مرکز مخابراتیمون خرازی هست و میخوام سپببینم که وضعیت سرویس 1 مگ چه جوری هست اگه ممکنه.دوست عزیز لطفآ مرکز مخابراتتون رو بگید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی مرکز شما خدمتتون عرض کنم - و تصویر سرعت دانلود مشتریکن مرکز مخابرات شما رو به نمایش بگذارم
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
مرکز مخابراتیمون خرازی هست و میخوام سپببینم که وضعیت سرویس 1 مگ چه جوری هست اگه ممکنه.دوست عزیز لطفآ مرکز مخابراتتون رو بگید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی مرکز شما خدمتتون عرض کنم - و تصویر سرعت دانلود مشتریکن مرکز مخابرات شما رو به نمایش بگذارم
دوستان چرا اینترنت من اینجوری شده؟
کانکت میشه ولی اینترنت اکسس ندارم یعنی یه علامت زرد روی اون کامپیوتر هست
سلام دوستان ......لطفا یه نفر منو راهنمایی کنه که از چه شرکتی Adsl بگیرم...خدایی یه کمک خوب میخام من warcraft میزنم نیاز به یه سرویس دهنده خوب دارمو ارزون ........ممنونمو وودر ضمن چطوری باید اقدام کنم برم کجا ؟؟؟؟؟؟
امروز برای من هم چند بار اینجوری شد!
ولی درست شد.
میشه این ترافیک رو در مرکز مخابراتی سپاهانشهر هم ببنید؟من 256 پیشگامان دوستم 512 همسایمون هم 128 داره هر 3 تاییمون هم مثل سگ پشیمونیم که چرا از پیشگامان گرفتیم خدا شاهده بخدا قسم برا همین پست من دو بار مودمم رو خاموش روشن کردم همیشه همین بازیه فکر کردم من مشکل داره بابا اقلا شاتل هر چند شبا سرعتش بایت میشد اما خداییش روز یه بار هم من باش مشکل نداشتم صبا و پارس هم همین طور --هر مشکلی داشتند شبا بود اما این واقعا بی خوده--از همین جناب فاروس تقاضامندم یه نگاهی به این مرکز ما بندازند
پس نمایندگی الکی میگفت اینجا خیلیییی کم مشترک داریم؟؟؟؟اگه زیاد داشت حتما باید 10000 بار مودم روشن خاموش میکردیم
نگران نباشید این مشکل تازه به وجود اومده شانس منه دیگه تا گرفتم خراب شد
ولی خوب چون بی سابقه بوده به احتمال 99 درصد زود رفع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست رو گرفتم ای یعنی خوب یا بد ؟(نسبت به بقیه اونایی که پیشگامان دارند 256-چه طوره؟
خوبه برا 256 یکم زیاد هم میزنه البته این نظر منه
بهتره این پستو پاک کنم تا پست کردم انگار چشم شور زیاد بود سرعتم اومد پایین![]()
Last edited by farzan311; 06-07-2010 at 00:08. دليل: جلوگیری از چشم و نظر !!!!!!!!!!
پس چرا هر سایتی رو میزنم کلی طول میکشه تا بیاد بالا ---انگار یه ساعت بعد درخواستم میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)