تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 228 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2278

نام تاپيک: کلوپ N86

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

من این گوشی رو دو هفته پیش گرفتم ازش راضیم فقط باتریش با استفاده متوسط دو روز نگه می داره. در کل گوشی خوش دستی هست .

2. این کاربر از reza babai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

در مورد گوشی بازم بگم که کمی (خیلی کم ) لقی داره و صداش با کیفیت اما کمه و lcd عالی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه layenz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام ...
    من گوشیمو می خواستم گرد گیری کنم چون خیلی وقته دارمش و توی هر محیطی بردمش خلاصه بعد از باز کردن همه قسمت هاش و تمیز کردنش دوباره سر همش کردم بعد از چند روز متوجه شدم دوربین جلوش کار نمیکنه وقتی دوربین جلو را باز میکنم صفحه چیزی را نشون نمیده مثل اینکه توی حالت standby رفته باشه وقتی دکمه کپچر را میزنم که عکس بگیره صدای عکس گرفتن میاد بعدش مینویسه Unexpected erroroccurred. Restart phone. خلاصه گوشی را خاموش روشن کرد فرمت کردم و فلش کردم همون جوری مونده میشه بگین اشکال از کجاشه؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام ...
    من گوشیمو می خواستم گرد گیری کنم چون خیلی وقته دارمش و توی هر محیطی بردمش خلاصه بعد از باز کردن همه قسمت هاش و تمیز کردنش دوباره سر همش کردم بعد از چند روز متوجه شدم دوربین جلوش کار نمیکنه وقتی دوربین جلو را باز میکنم صفحه چیزی را نشون نمیده مثل اینکه توی حالت standby رفته باشه وقتی دکمه کپچر را میزنم که عکس بگیره صدای عکس گرفتن میاد بعدش مینویسه Unexpected erroroccurred. Restart phone. خلاصه گوشی را خاموش روشن کرد فرمت کردم و فلش کردم همون جوری مونده میشه بگین اشکال از کجاشه؟
    در طی باز و بسته کردن قاب اتصال دوربین دوم قطع شده. اگر بلد هستی یه بار دیگه قاب رو باز کن و از اتصال دوربین دوم مطمئن شو. سپس چک کن. دست آخر هم با احتیاط بیشتر قاب رو جمع کن.

شاد باشین
    التماس دعا

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام...
    قاب دوباره باز کردم دوربین لقی یا چیزی نداره که قطع شده باشه سر جاش محکم مثل مرد وایستاده ولی مثل نامردا کار نمیکنه یعنی ایراد سخت افزاری پیدا کرده دوربین دومش چقدر خرجش میشه درست بشه ؟
    راست این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
    بازم ممنون که جواب میدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز احتمالا دکمه کیک استندتون خراب شده همون پشتش یه چیزی در میاد که بتونه گوشی وایسه برای فیلم دیدن.شما میتونی بدی درستش کنن یا بری تو تنظیمات و وقتی اون در باز بشه بره یکار دیگه بکنه و نره داخل فتو.
    آقا مرسی
    کاری رو که گفتین انجام دادم،نتیجه داد.بعد از کلی فلش کردن و باز و بسته کردن گوشی فقط راهنمایی شما جواب داد.
    یه سوال:وقتی میخوام از music player گوشی استفاده کنم یه تعداد از آهنگها رو اجرا نمیکنه یه علامت error کنار دست آهنگ مییاد.
    البته همون آهنگ ها رو تو قسمت mass memory -gallery بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه.
    میتونین راهنماییم کنین؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام...
    قاب دوباره باز کردم دوربین لقی یا چیزی نداره که قطع شده باشه سر جاش محکم مثل مرد وایستاده ولی مثل نامردا کار نمیکنه یعنی ایراد سخت افزاری پیدا کرده دوربین دومش چقدر خرجش میشه درست بشه ؟
    راست این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.
    بازم ممنون که جواب میدین.
    اگه گارانتی داره بده گارانتی بگو خراب شده! ( شاید بپذیرن مفتی عوض کنن ). فکر نکنم بیشتر از 10 تومن باشه...
    حالا از دوربین دوم که هیچ استفاده ای نمی شه؛ چه اصراریه به درست کردنش؟!

التماس دعا عزیزان

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

اگه گارانتی داره بده گارانتی بگو خراب شده! ( شاید بپذیرن مفتی عوض کنن ). فکر نکنم بیشتر از 10 تومن باشه...

التماس دعا عزیزان
    ما که چشمون اب نمی خوره.
    استفادش که خیلی واضحه عکس گرفتن از خودمون.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

ما که چشمون اب نمی خوره.
    استفادش که خیلی واضحه عکس گرفتن از خودمون.
    بابا بی خیال...! خیلی بی کیفیته. البته جزو ارکان گوشی هست و حق داری بخوای درستش کنی.

باز هم اگه قراره پولی گرفته بشه ببر گارانتی؛ حداقل اونجا اطمینان داری که قطعاتت و کش نمی رن

التماس دعا عزیزان

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

التماس دعا عزیزان
    بازم سلام...
    اگه حدود ده تومن هزینه داره که نمی ارزه کاربردشم بعضی وقت ها بجای آینه جیبی

راستی این صدای مکالمه اش یه خورده ضعیف هست با اینکه صداش تا آخر هست نمیشه نرم افزاری یا سخت افزاری عوض کرد صدای مکالمه اش بالا بره توی جاهای شلوغ پر سر صدا اصلا" متوجه حرف طرف مقابل نمیشم.

بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •