تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 381 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه ali1011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از بندر عباس يا ديلم يا؟؟؟ آدرس بده بريم بخريم !
    از بندر عباس گرفتم پاساژ ستاره خلیج. البته خیلی با فروشنده چونه زدیم به زور تونستیم از 420 بیاریمش 395 البته گفتم که همزمان سه تا ازش خریدیم.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

من برنامه هایی روی پاکت پی سی در زمان خرید نصب میکنم همون ابتدا عبارتند از:

1:فارسی ساز که برای امنیا بهترین mobidiv هست.
    2: یک برنامه برای بکاپ گیری که من spb backup رو ترجیح میدم.(بخاطر سرعت بالاتر همچنین خطای کمتر)
    3: Resco explorer به جهت دسترسی آسان به مکانهای مختلف دستگاه.همچنین دارا بودن رجیستری ادیتور و موارد دیگر.
    3: نصب یک کیبرد فارسی (من از spb کیبرد استفاده میکنم.) رسکو کیبرد هم خوبه.
    4:inesoft phone که امکانات جالبی داره مثل دلیوری اس ام اس به اسم شخص گیرنده.امکان داشتن پروفایلهای مختلف.آدرس بوک جالب و......
    5: و همچنین برنامه گارمین موبایل ایکس تی جهت راه اندازی gps.
    تا اینجایی که یادم بود واسه مهم هاش.
    لينك آخرين ورزن ها رو ميذاري؟؟؟..ممنونم

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

چند سوال... من تمام پست هاي مربوط به فارسي ساز رو خوندم ولي نفهميدم كدوم بهتره يكي با دليل توضيح بده.. ديگه اينكه بهترين مسنجر كدومه... كم خرج ترين مسنجر كدومه... برنامه هاي lingvosoft روخيلي نياز دارم.. تو مبايلستان بعضيهاش بود ولي كامل نبود و معلوم نبود رو امنيا كار ميكنه يا نه..... آنتي ويروس ميخواد يا نه؟؟.... اگه ميخواد يكي لينك كاسپر رو بذاره لطفا

داره خودمونی میشه pinkishmilad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان اگر دنبال wallpaper خاص و رایگان واسه امنیا می گردین یه سری به این سایت بزنین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن اگر ممکنه دوستان لینک inesoft phone را هم بزارن ممنون میشم.
    respect

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب لازمه از دوست خوبم AryanLand بابت راهنماییشون در باره نحوه تغییر محل پیشفرض فایلهای ردوبدل شده توسط بلوتوث تشکر کنم اما دوستانی که این برنامه بسیار کم حجم رو دانلود و نصب کرده باشند متوجه میشوند که آیکن برنامه در هیچ جای گوشی قابل مشاهده نیست. من بعد از کلی تلاش متوجه مشکل شدم.اگر مایلید این که فایلهاتون مستقیما به داخل پوشه دلخواهتون منتقل بشه بعد از نصب برنامه Resco Explorer که بنظر من روی تمام پاکت پیسی ها باید نصب باشه و همچنین خود برنامه HC4 Inbox که در پست شماره 2106 صفحه 211 همین تاپیک هست باید این کارها رو انجام بدین:
    1- ابتدا در my storage یک پوشه ساخته و نام آنرا مطابق با سلیقه خودتان تعیین کنید. نام پیش فرض برنامه نصب شده، ftp است که میتوانید همین نام را انتخاب کنید.
    2- سپس برنامه resco explorer را اجرا کرده و از طریق menu\options\general وارد تنظیمات برنامه شوید.
    3- در تب browser تیک گزینه Hide file extensions را بردارید و بر روی done کلیک کنید. این کار را برای این انجام دادیم که بتوانیم پسوند فایلها را مشاهده و تغییر دهیم.
    4- به قسمت my device رفته و به دنبال فایل obexinbxex_cpl.txt بگردید.آنرا به obexinbxex.cpl تغییر نام دهید. پس از آن بر روی فایل راست کلیک کرده و گزینه send to\Start menu as shortcut را انتخاب کنید.
    5- تبریک می گویم شما قادرید تا برنامه را از طریق منوی استارت یا در قسمت برنامه ها با نام ObexINBox مشاهده و اجرا کنید
    6- پس از اجرای برنامه در قسمت File store path میتوانید نام پوشه ای که در مرحله اول ساختید را انتخاب کنید.
    7- درقسمت language هم زبان برنامه را تعیین کنید. این برنامه زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند.
    8- تمام

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من متوجه شدم که خیلیها بابت فارسیساز مشکل دارن. روی گوشی من که ورژنش JPIA3 و ورژن رامش هم JVHK2 هست بصورت پیشفرض عربی نصب بود و زبون فارسی رو هم پشتیبانی میکرد و تنها نیازش کیبورد فارسی بود که اونم با نصب spb حل شد. اسم اون برنامه عربی ساز هم TimeSpaceSystem EffyArabic هست.من تا حالا باهاش اصلا مشکلی نداشتم.البته بگم که من هنوز دیکشنری رو نصب نکردم ببینم با اون چطوره.امتحان میکنم خبرشو میدم.

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.
    بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.
    آقا جان من اين حرفو جاي ديگه هم گفتم و ميگم و خواهم گفت ، شما مثل اينكه دقت نكردي من چي گفتم من نميگم همه مدلهاي اون بدن ، بعضي مدلها هستند كه من باهاشون كار كردم واقعا بي نظير بودن چه از نظر زيبايي و چه از نظر كارايي ولي خوب همه مدلهاش خوب نيستن يعني اكثرشون

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ok العان افتاد منظورتون چیه .
    اگر گیر آوردم همین پست رو ویرایش میکنم و براتون قرار میدم .
    مخلصیم .
    خوب پیدا کردم این عکس هایی که یکی از بچه های ایرانی خارج از ایران با امنیا گرفته 1 دونه از عکس ها نیمه پرترست !! و بقیه هم عکس ها جالبیه ...
    سایز عکس ها اصلیه ... ولی عکس ماکرو رو هوز گیر نیاوردم ..

photos taken by omnia & tips
    من امورز رفتم و اومنیا و X1 رو از نزدیک دیدم! با کیبورد X1 اصلا حال نکردم! فکر می کردم راحتر باشه
    اومنیا جدید پکش عوض شده توش کیت شارژ ماشین و شارژر فندکی و کابل usb و مموری 1 گیگ
    عکسش رو ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من touchflo 3d واسه omnia میخوام آیا 3d واسش اومده؟

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

این فروم رو اتفاقی پیدا کردم گفتم شاید به کار بیاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •