چند صفحه قبل پستای ما رو بخون پچ گذاشتم و دربارش هم گفتم.
کرک مثل اینکه نمیخواد.
چند صفحه قبل پستای ما رو بخون پچ گذاشتم و دربارش هم گفتم.
کرک مثل اینکه نمیخواد.
من رفتم صفحه 212،یکی از بچه ها آخرین پچ رو با کرکش تو پست 2112 گذاشته بود.
لینک این پست:حالا اگه این پچو نصب کنیم،دیگه نیازی به پچای قبلی نیست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دیگه پچ دیگه میخوای چیکار؟!
این پست رو ببین چیزایی که پچ جدید رو نصب میکنی اضافه میشه اینجا میاد. عکسشو گذاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی من رو 7 بازی میکنم و افت فریم زیادی داره بازی.
رو اکسپی سرویس پک 3 بهتره؟رو ویستا چطور؟
سلام به همگی
کی میتونه به من کمک کنه؟
از اونایی که GTAiv libertycity رو نصب کردن یه خواهشی دارم
3 تا فایلی که موقع ریختن ماشین تو gta باید دستکاری بشن رو برام آپلود کنن.
این 3 تا فایل: handlig.dat و carcols و vehicles
تو رو خدا هرچه زود تر اگه ممکنه برام آپ کنید. البته نباید تغیری توش انجام داده باشید. ممنون
چاکر بروبچ گل پی سی ورلد
----------------
??? کسی نبود کمک کنه ؟؟؟
Last edited by Mohammadkiller; 02-07-2011 at 13:39.
روی اکس پی بهتره ویستا که افتضاحه برای این بازی من امتحان کردم سون هم مثل ویستا سنگینه اما من امتحان نکردم
من تو جی تی ای آی وی،آهنگای خودمو میذاشتم تو پوشه My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music و تو ماشین یا موتور میرفتم رو Independence و آهنگ رو گوش میدادم.
اما تو EFLC وقتی این کارو میکنم،آهنگو نمیخونه و فقط تبلیغات و در واقع خود رادیو پخش میشه.
اسکن هم کردم اما بازم پخش نمیشه.
کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام خدمت دوستان گرامی.من هم تو آی وی هم تو لایبرتی سیتی مشکل سرگیجرو داشتم.از اونجایی که این بازیو خیلی طبیعی خواستن بسازن مشکل سرگیجه مال گرسنگی هستش.من وقتی تو کنار خیابون ساندویچ میخورم سرگیجه حل میشه،البته یکم طول میکشه تا غذا اثر کنه.اینو اینجور میشه فهمید که اگر مشکل از نرم افزار باشه خود شرکت دوتا نسخرو پشت هم با یه مشکل تولید نمیکنه و این هم باید توجه کرد که تو لایبرتی سیتی با یه شخصیت این مشکل بود ولی با اونیکی این مشکل نبود.پس اشکال از نرم افزار نیست.درسته دوستان؟
یه سوال هم دارم.گذاشتن ماشین تو لایبرتی سیتی مثل همون آی وی هست؟چه برنامه ای میخواد؟اگه کسی لطف کنه برنامه سالم بذاره بسیار بسیار ممنون میشم.آخه یسری برنامه هارو گرفتم نمیشه.تو آی وی با اوپن آی وی ماشین هارو تعویض میکردم.
یه درخواست هم دارم.اگه کسی سیو بعد اون مرحله که میرن ماشین مدلارو بیارن و تو دموی اولش یارو داره شنا میررو داره بذاره ممنون میشم.واسه من تو لودش گیر میکنه نمیره.فقط ستاره ها کنار لود چشمک میزنن
Last edited by milad2111; 02-07-2011 at 04:45.
کسی کمک نمیکنه؟
سلام دوستان ببخشید که این سوال را میکنم آیا کسی میدونه la noire برای کامپیوتر میاد یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)