هستش - 180 تومن حدودا
هستش - 180 تومن حدودا
سلام به دوستان
م این دستگاه رو امروز خریدم و آپدیت کردم
یه سوال دارم از اساتید
زیر نویس idx رو وقتی نشون میده خط دوم زیرنویس از صفحه تلوزیو ن خارج مشه و نصفس
سایز رو کوچیگ گردم تاثیر نکرد
لطفا راهنمایی بکنید
در کا یک تنظیمات خوب و کامل بهم بگید که روش انجام بدم
با تشکر
1.05.04
سپاس
یه سوال دارم از اساتید
زیر نویس idx رو وقتی نشون میده ؛خط دوم زیرنویس از صفحه تلوزیون خارج میشه و نصفس
سایز رو کوچیک کردم تاثیر نکرد
چی کار کنم درست بشه؟
دوستان من عملیات شیر رو انجام دادم در ویندوز سون و یک درایو را زدم که شیر بشه ولی نمیدونم چرا فقط پوشه Public ویندوز از مسیر C:\Users\Public شیر میشه و اون درایوی که زدم شیر نمیشه و اطلاعاتش نمیاد تو دستگاه
میشه اگه تنظیماتی داره تو ویندوز سون ( که البته تو ویندوز ویستا هم همین مشکل بود ) را بگید تا درست بشه این مشکل ؟؟؟؟
Last edited by smtp1000; 15-02-2012 at 02:17.
فرق مدل لایو با معمولی در چیه ؟ فقط کابل لنش ؟ اپدیت فریمورش فرق میکنه فایل هاش ؟
دوستان با این دستگاه میشه دی وی دی به طریقی دید . مثلا بهش دی وی رام وصل کرد
یا مدلی هستش که مثل همین باشه و هارد بخوره و پشتیبانی خوبی هم از فرمت ها داشته باشه و دی وی دی خور هم باشه ؟
سلام
دوستان می خواستم بدونم چرا اخیرا موقع پخش بعضی از فیلمها که فرمت mkv هست و با کیفیت hd پخش می شه در قسمتهایی از فیلم قطع می شه و اگه جلو ببریم می تونه پخش کنه و بعضی از فیلمهای ایرانی که فرمت mkv وجود داره صدا پخش نمی شه .
مرسی و ممنون
سلام:
دوستان چند تا سئوال داشتم که اگه مرحمت کنید ممنوننم:
1)من با دستگام مشکلی ندارم فقط زیرنویس فارسی رو یه مقدار بد پخش میکنه (بعضی از حروف رو جدا نشون میده) میخواستم بپرسم راه حلش چیه؟
2) من فریمورم قدیمیه (از یک سال پیش که گرفتم روی سیستم بوده) آیا نیازه که ورژن جدید رو 1.06.16 دانلود و آپگرید کنم؟ ضمنا" ورژن جدید چه امکاناتی اضافه میکنه؟
3) در حال حاضر بهترین ورژن که مشکل زیرنویس فارسی و کندی لود شدن نداشته باشه کدوم ورژنه؟
4) سیستم من ایمیج رو پخش نمیکنه مشکل از کجاست و چه جوری باید حلش کنم؟
سپاسگذارم
رضا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)