تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 239 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    دوستان من از سال 86 تا سال 90 بود فکر کنم که آواست هم ایرانو فیلتر کرد از ورژن 4.8 پروفشنال استفاده میکردم واقعا تجربه منکه نشون داد چیز خوبیه حتی از کاسپراسکای بهتر بود اینو به چشمم دیدم هنوز کاسپر و اویرا تازه نیوفولدر ویروسش اومده بود پیدا نمیکردن اما اواست مشکوک میشد بهش بفاصله زمانی 15 روز بعد تازه دوزاری کاسپر افتاد که ویرویس new folder چیه بگذریم
    از وقتی ایرانو تحریم کرد من دیگه نصبش نکردم و به microsoft essential بسنده کردم حالا میخام بدونم الان تحریمش برداشت شده و میشه براحتی بروزرسنیش کرد ؟ یا نه مشکل ادامه داره ؟
    چون بروز رسانی آفلاینش برای نسخه 4.8 نمیگذاشت هیچ ساتی تقریبا
    تحریمش که پا بر جاست فک کنم

ولی شما میتونی با روشهایی د ور ش بزنی ....یه سر به ایران ستاپ بزن اونجا میتونی با 3000 تومن مشکل اپدیتشو حل کنی به نظر من 3000 که ......

داره خودمونی میشه !UP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بپر ای دل سوی بالا...

پيش فرض

بابا این اینترنت سکوریتی که گند زد تو بروزر ها، کروم هم دیگه کند کار می کنه... حتی وقتی پلاگین آنتی ویروس رو پاک می کنم هم فرقی نمی کنه.
    settings>active protection>Web shield

حل شد!

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان این آنتی ویروس بلک لیست داره؟میشه یه برنامه یا فایل رو به بلک لیست اضافه کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

دوستان این آنتی ویروس بلک لیست داره؟میشه یه برنامه یا فایل رو به بلک لیست اضافه کرد؟
    فکر کنم منظورتون وايت ليست هست؟ ليست استثناءات؟

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فکر کنم منظورتون وايت ليست هست؟ ليست استثناءات؟
    خیر وایت لیست رو دوستمون صفحه قبل بهم گفتن چجوره
    منظورم لیست سیاه'ه.شاید اصلا همچین چیزی وجود نداشته باشه که فکر میکنم همین طوره!در هر صورت ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه AFSORDEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من از سال 86 تا سال 90 بود فکر کنم که آواست هم ایرانو فیلتر کرد از ورژن 4.8 پروفشنال استفاده میکردم واقعا تجربه منکه نشون داد چیز خوبیه حتی از کاسپراسکای بهتر بود اینو به چشمم دیدم هنوز کاسپر و اویرا تازه نیوفولدر ویروسش اومده بود پیدا نمیکردن اما اواست مشکوک میشد بهش بفاصله زمانی 15 روز بعد تازه دوزاری کاسپر افتاد که ویرویس new folder چیه بگذریم
    از وقتی ایرانو تحریم کرد من دیگه نصبش نکردم و به microsoft essential بسنده کردم حالا میخام بدونم الان تحریمش برداشت شده و میشه براحتی بروزرسنیش کرد ؟ یا نه مشکل ادامه داره ؟
    چون بروز رسانی آفلاینش برای نسخه 4.8 نمیگذاشت هیچ ساتی تقریبا
    با استفاذه از f r e e ga te و با معرفی پورت و آدرسی که این ... شکن پس از اتصال نمایش میده به آواست به راحتی قابل آپدیت شدن هست.

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

در قسمت application Rules می تونید دسترسی برنامه رو به اینترنت قطع یا محدود کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
    از ایران ستاپ میتونی تهیه کنی

داره خودمونی میشه unknown-user's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من مدت زیادی به آنتی ویروسم رسیدگی نکردم نسخه 2014 اون هم اومده قصد دارم نصبش کنم فقط یه مشکلی هست و اون اینکه مدام این پنجره ی (Fake Lisence)باز میشه. نسخه فعلیم هم یکی مونده به آخری هست . فقط میخوام راهنماییم کنید تا قبل از نصب ورژن جدید ، بدونم قضیه از چه قراره میشه این پنجره رو کاریش کرد که دیگه نیاد؟ ضمن اینکه آخرین راه دور زدن تحریمش همون فِـ.ـرگـ.ـیت هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •