تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 215 از 482 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دو روزه نمی تونم رادیو های اینترنتی رو گوش کنم، همه همینطورن یا مشکل من از جای دیگست؟
    رادیو های فارسی نه ها، کلا. دیشب 40-50 تا رادیوی خارجی امتحان کردم فقط یدونه از رومانی و یکی از آمریکا پخش کرد.
    از یـوتـیــوب هم نمی تونم دانلود کنم (سرورای دانلودش باز بود) ...

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

کلا بسته شده اکثره پورت ها
    همینطور فایل های صوتی و تصویری

https هم بسته شده

چند روزی اینطوری هست

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درباره داتک چند تا سوال داشتم

اول اینکه هر چی گشتم تاپیک داتک رو پیدا نکردم !!!!!

1- سرویس هاش چطوره ؟
    2- کیفیت ؟
    3- پشتیبانی ؟
    4- قطعی ؟
    5- سرعت در شبانه روز ؟
    6- تعرفه ها ؟
    7- سرعت در زمان free ؟

مشکل من رو هم که حتما خوندید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

1- سرویس هاش چطوره ؟
    2- کیفیت ؟
    3- پشتیبانی ؟
    4- قطعی ؟
    5- سرعت در شبانه روز ؟
    6- تعرفه ها ؟
    7- سرعت در زمان free ؟

کد:
    به نظر من که الان یک هفته هست الان دارم ازش استفاده میکنم کاملا اشغاله مثلا اسمش 128هست با15تا دانلود میکنه من نمیدونم این قانون هار کی میسازه که 128 باید سرعت دانلودت 15تا باشه اسمش حسنه باید ممد صداش کنم بدبختی نیست خود احمقشون اینطوری مثال میزنن مه یه پورت یک مگابایتی معادل1024 کیلو بایت رو بین 8نفر شیر میکنن خوب میرسه نفری 128کیلوبایت بعد طبق چه قانونی سرعت دانلود باید بشه 16کیلوبایت تازه تو بهترین حالت؟من موقع ثبت نام به مسئولش داشتم میگفتم قبلا با 128 تا128هم دانلود میکردم مرتیکه عوضی کلی خندید و با حالت تمسخر امیزی گفت اشتباه میکنی جلوی خودش زنگ زدم رفیقم گذاشتم رو ایفون گفتم امیر تو الان با صبا نت128 از لینک مستقیم چقدر دانلود میکنی گفت 128 بازم قبول نکرد گفت رفیقتم اشتباه میکنه بعد کلی کلاس گذاشت که من لیسانس هف دارمو از این حرفا گفتم داداش ما هم بیسواد نیستیم و لیسانس الکترونیک دارم پوزش خورد خلاصه داشت دعوا بالا میگرفت که همکارش اومد جاش بر ثبت نام کردن
    قبلا اسیا تک داشتم با 128هم دانلود میکردم یکی از دوستان یک جکی گفت که از دهن همون مردک داتکی هم شنیدم مبنی بر این که صبا نت و پارس انلاین سیاستشون اینه که سرعتشون بالاست تا حجم دانلودت زود تموم شه خو این ترانه ای بیش نیست مگر ادم اختیارش و شعورش و کنترلش دست خودش نیست خوب هرچی فایل کمتر دانلود کنی حجمت کمتر مصرف میشه این حرف بنظرتون احمقانه نیست که مثلا یه فایل 100مگابایتی رو به جای این که تو10دقیقه دانلود کنی تو3ساعت دانلود کنی که حجمت زود تموم نشه! اینهمه اطلاف وقت کنی که چی دور از جون این خریت نیست؟من نمیدونم مردم رو چی حساب کردن که این حرفارو از خودشون در میارن من که میخوام برم طرف صبا تعریفشو زیاد شنیدم اسیا تک هم میگن خراب شده
    Last edited by peter-se; 03-09-2010 at 03:28.

5. این کاربر از peter-se بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

1- سرویس هاش چطوره ؟
    2- کیفیت ؟
    3- پشتیبانی ؟
    4- قطعی ؟
    5- سرعت در شبانه روز ؟
    6- تعرفه ها ؟
    7- سرعت در زمان free ؟

کد:
    0 - برادر پس الان کجایی؟ تاپیکه داتکه دیگه! ما هم بچه هاشیم!!!×!!!

