تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 288 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد ایرادات ظاهری پراید خوب هم حق باشماست هم حق با کارخانه
    حق با شماست چون واقعا از لحاظ ایرادات ظاهری پراید وجود داره
    حق با کاخانه هست چون شما وقتی پراید صفر از نمایندگی میگیری موظف هستی تمام قسمت هاشو بررسی کنی و بعد تحویل بگیری و در صورت وجود هر گونه ایراد می تونی خودرو را تحویل نگیری یا اصطلاحا ریجکت کنی
    وقتی من ماشین را داشتم تحویل می گرفتم(البته پراید نبود) همزان داشتن چند تا پراید را تحویل میدادند که دو تاش ایراد ظاهری داشت
    خریدار مثل گوسفند((باعرض پوزش) می خواست پراید را تحویل بگیره ولی مسول نظارت نمایندگی موقع تحویل پلاک جلوی تحویل را گرفت و گفت باید اول ایراد خودرو برطرف بشه بعد از درب نمایندگی خارج بشه
    اگر اون خریدار به حقوق خودش واقف بود از تحویل خودرو امتناع می کرد تا یک خودرو سالم تحویل بگیره
    هدفم از این مثال این هست که نباید خودرو دارای ایراد را از نمایندگی تحویل گرفت
    اما در مورد وزن پراید و اینکه سیستم ABS روی پراید بخاطر وزن کمش عمل نمی کنه باید بگم که این گفته شما علاوه بر اینکه از نظر علمی مردود هست کاملا ناپخته هم هست
    در حل حاضر روی موتور سیکلت های با وزن زیر 200 کیلو از برندهای معتبری مثل BMW و دوکاتی و .... ترمز ABS نصب میشه
    ضمن اینکه از نظر قوانین فیزیکی هر چقدر وزن خودرو کمتر باشه انرژی فیزیکی پنهان(انرسی حرکتی) و پیدا (شتاب معکوس) کمتر میشه

این مورد بدلیل نداشتن سیستم ABD هست

سیستم ABS از نوع MGH60 که روی پراید هست دارای ABS چهار کاناله مستقل هست و امکان بکارگیری ABD را هم داره که متاسفانه روی پراید این سیستم پیاده سازی نشده
    در مورد مورد اول شاید اگه شما کارکردماشین منو موقع تحویل می دید من رو هم یک گوسفند خطاب می کردید!!
    وقتی برای حقوق مشتری ارزش قائل نیستن چه کار از دست ما بر میاد
    وقتی ماشین جلوی چشم ایراد داره و نمایندگی می گفت تا سرویس اولیه اصلا دست بهش نمی زنیم چی کار کنیم؟؟؟
    اولین ماشینی رو که بهم تحویل دادن کارکرد نا قابل 180 کیلومتر رو داشت که حتی برای شکایت با سایپا یدک تهران هم زنگ زدم ولی در نهایت توجیه کردن و تمام
    ماشین دومی رو که بهم تحویل دادن پوسته انژکتورش ترک داشت و ماشین نفس می کشید که این رو هم پس دادم و ماشین سوم که 108 کیلومتر کارکرده بود رو به ناچار و اجبار برداشتم چون برای انصراف دادن هم گفتن 30 روز طول می کشه تا پول رو پس بدن !!!!!!!
    اینجا ایرانه و حقی برای مشتری وجود نداره باید با هر سازی که می گن برقصی
    تازه این برای من بود ماشین رو امانی گرفتم و همون جا پسش دادم حالا اونی که از قبل پیش خرید می کنه به این راحتی نمی تونه ماشین رو عوض کنه !!!!!!
    برای قسمت ترمز فکر کنم منظورتون EBD هست که توی دفتر چه اشاره شده که پراید EBD داره حالا واقعا روش گذاشتن یا نه خدا عالمه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این تاپیک هم برای ABS پرایده که بحث های جالبی توش شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان کیا مشکل کجی و یا هر عیبی در کاپوت و صندوق عقب دارن؟؟؟

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کیا مشکل کجی و یا هر عیبی در کاپوت و صندوق عقب دارن؟؟؟
    من دارم
    از اولش کج بود

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

برای قسمت ترمز فکر کنم منظورتون EBD هست که توی دفتر چه اشاره شده که پراید EBD داره حالا واقعا روش گذاشتن یا نه خدا عالمه
    عمرا اگه داشته باشه- بیا کنارم بشین ببین چجور خط میندازم

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چاره داره؟؟؟

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

عزیزم EBD توزیع الکترونیکی نیروی ترمزه و مکمل ABS هستش. هنوزم خیلی خودروها که در دنیا در محدوده قیمت پایین تولید میشن فقط ABS دارن چو اجباریه ولی EBD اجباری نیست و نصبش انتخابیه. پراید هم EBD نداره و اشتباه چاپیه. اگه ریو یا لوگان رو بگی یه چیزی. چون ABS اونها معمولاً مجهزه به EBD.
    منظورتون از خط انداختن چیه؟؟ اگه منظورت خط ترمزه که باید بگم ماشین اگه ABS تنها رو هم داشته باشه محاله خط ترمز بندازه و این قضیه چه ربطی داره به EBD ؟؟
    بد نیست یخورده مطالعه کنین:

کد:

8. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بر اساتید و دوستان
    من یک سوال دارم یه پراید 141 یک هفته مونده به عید صفر گرفتم که 48 تا کارکرده بود از همون اولش یکمی ، خیلی کم موقع حرکت یه سوتی میکشید 1500 بردم گارنتی یذره انگولکش کرد همون بود هیچ فرقی نکرد یه یک ماه پیش زیاد شد بردم گارنتی یکمی دستکاریش کردش کم شد ولی جردیدا اصلا نمیتونم کولر بگیرم که مدام صوت میکشه وحشتناک در حالت بدون کولر هم دنده 1 و 2و 3 سوت داره به 4 و 5 میرسه صدا نداره که با کولر اونا هم سوت داره
    فکر میکنید چه مشکلی داره ؟
    الان حدود 8 تا کارکرده .
    وقتی هم که کولر میگیرم درجه ماشین میرسه به یکدنده به قرمز.
    عادیه ؟ آخه تو شرایط معمولی مدام وسط و روبه بالاتر هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خطی که میگی خط کامل یا منقطه (همون تیکه تیکه)؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عزیزم EBD توزیع الکترونیکی نیروی ترمزه و مکمل ABS هستش. هنوزم خیلی خودروها که در دنیا در محدوده قیمت پایین تولید میشن فقط ABS دارن چو اجباریه ولی EBD اجباری نیست و نصبش انتخابیه. پراید هم EBD نداره و اشتباه چاپیه. اگه ریو یا لوگان رو بگی یه چیزی. چون ABS اونها معمولاً مجهزه به EBD.

بد نیست یخورده مطالعه کنین:

کد:
    بله توی دفتر چه اشاره کرده این پراید سیستم توزیع نیروی ترمز داره ولی الله و اعلم
    الان که دفتر چه روبرومه نوشته
    ((سیستم ebd در خودرو های پراید abs وظیفه تقسیم ترمز معمولی را دارد که همان تقسیم نیروی ترمز بین چرخ های جلو و عقب را انجام می دهد.))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •