برای منم خیلی سخت بود.واقعا از نظر امکانات عالی هست.عمر بالایی هم داره.من کلی ازش کار کشیدم و چند بار هم از دستم افتاده.
برای منم خیلی سخت بود.واقعا از نظر امکانات عالی هست.عمر بالایی هم داره.من کلی ازش کار کشیدم و چند بار هم از دستم افتاده.
چطوری کیپد رو خراب کردی؟ بعیده گوشی های نوکیا کیپدشون خراب بشه، حتی با ضربه شدید!
برای من که تا حالا اتفاق نیوفتاده، حتی یک N95 داشتم از پنجره پرت شد بیرون، ولی خراب نشد!
بچه ها تا حالا شده گوشیتون توی قسمت تماسهای دریافتی شماره یا اسم کسی که باهاتون تماس گرفته رو اشتباه ثبت کنه؟مشکل از گوشیه یا مخابراته؟
اصلا.![]()
سلام..
حق با شماست..
همچین چیزی غیر ممکنه...
چرا کیپد گوشی من 2 بار تا حالا خراب شده ! 2 بارشم با افتادن زمین !
بار اول افتاد : ال سی دی - نصف کیپد کار نمیکرد - دهنی - اسپیکر ها = خراب = 120 تومن ناقابل
بار دوم که افتاد : کلید End Call و کلید Clear و کلید select سمت راست درست کار نمیکنه
مال من هم همین مشکل رو داشت.کلید منوش با اسپیکر سمت چپش کار نمی کرد.کلا گوشی عتیقه ایه.
بسیار عالی بود من هم ان78 دارم ولی اصلا از این گوشی خوشم نمیاد چون صفحه کلید خوبی نداره
من تقـریبا یک سالــ چند مـاه این گوشی رو داشتــم ولی هیچ مشکلی با کیبـورد و کلید منـو و ... نداشتــم ,
برام عالی کار میکـرد الان هـم دسته پسرخاله ام هستشـــ و داره براش مثل ساعـت کار میکنــه .
موفق باشید!
من 3 سال این گوشی رو دارم تا حالا یک بار کی پد عوض کردم
یک ماه پیش شارژ نمی شد بردم ای سی شارژش رو عوض کردم
2-3 روزه که بازهم شارژ نمیشه بردم دو سه جا درستش کردم ولی توی خونه دیگه کار نمیکنه
الان موندم چه کنم
ولی توی این سه سال هر کاری بگید باهاش کردم
توی این 2-3 روز که ندارمش انگار یه چیز بزرگی ازم گرفته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)