1. یه طور×!! ایرانه دیگه میخاوی فضایی باشه؟
    2. متوسط خوب - درحده استاندارد خوبه
    3. تعطیل! البته شانسی خوبم گیرتون میاد ولی یا گیر میدن به درایوره مودم یا سیمه یو اس بی و لن یا سیستم یا ....
    4. این ماه ترکونده ولی در چند ماه اخیر خوب بود
    5. با این سوالت!! خوب برادر بستگی به سرویست داره ولی معمولا حده استاندارد رو میده 128 بگیری 16 میده، 256 بگیری 32، ....
    6. مراجعه شود به:
    کد:
    7. نامحدود دارم من ولی گمونم اونم همینطور باشه، یکسانه تقریبا

به نظر من که الان یک هفته هست الان دارم ازش استفاده میکنم کاملا اشغاله مثلا اسمش 128هست با15تا دانلود میکنه من نمیدونم این قانون هار کی میسازه که 128 باید سرعت دانلودت 15تا باشه اسمش حسنه باید ممد صداش کنم بدبختی نیست خود احمقشون اینطوری مثال میزنن مه یه پورت یک مگابایتی معادل1024 کیلو بایت رو بین 8نفر شیر میکنن خوب میرسه نفری 128کیلوبایت بعد طبق چه قانونی سرعت دانلود باید بشه 16کیلوبایت تازه تو بهترین حالت؟من موقع ثبت نام به مسئولش داشتم میگفتم قبلا با 128 تا128هم دانلود میکردم مرتیکه عوضی کلی خندید و با حالت تمسخر امیزی گفت اشتباه میکنی جلوی خودش زنگ زدم رفیقم گذاشتم رو ایفون گفتم امیر تو الان با صبا نت128 از لینک مستقیم چقدر دانلود میکنی گفت 128 بازم قبول نکرد گفت رفیقتم اشتباه میکنه بعد کلی کلاس گذاشت که من لیسانس هف دارمو از این حرفا گفتم داداش ما هم بیسواد نیستیم و لیسانس الکترونیک دارم پوزش خورد خلاصه داشت دعوا بالا میگرفت که همکارش اومد جاش بر ثبت نام کردن
    قبلا اسیا تک داشتم با 128هم دانلود میکردم یکی از دوستان یک جکی گفت که از دهن همون مردک داتکی هم شنیدم مبنی بر این که صبا نت و پارس انلاین سیاستشون اینه که سرعتشون بالاست تا حجم دانلودت زود تموم شه خو این ترانه ای بیش نیست مگر ادم اختیارش و شعورش و کنترلش دست خودش نیست خوب هرچی فایل کمتر دانلود کنی حجمت کمتر مصرف میشه این حرف بنظرتون احمقانه نیست که مثلا یه فایل 100مگابایتی رو به جای این که تو10دقیقه دانلود کنی تو3ساعت دانلود کنی که حجمت زود تموم نشه! اینهمه اطلاف وقت کنی که چی دور از جون این خریت نیست؟من نمیدونم مردم رو چی حساب کردن که این حرفارو از خودشون در میارن من که میخوام برم طرف صبا تعریفشو زیاد شنیدم اسیا تک هم میگن خراب شده
    برادر استاندارد بین المللی رو کلا بردی زیره سوال با این پست!

128/8=16

شما که ماشالله این همه کارت درسته باید بدونی دیگه اون کثر 8 که تقسیم میکنن برای فرق واحدهای بیت و بایت هست، نه؟

سرویس های داتک کلا ثابته یعنی سرعت بالاتر نمیده هر چه قدر پول بدی همون قد آش میخوری

من جای شما بودم و شرکت های دیگه ساپورت میکردن 100 درصد از اونیکی ها تست میکردم!
    Last edited by DaRiOuShJh; 03-09-2010 at 04:18.

7. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی داتک یه جورایی داره گوره خودش رو میکنه هاااا !!!!
    الان دیگه تقریبا همه شرکت ها سرعت دانلود سرویس های محدود رو باز میذارن
    اونوقت اینا محدود و نامحدود شون هیچ فرقی نداره .
    نتیجه اخلاقی اینکه گرفتن سرویس محدود از داتک اشتباه محضه.
    البته دیگه با این وضعه قیمت های جدید نامحدودش هم نیمصرفه اخه یارو مگه روانیه برا 128 نامحدود 40 تومن بده اینا !!!!
    ولی خدایی پینگش تو همه ISP ها تکه
    قطعی هم غیره چن مورد نداشتم

9. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

0 -

برادر استاندارد بین المللی رو کلا بردی زیره سوال با این پست!

128/8=16

شما که ماشالله این همه کارت درسته باید بدونی دیگه اون کثر 8 که تقسیم میکنن برای فرق واحدهای بیت و بایت هست، نه؟

سرویس های داتک کلا ثابته یعنی سرعت بالاتر نمیده هر چه قدر پول بدی همون قد آش میخوری

من جای شما بودم و شرکت های دیگه ساپورت میکردن 100 درصد از اونیکی ها تست میکردم!

پیشنیاز:هر 8بیت میشه یک بایت و هر کیلو بایت میشه 1024بایت نتیجه اخلاقی هر بیت 8بار کوچکتر از یک بایت است

حاج داریوش گل اگر1مگابایت رو یعنی همون1024کیلوبایت رو تقسیم بر 8 کنی مگه نمیشه128کیلو بایت پس این واحد بیت این وسط چه کارست؟
    یا من احمقم یا بازم حتما من دیگه

چشم اقا داریوش اونم بموقش بگذار این ماه تموم شه مگه خر گازم زده دوباره از اینا بگیرم تقریبا 20 روز طول دادن تا خطم رو رانژه کنن انقدر مدیریتشون قویه
    الانشم گولم زدن یعنی خودم خودمو گول زدم چون پول رانژه کردن ازم نگرفتن خواستم از داتک بگیرم یعنی سرویس 1ماهه128باحجم3گیگ رو کلا15000تومن دادم میگن هیچ ارزونی بی دلیل نیست همینه!
    Last edited by peter-se; 03-09-2010 at 13:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حاج داریوش گل اگر1مگابایت رو یعنی همون1024کیلوبایت رو تقسیم بر 8 کنی مگه نمیشه128کیلو بایت پس این واحد بیت این وسط چه کارست؟
    یا من احمقم یا بازم حتما من دیگه
    اون سرعت 1 مگ که همه جا میگن 1 مگابیته یا 1024 کیلوبیته . حالا اگه بخوای به کیلوبایت برگردونیش باید تقسیم بر 8 کنی این عدد رو چون هر 8 بیت یک بایته برا همین اگه 1024 کیلوبیت رو تقسیم بر 8 کنی میشه 128 کیلوبایت یعنی سرعت دانلود سرویس 1مگ باید 128 کیلوبایت باشه و سرعت دانلود یه سرویس 128 کیلوبیت هم 16 کیلوبایت میشه .

12. 3 کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام دوستان

آقا ما 4 ساله 256 داتک داریم تو این مدت هم دانلود از 32 نه 1 کیلوبایت بیشتر شده و نه کمتر! گفتم بیام اینجا ببینم من که دارم ماهی 27 تومن برای نامحدود این سرویس میدم داره میره تو پاچم یا نه!! چون تو این 4 سال اصلا خبری از بقه ISP ها نداشتم

حالا یه جون مرد بیاد بگه با همین ماهی مثلا 30 تومن جایه دیگه میشه رفت شرایط از اینجا بهتر باشه یا نه همینو بچسبم تا 4 سال دیگه

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

آقا ما 4 ساله 256 داتک داریم تو این مدت هم دانلود از 32 نه 1 کیلوبایت بیشتر شده و نه کمتر! گفتم بیام اینجا ببینم من که دارم ماهی 27 تومن برای نامحدود این سرویس میدم داره میره تو پاچم یا نه!! چون تو این 4 سال اصلا خبری از بقه ISP ها نداشتم

حالا یه جون مرد بیاد بگه با همین ماهی مثلا 30 تومن جایه دیگه میشه رفت شرایط از اینجا بهتر باشه یا نه همینو بچسبم تا 4 سال دیگه
    رفیق سرویس 256 نامحدود با این قیمت دیگه هیچ ISP نمیده پس سفت بچسب بهش که الان همین 256 رو داتک داره 79000 تومن ناقابل میده.
    یه نگا به لیست قیمت جدید بندازی بد نیس
    کد:

15. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dsa

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •