تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 221 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه black_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان علاقه مند به سرور وارکرفت
    اینجانب مفتخرم به عرض شما برسانم که 8 سال است در زمینه راه اندازی سرور های وارکرفت فعالیت دارم .
    کار من اسکریپت نویسی و رفع باگهای سرور وارکرفت و ایجد و آپدیت دیتابیس سرور وارکرفت می باشد.
    از جمله کارهای من درست کردن دیتا بیس سرور wowzone و آشناگیم و رفع باگ سرورهای جهان گیم و دانش گیم می باشد و بسیاری از سرورهای دیگر که به دلیل مدیریت نادرست خریدار سرور از ادامه کار بازماندند و سرور آنها آفلاین شده است.
    هم اکنون مفتخرم که خدمات ایجاد و فروش سرورها و دیتا بیس های وار کرفت را در فیکس ترین حالت و پشتیبانی 1 تا 2 ساله (بسته به نیاز خریدار سرور) از آنها را به علاقه مندان ارائه نمایم.
    خدمات بنده شامل موارد زیر می باشد :
    1- فروش سرور آفلاین وارکرفت همراه با آموزش کامل
    2- فروش سرورهای آنلاین وارکرفت و آموزش کامل چگونگی رفع باگ و فیکس کردن سرور
    3- راه اندازی سایت سرورهای آنلاین وارکرفت
    4- پشتیبانی و آپدیت سرورها
    5- فروش انواع اسکریپت ها مانند Arena spectator ( تماشای بازی آرنای دیگران) و NPC تماشای ده تیم برتر آرنا در داخل بازی و غیره
    برای تماس و مشاوره می توانید با شماره تلفن 09354353971 - و یا با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تماس حاصل نمایید.
    شایان ذکر است که نرخ های ما واقعی و مطلوب بوده و از رقم های نجومی و میلیونی سایر کسانی که حتی آگاهی کافی نسبت به سرورها ندارند، خبری نیست.
    به طور مثال سرور آفلاین با امکانات کامل از این قبیل است :
    سرور Arcemu پنجاه هزار تومان با آموزش کامل راه اندازی
    سرور trinity صدو پنجاه هزار تومان با امکانات کامل و آموزش کامل راه اندازی

هزینه سرور آنلاین وار کرفت به شرح ذیل می باشد
    سرور trinity با امکانات معمولی مشابه سرور wowzone چهارصد هزار تومان (PVE)
    سرور trinity با امکانات مشابه سرور daneshgame چهارصد هزار تومان (PVP)
    سرور trinity با امکانات فراتر از تمامی سرورهای داخل ایران هفتصد هزار تومان
    شماره تلفن 09354353971
    ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
    Yahoo یا Skype دارین واسه چت؟
    Y!M: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Add me

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

رفقا من م یخوام یک سرور افلاین رو کامپیوتر خودم درست کنم باهاش یکم ور بروم می شه راهنماییم کنید چه جوری می خوام لچ کینگ رو اینجوری کنم ممنون می شوم راهنماییم کنید
    قبلا کلاسیک رو می شد

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

deluna
    همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم
    8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟

فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟ یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟

یه چندتا از اسکریپت هایی که نویشتی رو لطف کن معرفی کن
    منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟
    سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ
    هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))

یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    اسکریپت Arena Spectator رو چند میفروشین؟ واسه پچ 2.4.3 هم کار میکته؟ واسه Oregoncore می خواستم
    Yahoo یا Skype دارین واسه چت؟
    Y!M:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Add me
    Arena spectator هزینه اسکریپتش صدهزار تومان (100.000 تومان) نمونه کار رو در سرور دانش گیم نصب کرده ام و قابل رویت است

اسکریپت نمایش ده تیم برتر آرنا در بازی از طزیق NPC پنجاه هزار تومان نمونه کار در دانش گیم

اسکریپت st. (نجات هیرو و بازگشت به Dalaran) بدون کاست و اجرا فقط در حالت Leave combat
    این اسکریپت رو نمونه اولیش رو برای wowzone نوشتم و در سایت این سرور موجود است و نسخه کاملتر از آن رو برای فروش گذاشتم به مبلغ هفتاد هزار تومان

اسکریپت رفع مشکل ندادن Buff در بتلگراند. حتما تا حالا در BG یا همون بتلگراند به این موضوع برخورد کرده اید که متاسفانه بعضی از پلیرها buff به دیگران نمیدن. به طور مثال priest به دیگر پیلیر ها Stamina نمیده یا Paladin به پلیر ها King نمیده. من اسکریپتی رو آماده کردم که در BG و حتی در icc وکلیه ins ها لازم نیست اسپم کنید که pls buff me . قیمت اسکریپت سی هزارتومان

اسکریپت رفع buff های باگ و پاک کردن سیکنس و رفع محدودیت Join BG .قیمت بیست هزارتومان
    و هزاران اسکریپت دیگر که میتونید از طریق موبایل و یا ایمیل بامن در ارتباط باشید.
    با سپاس فراوان از مردمان اهل ادب
    شماره تلفن 09354353971
    ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by deluna; 13-01-2013 at 03:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نمیدونم چرا بعضی از آدمها فکر میکنن از همه بهتر میدونن و یا چیزی رو که به مردم عرضه میکنند از همه بهتر هست.

در جواب دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه ی پولی که شما میگیری رو من نصفشو میگیرم ، جدا از آموزش راه اندازی آموزش کمپایل کردن و اعمال پتچ ها رو هم بهت میدم
    Compile کردن سرور و یا به قول شما
    آموزش کمپایل کردن سرور رو هم که یاد میدی؟ این که جزو ملزومات سرور هست
    اگه Compile کردن سرور رو به خریدار سرور آموزش ندی اینطوری طرف اگه سرورش به هر دلیلی پاک یا خراب بشه باید هرروز بیاد بگه دوباره سرور رو برام نصب کن.
    نکنه در ازای آموزش Compile کردن پول اضافه تر از مردم میگیرید؟

8 سال در زمینه راه اندازی سرور ورلد آف وارکرافت فعالیت داری ؟ 8 سال پیش چند سالت بود ؟
    بنده سن برادر بزرگتر شما رو دارم دوست عزیز

فرق سرور های آفلاین شما با آنلاینش چیه که قیمت هاش انقدر فرق میکنه ؟
    سرور آفلاین آنتی چیت و به NPC و چیدمان NPC و Add کردن آیتم دلخواه در NPC نیازی نداره
    ولی من در سرور آنلاین اسکریپتها وNPC ها و Duel Zone و Teleport هارو به طورکامل در سرور آنلاین قرار دادم و غیره...
    یعنی تغیر دادن یه آی پی ساده توی ریلم انقدر هزینه سازه ؟
    این حرف شما نشان دهنده این هست که شما خودتون سرور رو آنلاین نکرده و شخص دیگری برای شما این کار رو انجام داده است
    یعنی هم ریلم رو تغییر بدی سرور آنلاین میشه؟ چرا سر مردم رو شیره میمالید؟
    آنلاین کردن سرور به باز کردن یک سری پورت از طریق مودم و داشتن آپی استاتیک و تنظیمات ویندوز و غیره نیازمنداست که آموزش خاص خود رو داره .حتی فکر نکنم شما به خریدار سرور آموزش بدین چگونه سایت رو به دیتابیس مرتبط کنه.

منظورت از همراه با آموزش کامل چیه ؟ یعنی چیو آموزش میدی ؟
    منظور از آموزش کامل این است که خریدار سرور دیگه نیازی به این نداره که بیاد دوباره هزینه کنه تا سرور رو در صورت به وجود آمدن مشکل براش نصب کنیم.با این آموزش دیگه برای خریدار سرور سوالی پیش نمیاد که چه طوری سرور رو Update و Debugging و رفع باگ کنه.
    سرورهائی که نام بردی دیتابیس خاصی ندارن که شما با افتخار از درست کردن اون دیتابیس ها صحبت میکنی و البته معلوم هم نیست که راست میگی یا دروغ
    اگه با مدیران این سرورهایی که نام بردم درارتباط باشی که قطعا نیستی میتونی مشاوره بگیری برای راه اندازی سرور که از آخرش منو بهت معرفی میکنن.

هم اکنون مفتخری که سرور میفروشی ؟ =))

یا حق
    شما به جای مسخره کردن دیگران سعی کنید به کار خودتون و مهارت های خودنون شک نداشته باشین.

