تحریمش که پا بر جاست فک کنم
ولی شما میتونی با روشهایی د ور ش بزنی ....یه سر به ایران ستاپ بزن اونجا میتونی با 3000 تومن مشکل اپدیتشو حل کنی به نظر من 3000 که ......
تحریمش که پا بر جاست فک کنم
ولی شما میتونی با روشهایی د ور ش بزنی ....یه سر به ایران ستاپ بزن اونجا میتونی با 3000 تومن مشکل اپدیتشو حل کنی به نظر من 3000 که ......
settings>active protection>Web shield
حل شد!
دوستان این آنتی ویروس بلک لیست داره؟میشه یه برنامه یا فایل رو به بلک لیست اضافه کرد؟
فکر کنم منظورتون وايت ليست هست؟ ليست استثناءات؟
خیر وایت لیست رو دوستمون صفحه قبل بهم گفتن چجوره
منظورم لیست سیاه'ه.شاید اصلا همچین چیزی وجود نداشته باشه که فکر میکنم همین طوره!در هر صورت ممنون
با استفاذه از f r e e ga te و با معرفی پورت و آدرسی که این ... شکن پس از اتصال نمایش میده به آواست به راحتی قابل آپدیت شدن هست.با سلام
دوستان من از سال 86 تا سال 90 بود فکر کنم که آواست هم ایرانو فیلتر کرد از ورژن 4.8 پروفشنال استفاده میکردم واقعا تجربه منکه نشون داد چیز خوبیه حتی از کاسپراسکای بهتر بود اینو به چشمم دیدم هنوز کاسپر و اویرا تازه نیوفولدر ویروسش اومده بود پیدا نمیکردن اما اواست مشکوک میشد بهش بفاصله زمانی 15 روز بعد تازه دوزاری کاسپر افتاد که ویرویس new folder چیه بگذریم
از وقتی ایرانو تحریم کرد من دیگه نصبش نکردم و به microsoft essential بسنده کردم حالا میخام بدونم الان تحریمش برداشت شده و میشه براحتی بروزرسنیش کرد ؟ یا نه مشکل ادامه داره ؟
چون بروز رسانی آفلاینش برای نسخه 4.8 نمیگذاشت هیچ ساتی تقریبا
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
در قسمت application Rules می تونید دسترسی برنامه رو به اینترنت قطع یا محدود کنید
از ایران ستاپ میتونی تهیه کنی![]()
بچه ها من مدت زیادی به آنتی ویروسم رسیدگی نکردم نسخه 2014 اون هم اومده قصد دارم نصبش کنم فقط یه مشکلی هست و اون اینکه مدام این پنجره ی (Fake Lisence)باز میشه. نسخه فعلیم هم یکی مونده به آخری هست . فقط میخوام راهنماییم کنید تا قبل از نصب ورژن جدید ، بدونم قضیه از چه قراره میشه این پنجره رو کاریش کرد که دیگه نیاد؟ ضمن اینکه آخرین راه دور زدن تحریمش همون فِـ.ـرگـ.ـیت هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)