سلام
این عکسو دیدم گفتم بزارم از gsmarena
بدون شرح
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
با در نظر گرفتن تمامی خوبی ها ایرادات و قیمت و .... باید بگم بهترین و
حتی به جرات میتونم بگم تنها انتخابیه که میتونید با 570 هزار تومن پول
داشته باشید. کسانی که انتخاب دیگه ای دارند . اسم گوشی رو بیارند تا من جواب بدم.![]()
سلام به همگی .
مایکروتل با قیمت 590.000 تومن دوباره به صورت عمده عرضه کرد .
مخلصیم .
آقا منم خریدم . 530 تومن با گارانتی متفرقه ماکروتل . عالی عالیه . اولین گوشی میبینم که صدای استریوش اینقدر واضح معلومه .
سلام . 16 گیگ یا 8 گیگ؟کابل تلویزیون داشت تو جعبه؟
ممنون
16 گیگش ک نیست . 8 گیگ گرفتم . کابل هم نداشت . ولی فارسی داشت . با همین فریمور خودش خیلی سرعت و باتریش خوبه دیگه برسه بخوای آپدیدتش هم کنیم :d
دوستان عزیز گوشی امنیا اچ دی(با در نظر گرفتن تمام خصوصیات) با هیچ گوشی در بازار قابل قیاس نیست و شرکت خفن سامسونگ با عرضه این گوشی رقبای خودش رو دچار شوک شدیدی کرد. طوری که تازه شرکت سونی اریکسون به خودش تکونی داده و گوشی زیر رو قراره تولید کنه تا بتونه با مدل امنیا اچ دی سامسونگ رقابت کنه.
تروخدا یه نگاه به شباهتش به اچ دی خودمون بکنید.تازه معلوم نیست چه سالی عرضه بشه . میخوام بگم که ببینید چقدر سامسونگ از تمامی رقباش جلو افتاده.
اکثر قابلیتاش شبیه امنیا اچ دی . مثل دوربین 8 و فیلمبرداری اچ دی و سیستم عاملش سیمبین ورژن 5. سی پی یو 600 مگا هرتزی . رم 256 .
ولی خیلی از اچ دی عقبه!به عنوان مثال
1- صفحه نمایشش هنوز تی اف تی و فقط 3.2 اینچ
2-حافظه داخلیش 128 مگا بایت
3-از ظاهرش معلومه که چاق و چله است.
ولی خوب با تمام این حرفا . باید منتظر بشیم تا بیاد شاید خصوصیاتش تغییر کنه و بهتر بشه
مبارکت باشه مهیار .
انشاالله HDیش برات بچرخه![]()
مخلصیم .
اقا من مشکلات پیدا کردم با این گوشی. (البته در جواب چند پست بالایی یا صفحه ی قبل، باید بگم سونی اریکسون برای رقابت با این گوشی کارای دیگه ای کرده. تازه X10 هش هم که تقریبا از گوشیمون جلو تره.)
من یه سری برنامه که می ریزم روی این گوشی، دو دکمه ی پایینشون با تاچ کار نمی کنن. مثل گارمین و اکس پلور. وسطشون که یه اروری چیزی می ده، می تونم با لمس صفحه ببرمش. ولی اگه یه پیام بده، که پایین صفحه سمت چپ باید اوکیش رو بزنم، این اوکیه کار نمی کنه. بعد دیگه اصلا نمی تونم برنامه رو ببندم. اینو چی کارش باید کنم. چرا این شکلیه؟ فقط توی این فرمویر این جوری یا فقط توی گوشی من این جوریه؟
حالا اینا هیچی، هک این گوشی چه جوریاس؟ هر چی اموزشه برای گوشی های نوکیاس. اگر بخوایم با اون روشا اینو هک کنیم، باید کدوم سری از گوشی هارو ببینم؟
(البته در جواب چند پست بالایی یا صفحه ی قبل، باید بگم سونی اریکسون برای رقابت با این گوشی کارای دیگه ای کرده. تازه X10 هش هم که تقریبا از گوشیمون جلو تره.)
مقایسه x10 با اچ دی اشتباست.چون در یک کلاس کاری نیستند.
x10 فیلمبرداری اچ دی نداره.
صفحه نمایشش هم کیفیت نداره. TFT capacitive touchscreen, 65K colors
سیستم عاملش هم فرق داره(Android OS 1.6)
----------
من گوشی رو معرفی کردم که امکانات یکسانی داشته باشه با اچ دی .از جمله سیستم عامل یکسان و فیلمبرداری یکسان. پردازنده یکسان . حافظه یکسان حتی ظاهر یکسان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)