دوست نداشتم این حرف هارو بزنم ولی بهتر هست این کارو به عهده کسانی بزارید که هم تجربه این کارو دارن و هم سواد اینکار و از همه مهمتر علاقه به این کارو دارن.
    بنده کارشناسی ارشد برنامه نویسی کامپیوتر و پیاده سازی دیتابیس و پایگاه داده و تسلط کامل به زبان انگلیسی را دارا میباشم.
    خوشحال هستم که پنج سال هست ازدواج کرده ام و بسیاری از اطلاعات و مشکلاتی رو که درزمینه سرور وارکفت و کلیه موارد برنامه نویسی داشته ام به کمک همسرم که هم دانشگاهی بنده بوده اند حل و سعی در پیشرفته کردن آن کرده ام.
    دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من به سایت سرور شما سر زدم پشیمون شدم
    هنوز نمیدونید که بسیاری از گیمنت ها و کسانی که از منزل وارد سایت شما میشن نیاز با نرم افزار فلش دارن تا بتونن به سایت شما دسترسی داشته باشن و بیشتر بازیکنان سرور وارکرفت فقط اطلاعات مربوط به بازی رو میدونن و از اطلاعات کامپیوتری آگاهی زیادی ندارن و موندم شما به چی دلیلی شروع سایت رو با نمایش تصاویر فلش آغار کرده اید ؟
    یعنی نمیدوتید که سایت برای کسانی که نرم افزار فلش رو نصب نکردن باز نمیشه؟
    نمیدونید که سایت رسمی دانلود نرم افزار فلش ایران رو تحریم کرده و کسانی که بخواهند نرم افزار فلش رو دانلود کنند باید در سایت ها جستجو کنند تا آن را بیابند که این از حوصله بسیاری خارج است ؟
    هنوز نمیدونید که بنده اگر بیست بار هم به سایت شما مراجعه کنم بازهم باید صبرکنم تا فیلم فلش شما تمام شود تا بتوانم از امکانات سایت استفاده کنم؟
    امکانات سایت شما بسیار محدود است و نشان دهنده اطلاعات و معلومات شماست
    بنده مفتخرم که سرور هایی را راه اندازی کردم که در حال حاضر در ایران بیشترین تعداد پلیر رو دارند و از همه بیشتر ازین خوشحالم که از طریق بازی وارکرفت و راه اندازی سرور های مربوط به آن دوستانی را پیدا کرده ام که بیشترین سهم از خاطرات زندگی من رو دارند و همیشه
    باعث خوشحالی من و اطرافیانم مشوند
    Last edited by deluna; 13-01-2013 at 04:21.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

راستشو بخواین این Script هایی که قیمت به این بالایی دارن تو سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما میتونید رایگان بدون حتی Register account اونارو گیر بیارید. چند روز چیش من یه Script رو می خواستم تو فروم درخواست دادم (البته به English) چند نفر برام گذاشتن..
    Arena spectator چند وقتی دنبالش می گردم.
    راستشو بخواین اگه قیمت هاتون به این بالایی باشه هیچکی ازیتون چیزی نمیخره چون تجربشو داشتم..
    بحرحال امیدوارم بتونید کارو کاسبیه خوبی رو به هم بزدید و زندگی خوبی رو داشته باشید
    یا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بله حق با شماست ولی وقتی اسکریپت رو نصب کنید تازه میفهمید که به این سادگی ها هم نیست
    به طور مثال نشان دادن 10 تیم برتر رو اگر اسکریپتش رو نصب کنید وقتی Join Arena میدین دیگه نمیتونید Join Arena رو با رایت کلیک کردن Leave کنید .حتی Join BG که میدین نمیتونید دیگه Leave کنید مگر با Log Out ویا Alt + F4 و کلی باگ دیگر
    حتی Duel Zone این سایت هم اسکریپتش مشکل داره.اسکریپت رو که نصب میکنی Hord میتونه Allliance رو Inv Party کنه و باگ های دیگر.میتونید تست کنید
    یشتر اسکریپت های این سایت برای Trinity و Arcemu هست و توسط افراد مختلفی نوشته میشه که بعد از نصب سرور دچار باگ میشه.
    از 100% فقط 10% از اسکریپت هاش درست هست که آن ها هم با آپدیت سرور Fail میشن
    از این سایت بهتر هست فقط Sql دانلود کنید چون آسیبی به سرور نمیزنه
    موفق باشید
    در مورد قیمت هم که گفتین زیاد هست میتونید با این شماره تماس بگیرین. 09371669550
    Admin 2 سرور دانش گیم هست که براشون Arena spec نصب کردم
    حالا به ادمین دانش گیم بگو Arena spec رو چند میفروشه.میگه 500 هزار تومان.
    خود اسکریپت خالی Arena spec ارزش 50 هزارتومانی داره
    ولی دیگه بدون آموزش و پشتیبانی
    هر ماه که سرور رو آپدیت کنی ممکنه Arena spe دیگه با آپدیت جدید کار نکنه
    پس اینقدر ساده نگیرید
    Last edited by deluna; 13-01-2013 at 22:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه من فایل های extract مپ رو میخواستم اگه ممکنه یکی برام جداگانه آپلود کنه تو نت نبود
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه من فایل های extract مپ رو میخواستم اگه ممکنه یکی برام جداگانه آپلود کنه تو نت نبود
    ممنون
    واسه کدوم Core می خوایش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

واسه کدوم Core می خوایش؟
    thinty اگه اسمشو اشتباه نکنم
    راستی اکسترکت میشن جدیدا ولی تو لوگ میگه یه اروری میده میزارم شما اگه میشه کمک کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •