cpu هستش؟
    2-یه نرم افزارم میخوام که دما و کرکرد cpu رو نشون بده ؟ با تشکر از دوستان
    Last edited by erkan; 22-04-2011 at 13:04.

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

من منتظر ايسوس 53 اس ان هستم اما با توجه به قيمتش برم اچ پي 6070 بگيرم بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    لطفا دوستان نظرشون رو راجب k52jv بگن
    به نظرم که قیمت خیلی خوبی داره با مشخصات زیر
    و لطفا بگید گرافیکش چقدر با gt540m فرق میکنه
    پیشاپیش بسیار ممنون:

Processor - Cpu : Intel Core i5 480M@2.66GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache
    Video Card: ATI Mobility Radeon™ HD6370, 1GB, DDR3

• Memory: 4GB Shared Dual Channel DDR3
    • Hard Drive : 640GB
    • Gift For You : Bag + Mouse + Send Free!!!
    • Warranty: 2Years Almas Company
    • قیمت : 930 تومن
    دوسان کسی نیست جواب بده؟

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

(دو تا هارد 500 در سازگاریه که سرعتش دو برابر یه هارد معمولیه)
    يه توضيحي بابت اين به من ميديد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    1-اقا یه نرم افزاری دیده بودم که از گرافیک و کله سیستم بنچمارک میگیره کسی میدونه کجاس ؟ من نرم افزاره CPUID HWMonitorPro را استفاده میکنم ولی دمای گرافیک و مادر بورد رو نمیزنه فقط دمای cpu هستش؟
    2-یه نرم افزارم میخوام که دما و کرکرد cpu رو نشون بده ؟ با تشکر از دوستان
    یعنی هیچ کس نیس یه جوابه درست بده ؟

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

یعنی هیچ کس نیس یه جوابه درست بده ؟

نرم افزار CPu-Z براي سي پي يو و مادربورد
    نرم افزار GPU-Z براي كارت گرافيك
    نرم افزار HD tune pro براي هارد ديسك
    ايشالا موفق باشي دوست عزيز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •