تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 215 از 1178 اولاول ... 115165205211212213214215216217218219225265315715 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,141 به 2,150 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

نمی دونم ولی مشخصاتش اینه:
    اولین و تنها نوت بوک در دنیاست که دارای پردازنــده موبایل AGEIA PhysX (اختصاصی Dell ) می باشد. ویژگی دیگر این نوت بوک ارتقاء کارت گرافیک بسیار قدرتمند 8700MGT به تکنولوژی SLI شرکت Nvidia است. دارای صفحه نمایـش عریض ۱۷ اینـــچی برای کاربران بـــازی حرفه ای و علاقمندان به مالتی مدیا با کارت گرافیک قوی، ابده‌آل برای کاربران حرفه ای. انتخاب یکی از ۴ رنگ: قرمز لاکی، خاکستری دودی، سفید استخوانی و یا آبی کبود. با داشتن این نوت بوک قلب رقیبتان از کار خواهد ایستاد...

نازلي خوانم لپ تاپ رو واسه اينور و اون ور بردن ميخواي (مثلاً از خونه به دانشگاه يا شركت بردن يا مسافرت) يا واسه استفاده خونه.. مثل كامپيوتر شخصي

اگه ميخواي با خودت ببريش اينور و اونور بايد لپ تاپي بخري كه زبر سه كيلو باشه

اون هفت كيلويي رو ميخواي با چي حملش كني... بايد با جرثقيل ببريش
    تازه فكر كنم اين 1730 هم سنگين باشه (يعني بيشتر از 3كيلو)

اگه نباشه جاش خالی می مونه man7tomani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

نمی دونم ولی مشخصاتش اینه:
    اولین و تنها نوت بوک در دنیاست که دارای پردازنــده موبایل AGEIA PhysX (اختصاصی Dell ) می باشد. ویژگی دیگر این نوت بوک ارتقاء کارت گرافیک بسیار قدرتمند 8700MGT به تکنولوژی SLI شرکت Nvidia است. دارای صفحه نمایـش عریض ۱۷ اینـــچی برای کاربران بـــازی حرفه ای و علاقمندان به مالتی مدیا با کارت گرافیک قوی، ابده‌آل برای کاربران حرفه ای. انتخاب یکی از ۴ رنگ: قرمز لاکی، خاکستری دودی، سفید استخوانی و یا آبی کبود. با داشتن این نوت بوک قلب رقیبتان از کار خواهد ایستاد...
    قیمتش؟
    یه عکس ازش دارین بزارین لطفا!

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

شالوم دوستان.من حدود 1میلیون شاید یه کم بیشتر مایه دارم.به دبی هم دسترسی دارم خیلی آسون.می خوام یا hpبگیرم یا dell.شما کدومشو پیشنهاد میکنین؟با این بودجه چه مدلیو بگیرم.راهنماییم کنین.در ضمن اختلاف دبی تا ایران 200 تا 300تاست.

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی این موضوع هم واسن مهمه که در آینده بتونم آپگریدش کنم.کدوم برند واسه آپگرید دسته آدمو باز تر می زاره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قیمتش؟
    یه عکس ازش دارین بزارین لطفا!
    2200000 تا 2400000 ......قیمت دقیق با گارانتی زیگورات رو هم فردا میگیرم....امروز تعطیله

این لپتاب فوق العادس..
    Last edited by nazli_888; 25-07-2008 at 10:50.

6. این کاربر از nazli_888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نازلي خوانم لپ تاپ رو واسه اينور و اون ور بردن ميخواي (مثلاً از خونه به دانشگاه يا شركت بردن يا مسافرت) يا واسه استفاده خونه.. مثل كامپيوتر شخصي

اگه ميخواي با خودت ببريش اينور و اونور بايد لپ تاپي بخري كه زبر سه كيلو باشه

اون هفت كيلويي رو ميخواي با چي حملش كني... بايد با جرثقيل ببريش
    تازه فكر كنم اين 1730 هم سنگين باشه (يعني بيشتر از 3كيلو)
    خوب معلومه دیگه دوست عزیز میخوام ببرم اینور و اونور ...2 تا pc خونه دارم این لپتاب رو هم بگیرم برا خونه!!!؟؟!!
    ولی مثل اینکه سری xps همشون وزنشون از 2 و خورده ای بالاتر نمیره یعنی فکر کنم به 3 کیلو نرسه...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

ِDell Xps 1730:
    Product Summary

The good: Dual SLI graphics; strong mobile gaming scores; 10-key number pad; integrated Logitech GamePanel LCD; multicolored, built-in LED lights play along with music and games; backlit keyboard; can play media files without booting up.

The bad: Similarly configured laptops are faster on some tests; plastic lid and creaky hinges don't scream (or sound like) luxury; the albatross that is the massive power brick.

The bottom line: With a redesigned case that's chock-full of cutting-edge technologies, the Dell XPS M1730 tops our list of our favorite gaming laptops.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    VS/Projects

پيش فرض

رجیستر جان:
    اگه شما 2 انتخاب بین Hp Pavilion Dv9880 , Xps 1730 داشته باشی کدوم و انتخاب میکنی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان میشه منو در مورد خرید یه لپ تاپ ارزون قیمت راهنمایی کنید؟

من یه لپ تاپ برا کار موبایل میخوام با رنج قیمت 500 تومن

یه مدل ایسر دیدم به نام اکستنسا 5220 به نظرتون چطوره؟

با این رنج قیمتی که گفتم مارک دیگه ای هم در بازار وجود داره؟

مرسی از راهتماییتتون

در آغاز فعالیت shahab_bahal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همه ایران سرای من است

پيش فرض

از اینdell xps 1730خیلی خوشم اومد,ولی حیف که 17 اینچیه.زیادی بزرگه.اصلا به درد کار من نمیخوره(فقط مشکلش واسه من ال سی دی بزرگشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •