تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 587 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با تشکر از seymour.ممنون از راهنماییت.درسته تا حالا ipod نداشتم ولی فکر می کنم با کمک شما دوستای گل بتونم خیلی زود کار باهاش رو یاد بگیرم.فردا میرم بخرم.اگه اتفاق خاصی نیفته!
    احتمالا 32 می گیرم.توی جعبش چیا هست؟
    ببخشید قبل از خرید این همه سوال می کنم,آخه من خودم تو کاره خرید و فروش موبایل هستم.واسه همین می دونم اگه خریدار کمی مبتدی باشه چه بلایی میشه سرش آورد!

تو جعبه : ایپادتاچ / هدفون / کابل یو اس بی / دستمال مخمل / dock / دفترچه راهنما / Apple sticker وجود داره !
    در ضمن سری دیگر ایپاد ها هم گزینه های خوبی هستند براتون ! البته باید ببینید نیازتون چی هست ![/QUOTE]

در مورد چیزایی که توی جعبهْ آیپاد هست می خواستم بگم که الآن مدتیه که دیگه دستمال پاک‌کننده و دفترچهْ راهنما رو در جعبه نمی گذارند. پشت جعبه هم اسمی از این دو مورد برده نشده.

2. این کاربر از MusicManiac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در حد خوب که برای کاربری که تا حالا بیشتر با موبایل یا کامپیوتر و اسپیکرهای معمولی موسیقی گوش می کرده کاملاً قابل قبول باشه... مشکلی نیست از این بابت..

تفاوت نسل 2 و 3 رو مکرر بهش پرداختیم.. توی همین تاپیک واژه تفاوت رو جستجو کن (بالای تاپیک گزینه "جستجو در این تاپیک" رو بزن)، اکثر پست هایی که بعنوان پاسخ میاد در همین مورد هستند! .. خلاصه اش اینه که نسل سوم قدرت پردازشی بالاتری داره (پردازنده قوی تر - حافظه اصلی بهتر -...)
    خیلی ممنون از راهنماییتون کیفیتش نسب به واکمن سونی تو چه حدیه ؟ بهتره یا بدتر؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون کیفیتش نسب به واکمن سونی تو چه حدیه ؟ بهتره یا بدتر؟
    کیفیت صدا؟ ... اگه منظورت واکمن های جمع و جور سونی باشه که حالت کول دیسک دارن و زیر 100 تومن هستند (سری B و E)، به نظرم خیلی تفاوتشون محسوس نباشه؛ هرچند من باز اون واکمن ها رو ترجیح میدم... اما واکمن های بالای 100 تومن رو اگه منظورته (مثل سری A و S) به نظرم به طرز محسوسی سونی بهتره..

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

سایدیا که داری سورس رو ادد کن !!! ببین سورس به معنی منبع هست منبعی هست برای برنامه ها مثل ادرس یه سایت میمونه که
    وقتی ادد کنی در سایدیا میتونی برنامه ها رو دانلود کنی ! ...
    اهان سورس همون ریسورسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من ایپادو به 3.1.2 اپگرید کردم
    ولی الان دیگه نمیتونم به ایپاد وصل بشم!!!!
    حتی reset network setting هم کردم
    لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض ipod classic

سلام من یه آیپاد کلاسیک 120 گیگ میخوام توی کرمانشاه نیست میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده شدیدا دنبالشم لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه آیپاد کلاسیک 120 گیگ میخوام توی کرمانشاه نیست میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده شدیدا دنبالشم لطفا راهنمایی کنید
    خب طبیعتاً یا باید بیای تهران خرید کنی ، یا مثلاً بگی یه نفر دوستی-آشنایی از اینجا برات بفرسته یا بخره و بیاره.. یا هم اینکه بری سراغ خرید آنلاین (که در واقع پروسه اش مثل همین موردیه که گفتم -- با این فرق که یه غریبه واسه ات می خره و می فرسته!!) ... دیگه از این دو حالت خارج نیست..

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان من ایپادو به 3.1.2 اپگرید کردم
    ولی الان دیگه نمیتونم به ایپاد وصل بشم!!!!
    حتی reset network setting هم کردم
    لطفا کمکم کنید
    با آیپاد به PC نمیشه وصل شد؟ .. یعنی وقتی آیپاد رو به PC وصل می کنی، کلاً PC آیپادت رو می شناسه یا نه؟ ... تشخیص میده که یه چیزی بهش وصله یا نه؟ ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.
    من درست متوجه نشدم.. الان میخوای cydia رو نصب کنی؟ ...

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

من درست متوجه نشدم.. الان میخوای cydia رو نصب کنی؟ ...[/QUOTE]
    نه سیدیا رو دارم چون وای فایم فعلا کار نمیکنه از اون لینکه که احمد72 فرستاده و گفت برا اونایی که دسترسی به ولی وای فای ندارن میخواستم استفاده کنم که وقتی به اون لینک رفتم گزینه ایی چیزی که برا دانلوده برنامه appcake باشه طبقه گفته احمد72 نبود

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

در واقع لینکه برنامه appcakeo میخوام که دانلودش کنم تا بعدش بتونم برنامه ibluenova رو که برا بلوتوثه اجرا کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •