ریست فکتوری کنم فقط اطلاعات درایو c پاک میشه یا مموری هم میپره؟؟
ریست فکتوری کنم فقط اطلاعات درایو c پاک میشه یا مموری هم میپره؟؟
فقط درایو c به حالت کارخانه برمیگرده (فرمت میشه)
من گوشیمو ریست مستر کردم و 5 روز گذشت ولی اینجا همچنان سوت و کوره...
سلام دوستان يه گزينه هست كه نشون دهنده پرينت هستش چجوري ميشه پرينت گرفت كسي تا حالا اينكار رو كرده؟
اگه كسي ميدونه خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنه
گوشیتو فلش کن یا با یه فریمور دیگه فلش بزن
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
من تاحالا این کارو نکردم ولی فکر کنم باید با بلوتوث به پرینتر وصل بشین.یه راه دیگه هم اینه که تبدیل بگیرین و به یو اس بی وصل کنین
يعني گوشي رو مستقيم به پرينتر بزنم؟
بله میتونید این کار رو انجام بدید اگه پرینتر شما پورت USB استاندارد داشته باشه![]()
سلام دوستان یه برنامه پیدا کردم SPB shel 3D گفتم شاید برای شما هم جالب باشه . این برنامه کارش اینکه os گوشیتون شبیه به اندروید میکنه (فقط شکل و شمایلشو) من که خودم برای چند وقتی بدم نیومد یه تنوعی میشه تو سیمبیان S60 5th
این برنامه برای تمامos موبیل هم اومده (البته این تریاله) ولی فکر کنم بعضی ها واسه خریدشم راغب بشن
این لینکه دانلودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم باحاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tv intrnet
چندتا برنامه دیگه مثل wireless و بازی داره
Last edited by MTM 1; 03-10-2011 at 14:28.
ولی در کل من خودم از سیمبیان خودش بیشتر خوشم میاد تا این (سیمبیان کار باهاش آسون تره خوب مخصوصا تو SmS , Call ) باز با خودتونه .
Last edited by MTM 1; 17-10-2011 at 19:16.
صرفا جهت بالا کشیدن تاپیک N97
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
دوستانی که با این گوشی مشکل دارید و دلتون رو زده (از جمله خودم) اگه برید صفحات اول تاپیک رو بخونید کلی روحیه میگیرید...
چه جوی داد این گوشی اونموقع ها ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)