تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 215 از 923 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام

برای یادگیری فنون ترجمه ، چه منابع فارسی و یا انگلیسی را پيشنهاد میکنید؟
    سلام محمد خان... کجایی برادر؟؟

قبلا این سوال پرسیده شده... نتیجه این شد که "ترجمه نیاز به تجربه داره"، همونطور که" زبان نیاز به زمان داره!" این جاها رو یه نگاه بنداز:

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3382599&postcount=772
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2901633&postcount=273

(توهم هایپرلینک!)
    Last edited by amintnt; 16-09-2009 at 23:13.

2. این کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اخه من اینو یه جا شنیده بودم حالا امشب از معلم زبانم می پرسم !! تو این فروم هم یه نفر همینو گفته :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

معلمه یه چیزایی گفت برا خودش ولی مطمئنم خودشم دقیقا نمی دونس معنیش چی میشه به هر حال سلیقه ایه...
    ممنون

داره خودمونی میشه jimia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام . بی زحمت یکی از اساتید میتونه این جمله رو از نظر گرامری تحلیل کنه واسه من؟ میخوام بدونم lessen در اینجا متعدی است یا لازم (منظورم اینه که معنیش make less هست یا become less ) . در ضمن چه جوری بعد از فعل helped که گذشته است اومده است؟ نه to داره نه هیچی!!! آیا قانون گرامری خاصی این جمله رو این شکلی کرده؟ قبل از این قانون جمله چه شکلی بوده؟
    (جمله در پست بعد)

داره خودمونی میشه jimia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

Indeed, the poverty my daughter and I helped lessen that Sunday afternoon was not the old woman's alone- it was in our lives, too.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من دانشجو حسابداری هستم و علاقه شدیدی به زبان انگلیسی دارم.برای یادگیری زبان dvdهای tell me moreرا هم گرفتم ولی برام زیاد مفید نبوده.از چه اموزش هایی استفاده کنم؟چه طور میتونم لینک ها رو دانلود کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

يك سوال ساده داشتم
    من مقداري با حرف تعريف The در حالت هاي زير مشكل مشكل دارم
    قبلا يك جا خونده بودم براي كشور ها و شهر هايي كه اسم اون ها از چند قسمت تشكيل شده بايد حرف the رو قرار داد مثل
    the United States و براي بقيه مثل Iran اين كار لازم نيست پس چرا براي كلمه اي مثل New York از the استفاده نمي كنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

وقتی یکی ازمون میپرسه چه فیلمهایی دوست دارید من بخوام بگم مثلا" تمام فیلمهای فلان بازیگر و یا در مورد موزیک همه آهنگ های فلان خواننده چی باید بگیم؟
    All songs by ....or All films of ....

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

باید بگی the songs of the metalica یا the films of the jack

البته می تونی the را هم نیاری
    بستگی به جوابت داره

10. این کاربر از pezhmantoop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . بی زحمت یکی .. میتونه این جمله رو از نظر گرامری تحلیل کنه واسه من؟ میخوام بدونم lessen در اینجا متعدی است یا لازم (منظورم اینه که معنیش make less هست یا become less ) . در ضمن چه جوری بعد از فعل helped که گذشته است اومده است؟ نه to داره نه هیچی!!! آیا قانون گرامری خاصی این جمله رو این شکلی کرده؟ قبل از این قانون جمله چه شکلی بوده؟
    (جمله در پست بعد)
    Indeed, the poverty my daughter and I helped lessen that Sunday afternoon was not the old woman's alone- it was in our lives, too.
    الگویhelped lessen رو قبلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا توضیح داده ام ... خلاصه اش اینه که به بعضی افعال (help - let - make - افعال مربوط به احساس مثل haer - see - و ....) فعل بدون to اضافه میشه کرد ...

در مورد لازم و متعدی بودن که سوال خوبی هم هست ... برداشت من اینه : جمله حالت مجهول داره و مفعول جمله اومده مبتدا شده : فقری که من و دخترم کمک کرده بودیم تا کاهش پیدا کنه ... بنابراین لازم هستش ... یعنی اتوماتیک وقتی جمله معلوم رو به مجهول تبدیل می کنیم ، فعل متعدی هم لازم میشه ...
    درباره این میشه نظرتون رو بگید ؟؟
    مثلا میخوام بگم در باز است خب Open رو استفاده میکنم
    the door is open
    the door is opened درسته ؟؟
    خب در کل فرقی نمی کنن البته اگه دومی رو مجهول در نظر نگیریم !!
    مشابه بحث چند صفحه قبل ، اینا هر دو درست هستن ... کاربرد هستش که شاید یکی رو قدری درست تر یا غلط تر بکنه ...(و نه مطلقاً غلط/درست) ...

اگه بخوای بگی "در بازه" اولی رو میگی ..

اگه بخوای بگی "در باز شده است " دومی رو میگی .. متوجه هستم که شما منظورت چیه - میخوای بگی opened همون open هستش و حداقل از نظر معنای فارسی اینا یکی هستن ... مساله اینه که opened در حالت adj (یعنی همین حالتی که مدنظر شماست) تاکید بیش از حد داره (باز کردن به معنای از بین مانع - آشکار شدن - و هر چیزی که بسته بودنش یه حالت مرسوم واسه اش بوده و باز شدنش حداقل در زمان حال یه حالت غیرمعمول به شمار میره) ...

مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من دانشجو حسابداری هستم و علاقه شدیدی به زبان انگلیسی دارم.برای یادگیری زبان dvdهای tell me moreرا هم گرفتم ولی برام زیاد مفید نبوده.از چه اموزش هایی استفاده کنم؟چه طور میتونم لینک ها رو دانلود کنم؟
    چرا کلاس نمیری رفیق ؟ ... راه درستش کلاسه ...
    يك سوال ساده داشتم
    من مقداري با حرف تعريف The در حالت هاي زير مشكل مشكل دارم
    قبلا يك جا خونده بودم براي كشور ها و شهر هايي كه اسم اون ها از چند قسمت تشكيل شده بايد حرف the رو قرار داد مثل
    the United States و براي بقيه مثل Iran اين كار لازم نيست پس چرا براي كلمه اي مثل New York از the استفاده نمي كنند.
    ببین قاعده کلی و دقیق ترش اینه :

اگه یه کشور شامل چند قسمت و ناحیه باشه (حالت جمعش این رو نشون میده) از the استفاده می کنیم (the Netherlands, the Philippines, the British Isles ) و ضمنا اگه شامل کلماتی مثل states, kingdom, republic, union و ... باشه هم the می خواد ...

نیویورک شامل هیچ کدوم از این دو قاعده نیست ...

14. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •